Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz ToBeY #50237 üzenetére

Milyen 13"? Az már valami óriásnotebook. Én 8"-en szoktam netezgetni, teljesen elég. Asszonynak van 10"-es tabletje, az talán egy jó kompromisszum már mindenre, a gyerknek meg 12-ese, mert ő játszik, meg "dolgozik" (sulis feladatokat kapnak néha, amit szerkesztgetni kell) is rajta, de annál nagyobb már végképp nem kéne. Mondjuk az asztali géphez mindig gondolkodom valami kicsit nagyobb monitoron, mert a 23" azért nem egy fél fal, de akkor már kéne a nagyobb felbontás is, ahhoz meg már kevés lenne a VGA, annyit meg nem ér az egész. Különben is idén tojt a Mikulás (nem ez a szentimentális, hanem az igazi) a családban található jó gyerekeknek (még gondolkozom a névsoron, mert most hirtelen ugyan nem jut ilyen eszembe) egy XBO-t egy akkora tévével, hogy alig fért be a nappaliba, szóval most ha játszhatnékom van, akkor a kanapén fekve gázolok át mindenen és mindenkin a játékautókkal. Kölykök meg rákaptak a Minecraftra (mondjuk ezt nem értem, nekem nemigen jön be, és nem a grafika miatt), meg a Lego-játékok még mindig mennek (az már X360-on is jöhetett nekik minden mennyiségben). Nagyobbik lyányka meg újabban sírrablózik, meg a nukleáris apokalipszisben kóborol, bejön neki ez a szerepjátékosdi, a következő beszerzés meg a vajákos lesz, meg talán autórablószimulátor, mert azért szipog itt nekem folyton, meg a sírrablólány újabb kalandjaiért. Meg űbermenő posztócsizmáért, de az már végképp nem ide tartozik.

Csacsinyúl meg ha még mindig ott van, ahol volt, akkor előbb-utóbb úgysem ússza meg, hogy elmenjek felé városnézni, és nem mellékesen megitassam valami jóféle csapolttal (sic), most, hogy gyakorlatilag ő a hozzám legközelebbi fórumtárs...

p

Új hozzászólás Aktív témák