Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én is, én is, én is belepofázok!!!!
azúgyvót, h mikor én elkezdtem péházni csendben, 2002-t írtunk, és engem akkoriban csak az érdekelt, h a tándörbördömet hogy a picsába lehetne még jobban agyonhúzni, jól, h a szussz is kifüstöljön belőle - erre tökéletes volt a readonlyság, tekintve (és ez jó!) h a fórum igencsak jól összerakott, megkockáztatom: strukturált mivoltából (hát persze, soványka adatbázis rulez) fakadóan minden érdemi infót összenyalhattam (nem csak innen!!). tettem, és csók. akkoriban asszem még OT sem volt.
na, aztán mikor halandó füleknek hallható hangot is adni kívántam buján tombzódó gondolataimnak (értsd: regisztráltam), akkor meg csak az érdekelt, h mi a legkéjesebb módja egy vga szétizzításának. ekkoriban váltott egyszámjegyűből kétszámjegyűvé az OT.
kis idő után benéztem ide, a gőzbe, és konstatáltam, h mekkora egy marhaság.
konkrétan emlékszem az első offtopik-klikk fílingjére: mijeza faszság? mindenhonnan szegény elmémbe zúduló szmájlik, egysoros sziporkák, tünde félmondatok.. mi ez? vesszen, kinek elméje ép..?
aztán elkezdtem olvasgatni. majd beirogatni.
szerintem értedszóval... áj szííí, amit mondasz.
csak a kronológia.. hm, hogyismondjam.. az olvasatok erős függvénye (az ot-fílingre értem)
az evolúció kíméletlen
ez ilyenszerk.
mivel tudom, h kedvelsz, így teljesen biztos vagyok abban, h sikerült értelmesen hozzászólnom :-)))))
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest