- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Bocsi, úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy van e tapasztalata valakinek erről?

Ugyanis nekem még egyik objektív sincs meg, viszont kit-ben így árulják - azért gondoltam hogy vétel előtt inkább megkérdezem.
Ha van hardveres lehetőség az áthidalásra, az már valamit jelent - köszi.(#26548) r.levente75: Én is ebben reménykedem, de a tuti az lenne ha valaki már próbált volna ilyent, ha nem is pont ezekkel az obikkal, hanem kb. ilyen nagyságú "holt" gyújtótávolsággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest