Hirdetés
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Felhívtam az MM ÜFSZ-t. Azt nem tudták pontosan megmondani, hogy miért van elhagyva az EW a típusmegjelölésből, de bíznak benne, ahogy én is, hogy az valójában EW, csak elhagyták az egyszerűség kedvéért.
Azt még nem tudták megmondani, pontosan mikor szállítják, mert még nem adták át a partnernek, de azt megmondták, hogy az MPL hozza.
A webáruházban megadható minimális címkiegészítési adatokat nem nagyon tudta bővíteni (semennyire), így mivel a cég telephelye(ide kértem) egy nem létező helyen van, de egy létező, innen 3 km-re lévő pontra van bejegyezve hivatalosan, viszont helyileg a főút mellett van, egy utcával párhuzamosan, megadtam a párhuzamos utca szembelévő házának házszámát. Mivel muszáj volt egy utcanevet és egy házszámot adni. De kiegészítésként csak annyi fért ki: "xy kft. telephelye" Azért ha Lengyel kamionsofőröknek kell angolul útbaigazítást adni, hogy hogy találnak ide, és idetalálnak, talán a posta futára is idetalál, ha más nem, felhív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest