Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én kérek elnézést, hirtelen ez ugrott be és bíztam benne, hogy átjön a mögöttes tartalom, hiszen nem a konkrét hirdetés a lényeg.
Átjött, de akárhogy kutatok az emlékezetemben, hosszú évek óta nem találkoztam a téma szempontjából hasonlóan súlyos reklámmal Magyarországon (a tévedés jogát fenntartom persze). Ennek megfelelően valahogy nem tűnik nekem egészen releváns érvnek egy másik országból iderángatott reklám, aminek nem igazán van hazai megfelelője ("ilyenek"), amin kiakadhatna az itthoni közvélemény éppen tajtékzó része Ákos szerencsétlen időpontban és szerencsétlen formában közreadott véleménye helyett (a felesleges definíciós viták elkerülése végett maradok ennél a jóindulatú meghatározásnál).
Gondolom, azt nem vitatod, hogy ez egy helyi probléma, az adott helyi (magyarországi) társadalom, illetve politikai rendszer a nők szerepéről alkotott képéhez kapcsolódóan. Én csak ennyire akartam rámutatni.

A kérdés az, hogy miért értékelnénk a problémával való szembenézésnek?
Ez már nem neked szólt (lehet, hogy jobban el kellett volna különítenem, hogy az első bekezdés után általánosságban beszélek a témához kapcsolódóan), de a másik kolléga véleményéből valami ilyesmit szűrtem le (nem konkrétan a két nyilatkozatra értve önmagában).
Addig csak vihar a biliben, semmi konkrét hatása nincs.
Jelenleg az, így önmagában, legalábbis a Kövér- és az Ákos-féle megnyilvánulás: épp ezért is fogalmaztam visszafogottan, hogy "aggasztónak" tartom - csak épp beleillik egy általam érzékelt, következetes álláspontba/problémamegoldási kísérletbe a jelenlegi rendszer részéről, amit én abban a formában, ahogy azt kivitelezik, inkább taszítónak találok, minden nemes demográfia-javító szándék ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs