Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Van egy tv-monitor.
    Ahogy az árgrafikonon látszik, a MediaMarkt most elég jól levitte az árát.

Pénteken délelőtt néztem utoljára, akkor még 79k volt a legolcsóbb ár, pl. az edigitalnál.
    Mennyire megbízható az MM mint webáruház, illetve mindenhol 590EW a termék típusa, náluk elhagyták az EW-t a végéről?
    Kérdés, vajon ettől még ugyanerről a típusról van szó, csak kényelemből lehagyták, vagy van bármi esély arra, hogy esetleg ez valamiért nem ugyanaz?

Mivel ez most úgy tűnik valami akcióféle, félek, hogy ha megvárom a holnapot, hogy majd jól felhívom őket és megkérdezem, akkor esetleg holnap már nem is lesz akciós, és akkor már fölösleges az egész.

Ja, mert akkor megrendelem még most, amíg ennyibe van.

Felhívtam az MM ÜFSZ-t. Azt nem tudták pontosan megmondani, hogy miért van elhagyva az EW a típusmegjelölésből, de bíznak benne, ahogy én is, hogy az valójában EW, csak elhagyták az egyszerűség kedvéért.
    Azt még nem tudták megmondani, pontosan mikor szállítják, mert még nem adták át a partnernek, de azt megmondták, hogy az MPL hozza.
    A webáruházban megadható minimális címkiegészítési adatokat nem nagyon tudta bővíteni (semennyire), így mivel a cég telephelye(ide kértem) egy nem létező helyen van, de egy létező, innen 3 km-re lévő pontra van bejegyezve hivatalosan, viszont helyileg a főút mellett van, egy utcával párhuzamosan, megadtam a párhuzamos utca szembelévő házának házszámát. Mivel muszáj volt egy utcanevet és egy házszámot adni. De kiegészítésként csak annyi fért ki: "xy kft. telephelye" Azért ha Lengyel kamionsofőröknek kell angolul útbaigazítást adni, hogy hogy találnak ide, és idetalálnak, talán a posta futára is idetalál, ha más nem, felhív. :)

Új hozzászólás Aktív témák