- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
bbkmachine
üzenetére
műanyag 1.8-asom nem volt, és nem mondanám, hogy az STM rossz. live view-ban mindig jó, tehát a fókuszával nincs gond.
érdekes módon, ha közelpontig csavarom kézzel a fókuszt, és onnan indítom az AF-et, akkor pontos. de ezt már más obinál is észrevettem. ha "csak úgy" fókuszál valahonnan, akkor azért néha hibázik.
az tény, hogy 3x állítottam AFMA-t azután, hogy azt gondoltam hogy "na most jó", aztn végülis hagytam egy köztes álláson. nincs akkora jelentősége, a fontosabb dolgokról mindig lövök 3-4 képet újrafókuszálással, szóval valamelyik mindig jó.
engem az AF lassúsága meg hangja jobban zavar, mert szívesen használnám videóra is, de így nem annyira esélyes. igaz, ahhoz a stabi is elkél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest