- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Első körben kizártam mivel drága ugyanakkor használtan pont adnak egyet a jelenlegi kettő obi és tartozékaik helyett. A sima 18-135-re gondoltam elsőre mert az stm inkább újabb gépeknél nagy előny videónál persze régebbieknél is de nem gondoltam volna, hogy a képminőségben ekkora eltérés van. A 18-200 kb a kettő között van viszont nagyobb a vége ugyanakkor az stm-es egyértelműen jobb, de azért a 200-as vég még mindig foglalkoztat, árban pedig ugyanott vannak és fényerőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Canon EOS R10 váz
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged