- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
DieHard #12265 üzenetére
Tegyél rá egy univ blokkot. A "baseplate" maradhat, egy venti a vrm hűtésére. Évekig elvoltam ezekkel a blokkokkal.
-
mihione
őstag
válasz
DieHard #12260 üzenetére
Igen a g12 gyari ventije megy max fordulaton,igy is hangtalan,plusz en is raktam fel kis alu hutobordakat (bar vagy 4 db mar le is potyogott belole,ezert parazok is kicsit,de inditas elott mindig csekkolom nem-e log vagy eset le tobb,egy jo ideje mar stabilan allnak a helyukon,vissza se raktam amik leestek nehogy gond legyen belole kesobb
)
-
Lidl
senior tag
válasz
DieHard #12260 üzenetére
Én tettem a RAM-okra és a VRM-ekre bordákat. Így a levegő, a 92-es ventiből azokat fújja.
Plusz a ház ventik is direktbe oda fújnak, de az azért nem olyan acélos.
Nekem is 65 körüli hőmérsékleteket mutat az SC2 a VRM-ekre és a RAM-okra.
Bár nekem egy kicsit egyszerű, 120-as hűtő van rajta, és olyan 60-62 fokra is felmelegszik, de nálam inkább az volt a szempont, hogy kivigye a házból a hőt.Lidl
-
Puma K
nagyúr
válasz
DieHard #12257 üzenetére
Engem is zavar az MSI Gaming X-em hangja... jelenleg ez az egyetlen hangos elem a gépben ha terhelést kap a masina... eddig szerintem 4x futottam neki a hűtés csere témának... de végül az itteni fórumtársak minden alkalommal lebeszéltek erről, mert hogy idős a kártya és drága a blokk. Amiben maximálisan igazuk van.
Aztán ha az idős kártyára ráteszek egy drága blokkot akkor jön a másik történet, hogy még mennyi ideig használnám így a kártyát...?
Ha egy új és frissen megjelent szériába tartozó kártyára tennék FC blokkot vagy más hűtést, akkor nyilván megérné, mert még legalább 2-3 évig ha nem tovább használnám azt a kártyát így ilyen távlatban nem lenne annyira rossz szájízzel megvéve a blokk-hűtés a kártyára.
Mindezek miatt inkább elengedtem a témát. Főleg úgy hogy idén bejelentik és akár meg is jelenhet az új Nvidia széria. Aztán emiatt is csökken a kártya értéke így még rosszabbak az arányok-mutatók ha költenék a VGA-ra hűtés miatt.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DieHard #12255 üzenetére
Ez egy gyárilag 250W-os TPD-vel rendelkező VGA.
Ekkora energiaigény mellett igen erősen ajánlott a kártya minden részének a hűtése. Ha csak nem az a cél, hogy néhány napon-heten-hónapon belül tönkremenjen a kártya.
A
fukarkodásvagy inkább a "költséghatékony" megoldás itt is meg tudja bosszulni magát.
Mindenképpen kell hűtés a GPU-ra, VRAM-ra és a VRM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest