Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most csakazértis visszaolvastam mi volt a zindító gondolás, és nem értem., de precizitásod legendás,
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apa: Tudtam, csak nem sejtettem
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )
hű de van bajom most a ragokkal, toldalékokkkal, meg miegyébbel, pedig Nyelvtanom mindig vagy hibátlan, vagy csak simán 5-ös volt)Anya:Mindegy mit mondok, közben úgyis nőre gondolok, ha nem is egyre, hanem csak úgy, nőre..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )