Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Talán havonta ha egyszer kell kimenni éjszaka, tehát ez sem jellemző. Esti ivástól függ, mert ha sok megy be, akkor 4-5 óra magasságában konkrétan arra ébredek, hogy szét akar menni a hólyagom. Ma hajnalban pl. 3:27-kor felébredtem, szemkinyitós, emlékezősre, konstatáltam, hogy még alhatok, elfordultam és aludtam tovább 6:23-ig. Ha korán fekszem, akkor hajnalban fel szoktam ébredni 1 max 2x, de olyan hogy nem tudok aludni, már vagy 1 éve nem volt.
Tehát nem hiszem hogy ez a gond. 5-6 óra alvás rendszeresen az hosszútávon talán kevés, és hiába szeretem jobban a bagoly módot, talán 1 órával mindig korábban kéne feküdnöm, a meló miatt a kelés úgyis adott reggel. Hétvégén ha tudok, tudok aludni akár 10-ig is, de csak kicsivel vagyok kipihentebb, mint hétköznap. Az ideális talán éjfélkor fekvés, és 7:15-kor kelés nálam. Ebben az esetben általában úgy érzem könnyen kelek, és kipihent is vagyok.
Állítólag van egy szerkezet, ami karóraként felcsatolható, pár napig csekkolja az alvási fázisokat, és aztán a beállított ébresztési időhöz képest +5/-20 perces eltéréssel akkor ébreszt, amikor az adott aktuális fázissorban ideális az egyénnek.
Csak krvdrága. A telefonokhoz letölthető appok meg...inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest