Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
bbkmachine
üzenetére
műanyag 1.8-asom nem volt, és nem mondanám, hogy az STM rossz. live view-ban mindig jó, tehát a fókuszával nincs gond.
érdekes módon, ha közelpontig csavarom kézzel a fókuszt, és onnan indítom az AF-et, akkor pontos. de ezt már más obinál is észrevettem. ha "csak úgy" fókuszál valahonnan, akkor azért néha hibázik.
az tény, hogy 3x állítottam AFMA-t azután, hogy azt gondoltam hogy "na most jó", aztn végülis hagytam egy köztes álláson. nincs akkora jelentősége, a fontosabb dolgokról mindig lövök 3-4 képet újrafókuszálással, szóval valamelyik mindig jó.
engem az AF lassúsága meg hangja jobban zavar, mert szívesen használnám videóra is, de így nem annyira esélyes. igaz, ahhoz a stabi is elkél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Pro
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest