Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
köszi, közben találtam pár tesztet, ott írták, hogy csökkenti a kromatikus aberrációt, úgyhogy most már tudom, hogy amúgy létezik ilyen és jó, ha csökkentjük

viszont nem találtam ilyen 70-300asból oylat, ami HSM, amiket linkeltél azokhoz nem írják (csak annyit, hogy motorizált) és a wikipédián [link] sem hsm jelöléssel sorolják fel. sokat jelent az, hogy valami ilyen HSM vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest