- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
akkor nem szóltam

mi másodikán indulunk hochkarra, ott is -15 környékén van most a hőmérséklet, bár engem aztán marhára nem zavar a hideg, -1-2 fokban ma is futottam egy tízest cicanadrágban

amennyire én tudom a pályák meg ígyis-úgyis zárnak 4, fél 5 környékén, de tény, hogy jobb később menni. tavaly (vagyis még idén) február legvégén voltunk, egy felhő nem volt az égen 6 napig, majdhogynem pólóban síeltünk, imádtam. de most így tudtam a legokosabban felhasználni még a maradék szabadságom. bár ha kegyes a sors és megkapom a fizuemelést amire számítok akkor még február-márciusban is elmegyek valahova, az tuti

amúgy meg meg kellene tanítanod síelni
velem sem akart jönni még az akkori asszony mert sajnálta rá a pénzt (
), mondjuk nem is baj így utólag, az idei évben az volt a legboldogabb hetem 
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

velem sem akart jönni még az akkori asszony mert sajnálta rá a pénzt (
), mondjuk nem is baj így utólag, az idei évben az volt a legboldogabb hetem