Hirdetés
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Peczek
üzenetére
Igen a "C" obikat dokkolóval lehet házilag is kalibrálni. azt mondják szívás a dolog, de ha egyszer kell rászánni az időt/energiát, akkor miért ne?! Jelenleg hiába van af tuningos vázam, az csak 1 értéket tud menteni egy obihoz....
Nem vettem pont emiatt a "C" dolog miatt. Filóztam, és a 17-70 előnyét fényerőben kibekkelem. Az elején nem hiányzik az f2.8, 70mm-nél meg nem olyan nagy a különbség.
Egy 17-50 viszont már jobban érdekelne családi képek miatt.
Ezt a video-t néztem, mert közelebb áll a gyakorlathoz, mint a dxo számozás. Végigpróbálgatja a főbb fókusztávokat tág/szűk rekesszel.Vagy venni kell egy APS-C milc vázat, és adapterrel a sigma 17-50-et felrakni. B/F fókusz? az vajon miiiiiii?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem nem hiányzik az ART. Nem használnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)