Hirdetés
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balhmm
tag
Sziasztok!
D7200-asra szeretnék ajándékba objektívet. Egyáltalán nem értek hozzá.. Keret max ilyen 300ezer, de az sem gond, ha kevesebb
Amire használva lenne: kutyakiállításon csarnokban fotózás, illetve kutyás sportokon agility, terelés közben történő fotózás. Amiket eddig néztem:Alapból ez volt kinézve: Nikon AF-S 18-300mm f/3.5-5.6G DX ED VR
viszont erre volt, aki azt mondta, hogy inkább vegyünk 2,8-ast es nem annyira jók ezek a 300mm-esek és inkább vegyünk ilyet:
Tamron AF 70-200mm f/2.8 Di SP LD IF Macro (Nikon), de erre meg azt mondták, hogy nem jó, ha nincs benne stabilizátor.. így néztem egy ilyet: Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO OS HSM (Nikon)Szóval minden vélemény érdekelne ezzel kapcsolatban!
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro 256Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amire használva lenne: kutyakiállításon csarnokban fotózás, illetve kutyás sportokon agility, terelés közben történő fotózás. Amiket eddig néztem: