Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WN31RD
    addikt

nem ketseges, hogy mondjuk a te* visszafogodtsagoddal, megfontoltsagoddal maskent alakultak volna a dolgok
    viszont ettol nincs kevesebb troll a forumon, akik sokszor szandekosan provokaljak, holott kozelebe nem ernek a temakornek, s nem szelektaljak ezen post-okat jobban a moderatorok (az egyetrelmu flame-keltest, provokaciot)
    szoval a stilusa szerintem sokadrangu "problema"

*: vagy mondjuk Bash-evel - azt hiszem, titeket kettotoket nem lattalak meg nidulattol vezerelve irni csak

Pedig fel tudom húzni magam én is, ha pl. azt olvasom, hogy valaki 256 bites AES session keyt 1024 bites RSA-val akar védeni... (Igen, van ilyen. :W) :DDD

De komolyra fordítva a szót, aki hagyja magát provokálni, azt elkerülhetetlenül provokálni is fogják, és ezt mindkét oldalról lehet úgy csinálni, hogy éppen a moderálhatóság szintje alatt maradjon. Véleményem szerint ténylegesen így is történt igen gyakran, mindkét oldalról.

(Ez megint nem "végső" ítélet, az utóbbi időben elég ritkán látogattam a fórumot, valószínűleg nem vagyok teljesen képben a legújabb fejleményeket illetően.)

Új hozzászólás Aktív témák