Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Felhívtam az MM ÜFSZ-t. Azt nem tudták pontosan megmondani, hogy miért van elhagyva az EW a típusmegjelölésből, de bíznak benne, ahogy én is, hogy az valójában EW, csak elhagyták az egyszerűség kedvéért.
Azt még nem tudták megmondani, pontosan mikor szállítják, mert még nem adták át a partnernek, de azt megmondták, hogy az MPL hozza.
A webáruházban megadható minimális címkiegészítési adatokat nem nagyon tudta bővíteni (semennyire), így mivel a cég telephelye(ide kértem) egy nem létező helyen van, de egy létező, innen 3 km-re lévő pontra van bejegyezve hivatalosan, viszont helyileg a főút mellett van, egy utcával párhuzamosan, megadtam a párhuzamos utca szembelévő házának házszámát. Mivel muszáj volt egy utcanevet és egy házszámot adni. De kiegészítésként csak annyi fért ki: "xy kft. telephelye" Azért ha Lengyel kamionsofőröknek kell angolul útbaigazítást adni, hogy hogy találnak ide, és idetalálnak, talán a posta futára is idetalál, ha más nem, felhív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest