- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Darth Sith
üzenetére
nem tudom melyik keprol beszelsz, mert minden masodik kepen van hazteto. azt sem, hogy hova akartal fokuszalni, vagy a gep hova fokuszalt. nincs exif se, azt sem tudom mekkora szenzor. ilyen teszt alapjan nehez barmit is mondani, de par kepen jonak tunik. de ha te szervizbe akarod vinni, akkor hajra

amugy f4-en max kozepen eles ez az obi ff-en. 40mm-en meg kb sehol. f5.6-tol kezd jo lenni. de sarok f13-f16-nal lesz igazan eles. enyem 20-24mm korul a legelesebb.
kalocsaynal decenter orvoslas sztem kb 15-20 korul lesz ennel az obinal, de kulfoldre kuldi, nem o csinalja. de ki tudja mit kell rajta csinalni, kerdezd ot arakrol. vagy vki mast, csinalnak meg paran itthon obikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest