Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Talán havonta ha egyszer kell kimenni éjszaka, tehát ez sem jellemző. Esti ivástól függ, mert ha sok megy be, akkor 4-5 óra magasságában konkrétan arra ébredek, hogy szét akar menni a hólyagom. Ma hajnalban pl. 3:27-kor felébredtem, szemkinyitós, emlékezősre, konstatáltam, hogy még alhatok, elfordultam és aludtam tovább 6:23-ig. Ha korán fekszem, akkor hajnalban fel szoktam ébredni 1 max 2x, de olyan hogy nem tudok aludni, már vagy 1 éve nem volt.
Tehát nem hiszem hogy ez a gond. 5-6 óra alvás rendszeresen az hosszútávon talán kevés, és hiába szeretem jobban a bagoly módot, talán 1 órával mindig korábban kéne feküdnöm, a meló miatt a kelés úgyis adott reggel. Hétvégén ha tudok, tudok aludni akár 10-ig is, de csak kicsivel vagyok kipihentebb, mint hétköznap. Az ideális talán éjfélkor fekvés, és 7:15-kor kelés nálam. Ebben az esetben általában úgy érzem könnyen kelek, és kipihent is vagyok.
Állítólag van egy szerkezet, ami karóraként felcsatolható, pár napig csekkolja az alvási fázisokat, és aztán a beállított ébresztési időhöz képest +5/-20 perces eltéréssel akkor ébreszt, amikor az adott aktuális fázissorban ideális az egyénnek.
Csak krvdrága. A telefonokhoz letölthető appok meg...inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest