Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Köszönöm, erre gondoltam én is. Netbook nálam van, lövök pár képet és rögtön meg is nézem majd. Egyedül attól tartok, nehogy decenteres legyen, erre írtam a "fésű" tesztet, tudtommal úgy szépen meg lehet állapítani. Fókusz pl. az első fésűtüskére, spot fókusszal, és ha a lőtt képen ott a fókusz, ahová eredetileg szántam és nem egy másik tüskén, akkor elvileg rendben, nem?
A kis retesz elhúz, lamellákat kinyit: ezt sajnos nem nagyon értem, hiába, kezdő vagyok.
Az nem "árt" egy üvgnek, ha sok képet (mondjuk 30e) lőttek vele, de vigyáztak rá, hibátlan, nincs semmi sérülése, nem decenteres?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest