Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én ez a "100%-on megy a kártya" részt már kifejtettem jópárszor.. Semmit sem jelent az, ha 100%-os gpu terhelést látsz AB-ben. Nekem annó többször volt olyan, hogy bizonyos játékok alatt 70-80% körüli játékok alatt jobban fűtött a gpu, mint máshol 100%-on. Overwatch pl. ilyen. Ha jól emlékszem, Andromeda is.
-
TTomax
félisten
Én ezt most nem hinném,az altcoin algoritmusok ugy vannak megcsinálva hogy csak gpuval lehessen bányászni,ennek az az oka hogy kiszoritsák az ASICs gépeket,ezzel elérve azt hogy sokkall szélesebb körben elérhetövé válik a bányászás,és a lényeg pont ebben van hiszen ha valami mögé sokan odaállnak az onnantól értéket jelent.Leszenk lufik és zuhanások,de ezt végleg bedönteni állami korlátozás nélkül nem lehet.
-
TTomax
félisten
Én is utálom a kialakult helyzetet,de én nem feltétlen a minereken verném el a port.Mindenki arra vesz vgat amire akar,és annyit amennyit akar.Ilyesmit nem lehet mgszabni és megtiltani,a két neves vga gyártónak kellene sokkal rugalmasabbnak lennie a gyártókapacitást illetöen.
-
Vigilante
őstag
Hát jó részemről persze, hogy e felé megy a drukk.
Meg így sztem 2560x1080-as felbontásra, nekem jó ideig elég lesz ez a 1080 Ti. Max jövőre váltok, 2080 Ti-ra. Májusba is csak azért neveztem be anno a Giga 1080 Ti-ra, mert láttam, hogy ez nem, hogy olcsóbb, drágább lesz!
Netto 188-ért nekem full megérte, szeptemberbe, meg elpasszoltam 250-be.
De még1szer, nem csinálok, olyat, ha van esély az árcsökkenésre, hogy az épp megjelenő VGA-t veszem hulla drágán, ami 1 év után már 2/3-át éri csak, 1,5 év után meg a felét.
-
NFree
addikt
Nem hinném , hogy 350w -nál többet bekajál a kari . proci megint nem eszik 100-130w ot folyamatosan . elég kell legyen 400w ot szerintem már léggel nem tudnánk hűteni ha azt felvenné.
Nem is néztem a tápot .kollégának lehet igaza . nos egy kis kábel rendezést azért ezközölhetsz, hogy egyenletesebben legyen terhelve a táp .
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azzal próbálkoztam tegnap ha jól emlékszem ott ugye 1645 a gyári max, azon már sajna elszáll terhelés mellett..
Vagyis, alap fesszel még talán nem, de amikor toltam rá feszt akkor már eldobta magát, így nem is erőltettem tovább.
De azért köszi!
Megpróbálom 1V körül stabillá tenni 1950-en, ha ez sikerül, akkor frankó, ennyi esz a vége.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Alapból nem. Én még akkor sem restartolok sokszor, amikor elszáll a driver..
Bár amúgy, Nálam szerintem sokszor TDR miatt száll el (amikor még nem kockásodik) de végigpróbáltam az összes létező leírást, de semmi sem oldotta meg.
Csak Neked az alap órajeled is magasabb.
Nekem a Zotac alap órajelén már elszáll a kártya alapból. Ami ugye 1645 MHz.
Most azt néztem, hogy van olyan AMP Extreme/Core edition bios, ami 1608MHz-s, ami Nekem viszont jó lehet, és szintén 384W-s max tdp-t ad. Azzal fogok próbálkozni.
-
-Solt-
veterán
Ez a fórum lényege!
Felteszel egy kérdést, arra jönnek a szubjektív válaszok, nézel mellé teszteket, vásárlói értékeléseket aztán ezt párosítod az egyéni preferenciáiddal és már mehetsz is a kasszához!
Nyilván nem kell, hogy befolyásoljon mások véleménye, viszont az értelmes fórumozóktól érkező értelmes válaszok segíthetnek meghozni a saját döntésedet...
-
torma1981
veterán
-
Weareus
addikt
Ne vitázzatok már ilyenen, mindenki döntse el magának, hogy mi jön be.
A vitával nincs semmi baj: amíg érvekről és álláspontok közelítéséről és nem személyeskedésről szól (itt és most szó nem volt ilyenről, szvsz), addig rendkívül hasznos dolog, mert közelebb visz a valóság megismeréséhez.
Tény, hogy nehezen tud elfogulatlan lenni az ember egy márkával szemben, ha neki az van és jónak tartja, de hát a kolléga jött be kérdezni...Amúgy is itt a karácsony, inkább játszatok, töltsétek az időt a családdal vagy vigasztaljon az, hogy milyen jól megy, hogy 1080Ti-nk van
Agreed.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi.
Így próbálgattam még hajtani korábban, de drasztikusan jobban melegszik így.
Így ennyit tud, 12100-as vrammal: 1987-ig ugrál vissza
-
Areturus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest