Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Friss! Olvastad már?

Nem tudom most melóban meghallgatni ez-e az amit a rádiók játszanak, de könyörögve kérlek, hogy egymás után 200x hallgasd meg, vagy egy nap végtelenítve, és kb. akkor tartasz ott, ahol én most, még úgy is, hogy amint meghallom, 2 azaz 2 másodpercen belül nyomom el, halkítom le, kapcsolom ki.

peterke: Az úgy indul, hogy
    "Nognignognignognignognignognignognignognignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
    nignognignognignognignognignognignognignignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
    nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog.
    nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog."

Na és most jön az amit te mondasz ;]

Az lesz az.

Amúgy ne higyjétek, hogy a civilizált nyugaton jobb a helyzet, saját zene nélkül én is véres nyálat hörögnék fel, amikor reggel munkába menet, aztán onnét hazajövet, meg délután a gyerekeket furikázva is egyszerűen elképesztő módon mindig ugyanazt az affektálós hülyepicsát hallom a rádióban, aki azt énekli, hogy 'fákk mi lájk ju dú, fá-fá-fákk mi lájk ju dú'. És ha átkapcsolok másik csatornára, ott is ez a következő szám. Ezeknek komolyan lehet valami jeladójuk a kocsimban, hogy mikor indítok, és azonnal ugranak ide a playlisten.

p

Új hozzászólás Aktív témák