- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmmm..
Na de hogy Vladi-kompatibilissé tegyem a hsz-t:
Szóval a főnöknek valami be van kattanva, mindenkit basztat, semmi se jó neki. Mondjuk tény hogy éppen van min idegeskedni, de én se basztatom ha éppen szar napom van.
Lassan minden nap egyforma lesz, és már sem a dátumokat, sem a napokat nem tudom megkülönböztetni. Hétvégén is felpislogok korán, és már aszerint tudom hogy milyen nap van, hogy mikorra vannak határidők ütemezve. Hát ez a nagy szétcseszett helyzet..Meg az hogy ilyenkor máskor már rég a Velencei tónál punnyadtunk a parton, ittuk a sört, lógattuk a vízbe a zacsit, néztük a korai fecskéket, vagyis nőket. Most meg esélyét nem látom hogy nyáron kívül legyen idő bármire, és míg régen legalább a nyár szabad volt, legalábbis mindig úgy intéztük hogy szabad legyen, most kapok 2 kötelezően kiveendő hetet a leállásra, meg marad még 1 hét szabadon beosztható egész évre. Értem én, hogy ez így van, de azt nem mondom hogy ez így jó is. No, most már elég sokmindent írtam, hogy ne legyen uncsi odavetett hsz tele szmájlikkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest