- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Ezé nemjársz te nőtopicba basszus, szerelmes vagy belém vagy mi az isten?
Lányok iwiwes adatlapjat mézd apa ne az én ph-s adatlapom, me ha egyszer találkozunk vagy bokán ruglak vagy lesmárollak.
jha jól sikerült a berugásSöröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).
MOd
eti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog
.
MOd2:és hogy miért nem lehet? mert jön a kémény seprőőőőőMod3: Szerintetek ehetek sült hurkátkolbászt véresetmájasat? vagy az megölne? egy kis laza mustár friss kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest