- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Tegnap még brutálzoomost kerestél, ez nagyon nem az!
A 70-200 f4L egy marha jó obi, de nincs benne stabilizátor. Amit megveszel fényérték előnyt az obiban, azt a másik oldalon elbukod emiatt ha nem állványról használod, a 200-at már nem könnyű kitartani ha nem olyan jók a fények.
Úgyis nappal, jó fényviszonyok között fogsz fotózni javarészt, kicsit rekeszelned is kel majd hogy szép élesek legyenek a képeid, tehát az f4 vs f5,6 közötti rés elveszik.
A helyedben a 70-300 VR-t venném ha sikerül eldöntötted hogy úgyis 200 körül szeretnéd használni, de mivel neked számít, hogy jó nehéz legyen, mert szereted cipelni és verekedni, ezért vedd meg a 200-ast.
. Én nem azt venném, sőt nekem is 150-200-ra kell a tele és direkt az előbbi okok miatt 300-ast vettem, pedig Sonyból is van 200-as. Mondjuk nálam az ár max 25 volt, nem egy kategória azzal amit keresel, de a telék nem végállásban adják a legszebb képet, ezzel számolj!
Természetfotózásra nem mondanám a legjobb választásnak.Esetleg ami újonnan még jó árban van, az a Canon EF-S 55-250mm 1:4-5,6 IS STM, használtan 40 ropi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogorvos, fogászat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én nem azt venném, sőt