Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én kérek elnézést, hirtelen ez ugrott be és bíztam benne, hogy átjön a mögöttes tartalom, hiszen nem a konkrét hirdetés a lényeg.
Átjött, de akárhogy kutatok az emlékezetemben, hosszú évek óta nem találkoztam a téma szempontjából hasonlóan súlyos reklámmal Magyarországon (a tévedés jogát fenntartom persze). Ennek megfelelően valahogy nem tűnik nekem egészen releváns érvnek egy másik országból iderángatott reklám, aminek nem igazán van hazai megfelelője ("ilyenek"), amin kiakadhatna az itthoni közvélemény éppen tajtékzó része Ákos szerencsétlen időpontban és szerencsétlen formában közreadott véleménye helyett (a felesleges definíciós viták elkerülése végett maradok ennél a jóindulatú meghatározásnál).
Gondolom, azt nem vitatod, hogy ez egy helyi probléma, az adott helyi (magyarországi) társadalom, illetve politikai rendszer a nők szerepéről alkotott képéhez kapcsolódóan. Én csak ennyire akartam rámutatni.

A kérdés az, hogy miért értékelnénk a problémával való szembenézésnek?
Ez már nem neked szólt (lehet, hogy jobban el kellett volna különítenem, hogy az első bekezdés után általánosságban beszélek a témához kapcsolódóan), de a másik kolléga véleményéből valami ilyesmit szűrtem le (nem konkrétan a két nyilatkozatra értve önmagában).
Addig csak vihar a biliben, semmi konkrét hatása nincs.
Jelenleg az, így önmagában, legalábbis a Kövér- és az Ákos-féle megnyilvánulás: épp ezért is fogalmaztam visszafogottan, hogy "aggasztónak" tartom - csak épp beleillik egy általam érzékelt, következetes álláspontba/problémamegoldási kísérletbe a jelenlegi rendszer részéről, amit én abban a formában, ahogy azt kivitelezik, inkább taszítónak találok, minden nemes demográfia-javító szándék ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest