- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Colonel993
üzenetére
én most is tudom, mi mit ér, meg hogy mit hol keressek, és azt is tudom, hogy ez szinte mindennel így van, hogy az ár arányos a minőséggel, de én nem gondolom úgy, hogy mindenkinek 70-200-al kellene járkálnia, mert alatta semmi sem használható. És továbbra is tartom, hogy értelmes kompromisszumokat lehet kötni olcsóbb cuccokkal is, nem kell valakinek szarul éreznie magát azért, mert nem a nagyondrága obit veszi.
Volt ilyen időszakom nekem is amikor úgy gondoltam, hogy a legjobbat, legdrágábbat szabad csak venni, aztán amikor megvehettem volna egy olyan obit akkor inkább mégis úgy gondoltam, hogy Zakynthoson kattintgatni egy hétig többet ér a "kis vacak" 18-105-tel, mint egy 70-200-al otthon lenni.azóta meg volt úgy is, hogy annak is örülhetek, hogy nem kellett eladni azokat, amik eddig megvannak, szóval azért idővel nem biztos, hogy minden könnyebb, és jobb.
Amúgy ennyi cuccal meg maximum az autóig és vissza mászkálnék, amiket itt leírsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest