Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Nem tudom megítélni, nekem nincs Lumix. Viszont abban biztos vagyok, hogy nem az általad linkelt két képpel érdemes nézni a Sony kitobi teljesítményét. Teljesen használható, annyiért, amennyibe kerül. Én inkább örülök neki, hogy nem 250 ezerbe kerül az A6000 kit, egy valamivel jobb kitobival, amit természetesen még mindig lecserélsz, ha többre vágysz.
Azt meg többen elfelejtik, hogy egészen jó stabi van benne. Mind a két linkelt hosszú záridős vízeséses képet, és még vagy 15 másikat kézből lőttem vele (gyakran első próbálkozásra sikerült, némelyik 2. - 3. próbára), mellettem többen szerencsétlenkedtek iszonyú állványokkal a síkos, iszamos talajon.Érdemes megnézni, mennyiért megy HA-n, az A6000 kit viszonylagos olcsóságának köszönhetően. Stabival, PowerZoommal, pancake felépítéssel, az A6000 gyors PDAFjével, ennyiért szerintem semmi baj nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest