Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Talán havonta ha egyszer kell kimenni éjszaka, tehát ez sem jellemző. Esti ivástól függ, mert ha sok megy be, akkor 4-5 óra magasságában konkrétan arra ébredek, hogy szét akar menni a hólyagom. Ma hajnalban pl. 3:27-kor felébredtem, szemkinyitós, emlékezősre, konstatáltam, hogy még alhatok, elfordultam és aludtam tovább 6:23-ig. Ha korán fekszem, akkor hajnalban fel szoktam ébredni 1 max 2x, de olyan hogy nem tudok aludni, már vagy 1 éve nem volt.
Tehát nem hiszem hogy ez a gond. 5-6 óra alvás rendszeresen az hosszútávon talán kevés, és hiába szeretem jobban a bagoly módot, talán 1 órával mindig korábban kéne feküdnöm, a meló miatt a kelés úgyis adott reggel. Hétvégén ha tudok, tudok aludni akár 10-ig is, de csak kicsivel vagyok kipihentebb, mint hétköznap. Az ideális talán éjfélkor fekvés, és 7:15-kor kelés nálam. Ebben az esetben általában úgy érzem könnyen kelek, és kipihent is vagyok.
Állítólag van egy szerkezet, ami karóraként felcsatolható, pár napig csekkolja az alvási fázisokat, és aztán a beállított ébresztési időhöz képest +5/-20 perces eltéréssel akkor ébreszt, amikor az adott aktuális fázissorban ideális az egyénnek.
Csak krvdrága. A telefonokhoz letölthető appok meg...inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest