Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
WN31RD
üzenetére
nézd, bevallom én is szoktam a vérét szívni, mert csak épp az MS logo nincsen a srác homlokára tetoválva. de szakmai tudását a win-hez soha meg se kérdőjeleztem, ahogy a legtöbben nem tették soha. de hogy sokszor csak write-only az is biztos. de szeritem ennyi belefér

azt nem tudom megítélni hogy mennyi idő és meló hogy kipucoljátok azokat akik kőkeményen anyázzák őt etc... passz. de egy biztos, sokan keresték moon-t wines gondokkal és ő szakadatlan válaszolgatott rá és ezért max respect neki.
ahogy azt se tudom megítélni hogy a ph vezetőség (haha) mennyire tartja még a fórumot fontosnak (valszeg semennyire), de az biztos, hogy sok helyen sokszor csak a szakmai guruk miatt élnek dolgok, akik nap mint nap az átlag jancsi júzernek segítenek.
most eggyel kevesebb lett, mert besokallt.
én sajnálom. -
VladimirR
nagyúr
válasz
WN31RD
üzenetére
ugye tudod, hogy ezt most nem ertem?
a szandekos flame-keltes erzesem szerint nem - es ha jol remlik az alapelvek szerint sem - muvelheto a moderalhatosagi szint alatt
illetve abban sem ertek szemely szerint egyet, hogy hagyni kellene, hogy provokaljanak segitokesz forumozot (foleg szakmai topic-ban), csak mert az illeto (marmint aki provokal) fanatikus es/vagy hulye
mitobb, azon keves esetben, mikor kertem ilyen moderalasat, az meg is tortent, szoval valoszinu annyira meg sincs rendbenegeybkent nem nehez annyira kepben lenni, nezz be itcafe-n barmelyik ms hirhez, az elso 5 post-ban ott van dave forumtars es irja a baromsagait, raadasul kitarto is
szerk.: a legszomorubb, hogy ugy latszik, a vezetoseg adja is alajuk a lovat, a "hirek" is egyre inkabb mennek el ebbe az iranyba, amelyik nem legbolkapott, vagy bulvar, abbol sut a provokacio, vagy a rosszindulat (tegnapi ms hir, felvasarlasrol van szo, meg hogy megrekedtek a targyalasok, erre betolnak egy "uvolto ballmer" kepet, mer' az ugyis jo poen, vagy otletem sincs, mi masert)
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest