- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
Sebestyen01 #9413 üzenetére
Ezt nekem is elmondhatnád, miért kellene újratelepítenem a 2010-ben, kis híján 6 éve, Core2Duo-ra telepített és azóta alatta csak platformokat cserélgetett Win7-emet? Minden hibátlanul, a megfelelő sebességgel megy.
Pedig elég nagy utat járt be a technológia az LGA775 és X1900 óta, az akkori 200mb/s sebességű SSD-m mára 2500-al olvas és a TX Sli sem egy kategória az akkori kártyával. -
Macka
veterán
válasz
Sebestyen01 #9363 üzenetére
EVGA Hybrid is 1350-re boostolt alapból, ha jól emlékszem def. feszen az sem ment nagyon 1450 fölé. Legalábbis azt az 1-2 mhz-t én nem nézegettem.
Palit Jetsteam alapból 1230 környéke volt, ffodi BIOS-szal 1350, def. feszen 1478-on használom. -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #9371 üzenetére
Nehéz eset vagy.
Plasti Dip® - egyedülálló eredeti formula alapján készült folyékony gumi termékek
#9372 himpi! Törpapa nemzeti zászlaja alatt a konkurencia versenyez.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #9368 üzenetére
Plasti Dip
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #9344 üzenetére
Ezt mondták sokan a 980 Classifiedre is. Még is meglett.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #9309 üzenetére
5 éves ez a win7... szerinted?
5 év alatt kb 20 vga-t emésztettem meg, továbbá vagy 5-6 alaplap és cpu cserét, köztük teljes platform váltásokat.. (néha vért brunyáltam az igaz és hetekig szívtam, de megoldottam valahogy)... kb 200 game van telepíve és még 50-100 egyéb szoftver, tökéletesre belőve... na nehogy már azért mert egy gtx980-ast egy gtx980ti-re cseréltem, telepítsek mindnet újra, azaz "újrahúzzak" itt bármit, max újjamra húzom a barátnőm, de az oprendszerhez tuti ilyen szinten nem nyúlok, előbb vágom le mindkét kezem... leges legvégső esetben, csinálok a partícióról egy save imidzst, és akkor csinálok egy próba update- installt, vagy javítót, esetleg win8 vagy win10 upgrade-t... de előre tudom hogy mindkettő csak rosszabb lesz... szóval egyelőre még nem adom fel ilyen könnyen, hogy a már bocs de tróger júzer féle, bármi gondom van újra húzom jellegű, billgec megoldást válasszam (tudod kapcsold kibe, hátha jó lesz)... hanem inkább törekszem szofisztikált megoldásra és 5 év alatt öszekukázott szoftverek és bevált belakott eddig tökéletesen működő környezet fenntartására megmentésére (túl bagatell probléma ez szerintem ahhoz hogy kockáztassak)... főleg hogy 2-vel régebbi driver csomaggal TÖKÉLETESEN működik a rendszer vagy 8 órát Witcher3-aztam tegnap fullhd, max max grafika, hairworks on, és 60 fps alá nem esett (ha nem lenne 60 hz-es az lcd tv amin használom, és nem kéne emiatt a vsync-et használni, akkor lehet inkább valahol 100 körül lenne), szóval abszolút de teljesen tökéletesen működik, továbbá másik gépen ami online megy, ugyebár mint írtam volt, simán települt a legújabb csomag, azon is van jó pár új game, és azon is abszolút de tökéletesen megy a vga.. 1500/3800-on 70 fok fölé nem megy, 3dmark13-on maxos extreme eredménye 8500 pont... szóval a vas biztos hogy tökéletes... itt csak valami pitiáner és banális szoftveres fiaskó vagy bug van, ez szilárd meggyőződésem, és előbb-utóbb ki is fog derülni mi is az... -
Tomdriver
őstag
válasz
Sebestyen01 #9313 üzenetére
Én AMD után DDU-val töröltem a driverét és ment fel az NV. Imádkoztam, hogy ne legyen semmi gubanc és nem lett, használom már kb. 2 hónapja a Win-t így.
Pedig híve vagyok az ilyen jellegű hardvercsere után oprendszert is cserélni - eddig meg is tettem csak épp legutóbb nem volt időm ezzel sz@rozni.De mikor már ennyiszer megy fel egy driver meg le, abból csak átmenetileg lehet siker (most még az sem), hosszútávon jöhetnek a fagyások és egyebek, úgyhogy +1 az oprendszer cserére.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sebestyen01 #9311 üzenetére
Nem biztos, hogy elsőre ezt kell, de túltolta már szerintem is, én is ki szoktam kínlódni, amig lehet, de ez már több annál vagy nincs lehetőség jelenleg másra.
Remeljük, így vagy úgy, de megoldódik a gondja! -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sebestyen01 #9309 üzenetére
En mar 2-3 proba utan ezt tettem volna, mert napok mennek rá egy ilyenre.
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9277 üzenetére
Azt ráragasztom a homlokodra is.
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9273 üzenetére
Az Oculus DK2 Assetto Corsával is szinte használhatatlan volt, demózni tök jó volt de ennyi. Eddig ez tekinthető végleges Oculusnak, kell még idő hogy használható is legyen. A tudatlanok megveszik ezért ez az óriási Hype. Én legalább 3 érvet tudok ami miatt még érdemes várni az Oculussal.
1. mindenképpen ki kell próbálni, de főleg hasonló konfigon amink van.
2. nagyon gyenge a tartalom (100%-an támogatott játék)
3. kib_ott drága. -
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9270 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9270 üzenetére
Beírtam a Google-ba hogy "Oculus Rift játékok". Egyébként az Assetto Corsa már kezdetektől támogatta.
ui. eddig még csak DK verzió volt az Oculusból, ezért teljes támogatás semmilyen játékra nem volt. Az idei év lesz az ahol talán jól működő Oculus támogatás lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #9252 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #9250 üzenetére
Ne tedd,mert köze nincs hozzá... sokkal igényesebb.A 980SLI-ken Corsair volt G10-el,hangosabb is volt,és gyengébb is... a 980ak felmentek 55Cfokig, a TitanXek nem mennek 50Cfok fölé...
Amugy az elég drága amit linkeltek,én innen vettem 88fontért ami 40K sincs... [link]
-
brumi1024
veterán
válasz
Sebestyen01 #9245 üzenetére
EVGA eu oldala szállít, de ott ennyi lesz az ár euróban. Illetve most le van lőve az oldal, elvileg ideiglenesen.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #9245 üzenetére
Nem tudtam, hogy az is szempont, hogy itthon kapható legyen.
A Corsair megoldását biztosan könnyebben meg lehetne venni itthon.9247: A 110$ körülbelül ennyi lenne bruttóban, ha hivatalosan eljutna hozzánk.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #9243 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
Sebestyen01 #9241 üzenetére
Mert nekem nem FC blokk kell hanem az EVGA egyedi hibrid hűtése, ami felmegy referencia kártyákra!
-
hszilard666
veterán
válasz
Sebestyen01 #9239 üzenetére
Néztem, elég sűrűn vásárolok náluk, de külön nem lehet kapni csak a coolert, csak negyed milláért kártyával együtt.
-
Macka
veterán
válasz
Sebestyen01 #9202 üzenetére
Ahogy H1mpi kolléga is mondta, max a 980 szintjét tudod kihozni belőle, órajelben a 970-ek sem mennek normális körülmények (max víz) között 1550 fölé.
-
helkis
veterán
válasz
Sebestyen01 #9181 üzenetére
igaz ez titanX, de valszeg ugyanott van a mérési pont: [link]
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #9184 üzenetére
Az egyedi panel miatt ott lehetnek nagyobb eltérések is. Bár ezt nem tartom valószínűnek, mivel a feszültség szabályzó ugyanaz, mint a referencia kártyánál. Ezt ugye csak az tudja kimérni, akinek van ilyen kártyája.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #9181 üzenetére
Pontosan nem tudom, hogy milyen kártyáról beszéltek, de ezek pontos mérések (referencia panel).
NVIDIA GTX 980 vGPU 000% GPU-Z 856mV - real 857mV (+0.1%)
NVIDIA GTX 980 vGPU 100% GPU-Z 1218mV - real 1204mV (-1.2%)
NVIDIA GTX 980 vGPU 100% GPU-Z 1268mV - real 1251mV (-1.4%)A drop mértéke miatt jobb lett volna több feszültséggel is tesztelni, de akkor ez nem jutott eszembe. Jelen esetben annak sincs jelentősége, hogy ez nem GM200, hanem GM204.
#9183: Időm, meg kedvem nincs már játszani a kártyákkal. Lassan eladom az összeset. Ideje, ha már elbuktam az értékük ~50%-át.
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9147 üzenetére
Igen, anno a G1 teszteknél is hasonló tuning értékek voltak a teszteknél, aztán most már az átlag az 1500-at se éri el. Gondolod hogy ez lesz az átlagos? Na vedd ki a biliből a kezed.
Én nem mondtam hogy egyáltalán nem vállalható a kártya, minden kártya az. A kérdés kinek mi számít, én csak leírtam hogy nekem mik az elvárásaim.
Egyébként pedig a hybrid hűtésnek is meg vannak az előnyei és a hátrányai, a légnek is és a FC blokkos vízhűtésnek is egyaránt. Nincs ezen semmi meglepő.(#9149) TTomax persze elhiszem, de ahogy ffodi is írta, mindenkinek más a "halk" fogalom.
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9132 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9142 üzenetére
rog alaplapoknál is már csak a marketing bullshit megy, nem rossz, de nem ér egy forint felárat. de ebbe inkább ne mélyedjünk bele itt...
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #9134 üzenetére
Az biztos, mert az ASUS a legalja nálam
-
Macka
veterán
válasz
Sebestyen01 #9134 üzenetére
Radeon fronton nem számít túl jónak a Giga WF megoldása.
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #9130 üzenetére
Nagyon jó véleménnyel vannak a tesztek erről a vga-ról. Bár mindenki fikázza a Gigabyte-ot évek óta nagyon komoly termékeket tesz le az asztalra alaplap és vga fronton is. Az emberek leragadtak az 5 évvel ezelőtti gyengébb vga szériánál. Már a 780 óta semmi, de semmi gond nincs velül. Talán csak a Ghz verzióval voltak memória gondok. Az eVGA sokkal jobban leszerepelt az elmúlt években... csak a 970 óta ajánlott megint venni.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9130 üzenetére
Én ez értem, de nincs rajta külön venti, és a heatpipe is a gpu blokkba csatlakozik, szóval a kompakt hűti azt is, más hőleadó felület nincs, csak a radi. Kérdés, hogy így az a szimpla 120-as radi mire elég, de azért a tesztekben nem szerepel rosszul.
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #9127 üzenetére
Igazad van a VRM 77 fokos, ami jó, de látszik, hogy nem vizes, de lehet, hogy a heatpipe-ot a víz hűti, mert venti nincs benne és passzívan ennyit nem tudna. A Guru3D-n van egy komoly teszt. Ha bejönnek a pénzeim januárban és tudok rá akciót, akkor lehet megkóstolok egy ilyet még
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9127 üzenetére
Akkor mindent a víz hűt, nem?
-
KAMELOT
titán
válasz
Sebestyen01 #9112 üzenetére
Nekem a G1 még 40% főlé nem pörgött.
(#9111) daveoff: Azt tudom, hogy marketing. Inkább az lenne az ideális ha víz alatt 1700-1800Mhz menne a GPU és le lenne tesztelve.
-
ffodi
veterán
válasz
Sebestyen01 #9112 üzenetére
A %-os érték csak egy dolog. A különböző gyártók, különböző méretű és típusú ventiket szerelnek a kártyákra, ami miatt az is könnyen előfordulhat, hogy az egyik 100%-on olyan hangos, mint a másik 60%-on.
"ugye a hazventik elnyomjak..."
Ha a házventik hangja elnyom bármilyen levegős/kompaktvizes hűtő hangját, akkor ott már eleve nagy az alapzaj. És itt jön képbe, hogy mindenkinek mást jelent az, hogy "hangos".
Szerk.: Én pl az MSI gaming-et simán kihallom már akkor is ha 35-40%-on megy a venti. Érdemes itt megjegyezni, hogy ez 800-1000 rpm-et jelent!
-
KAMELOT
titán
válasz
Sebestyen01 #9100 üzenetére
EVGA válogatja a GPU-t természetesen ha KingPin-t veszel.
-
Modst3R
senior tag
válasz
csiga hangos, és ha van más jó hűtéssel ami nem, és nem drágább v nem sokkal...
hát evga biztos válogat. classi itt nem vt 70 alatt - bár ez ugye semmit nem jelent - elvileg!
hát van olyan is. kingpin, még azt is megszabhatod mennyi felett legyen, csak olyan ára van. kivi lennék egy eladási statra XDDDErdei88
waterforceban egyett kell értsek -
Erdei88
veterán
válasz
Az EVGA sem!
Ha ez a Waterforce van olyan jó mint az EVGA Hybrid, biztos, hogy nem vennék ebben az árkategóriában mást!
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9098 üzenetére
Varázslótól én se vásárolnék. Iponba 240 és 270 között szoktak lenni. Annyit megérnek hidd el. Dual bios. Nincs rizikó!
-
ssj4vegita
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #9090 üzenetére
Hmm, nem rossz ez a giga, átgondolom.
Lehet nem fogok 20 FPS-el többet kapni, de drágábban fogom majd eladni (ha már szerinted úgyis faszság az egész). Azt meg már csak lábjegyzetben fűzöm hozzá, hogy egyetlen cserén sem buktam (sőt!), de ez már tényleg nem ide tartozik.
Az úri-muriról meg a buta gondolkozásról csak annyit, hogy olyan topikban vagyunk ,ahol 200-300e Ft-os kártyákat vesznek az emberek, és ezeket cserélgetik, ki-ki más okokkal, úgyhogy ez most elég visszás így.
Mindenesetre az ajánlást köszönöm, szimpatikus a kártya.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9090 üzenetére
1. +100mhz már érezhető. Nem biztos h 20 fpst de annál kevesebb is érezhető azért.
2. Az h kinek mi az elvárása had döntse már el saját maga főleg ha megfizeti.
3. Waterfarcet én is javasoltam. A sima extreme baromi hangos.
4. Miért ne lehetne kapni? Több fórumtársnak is van classified v lightning!
4 állitásból 4 kuka!
-
ssj4vegita
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #9084 üzenetére
Inkább csak ilyen úri-muri OC szórakozgatás dolog, na meg a GTA 5 miatt.
Lehet irreális az elvárás, de ha már ennyi pénzt öl bele az ember, akkor szerintem egy decens tuning potenciált illene hoznia. De lehet csak nekem túl nagyok az elvárásaim.Szerk.: Inkább az egykártyás rendszer híve vagyok
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #9074 üzenetére
Pont ezért, mert nincs szükségem rá, de ez nem szokott zavarni
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01 #9067 üzenetére
<3 ne linkelgess ilyeneket pls
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #9071 üzenetére
Mindegyiknek elég ez a hűtés különben nem dobta volna piacra a Giga.
A vram és vrm NV-nél nincs monitorozva, szóval soha nem tudod meg hogy mennyi az annyi.
Az ilyen típusú pumpának általában van egy alapzaja ami idővel erősödhet, a kompakt vízhűtéses topikban biztosan nagyobb az ezzel kapcsolatos tapasztalat. -
daveoff
veterán
válasz
Ez nagyon jó ár! Ezt vártam, hogy újra kapható legyen itthon is, ha elmegy a kártyám kipróbálok egy ilyet!
-
Joshi
titán
válasz
Itt nem úgy kell érteni a Full Covert mint mondjuk az EK vizesblokkoknál, a Giga csak azért írta oda mert minden hűtendő alkatrészen van rézlemez. Vizes körökben az FC blokk azt jelenti, hogy aktívan víz is megy a hűtendő alkatrészekre. Itt csak a gpu van aktívan vízzel hűtve, a memória és vrm már nem.
Egyébként ez az ár már egész korrekt, kérdés hogy a pumpa mennyire hangos. Vagy az idő elteltével mennyire lesz hangos. -
Modst3R
senior tag
válasz
Hát ez ennyiért vicc! Evga hybrid 30-40kval drágább és ref nyák! Lool
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9060 üzenetére
Ja értem. Gta5nél 50mhz is érezhető v már csak beképzelem XDDD
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9058 üzenetére
Hááát azèrt +100mhz az már nem 2 fps. De tèny h 4kra single gpu mindenhogy kevés...
-
Macka
veterán
válasz
Sebestyen01 #9050 üzenetére
Nekem kalibrált samsungom van, nem bántam meg. Amiket néztem, ott high-very high beállításokon, alacsony msaa,aa beállítások mellett megvan a 60 fps, 1500 környékére húzott Ti-vel. A vram meg bőven elég. AA igazából nem is kell, anélkül sincs sehol egy simítani való textúra.
-
Macka
veterán
válasz
Sebestyen01 #9011 üzenetére
Nekem meg a 4K-hoz szinte "kötelező" is volt.
-
do3om
addikt
válasz
Sebestyen01 #8977 üzenetére
Erre most itt válaszolok, mert egy leíratlan gondolatom öltötted formába.
Folyton ez járt nekem is az eszembe amikor olvasom, tökéletes lenne. -
Tomdriver
őstag
válasz
Sebestyen01 #8828 üzenetére
Új generációs VGA topik - de itt se tudunk többet mondani szerintem, mint azt hogy várjuk!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #8812 üzenetére
Hangban átlagos,bár csak próbapadon halóztam meg (nagykeres szervíz,nem is volt csend).Ref pcb,de ettől még lehet jó is.Nekem marhára tetszett a kártya,de sajnos volt rajta csavar matrica,nálam meg sanszos lehet egy hűtő csere.
Ezen az áron szerintem jó vétel,főleg,hogy minden más verzió ára ugrás szerűen megnőtt. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Sebestyen01 #4684 üzenetére
Hol? Itt 980 Ti
Maotun: akkor vegyel olyat, de akkor is jobb az ár ezerszer
-
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4664 üzenetére
így vagyok vele én is míg le nem ég a proci meg a foglalat addig marad
a vga meg minden évbe rotál
-
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4646 üzenetére
Thx, mert arra már nem lenne egy talicska pínzem , hogy vegyek deszkát meg procit is így is elég lesz ki köhögni , el kell adnom a jelenlegi gtx 970, meg a fél házat így is
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #4643 üzenetére
Hagyjuk már ezt a baromságok full HD-hez is bőven elég!
-
Szinyák
őstag
válasz
Sebestyen01 #4643 üzenetére
xD nem az túl sok lesz 640*480 az az ideális nekem
Nah de komolyan egy ideig tv.-n tolnám full hd.-be utána meg majd v.mi 1440p.-re vagy fölé gondoltam ahogy a pénztárca engedi majd ....
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #4628 üzenetére
Sajnos azzal nekem egy-egy játék összeakad és Crashel... Mindenképpen a precision x-et szeretném használni. Nincs akkor ötleted?
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4618 üzenetére
Családi ház, itt senki nem szól =)
Ahogy nézegettem Inno3D talán a leghalkabb, csak hát a pöcs tudja amúgy milyen =) -
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #4616 üzenetére
Ha jól válogatja össze az ember a vizes alkatrészeket, akkor igazából csak egy egyszeri beruházás. Csak a vga-ra kell mindig megvenni az fc vizesblokkot.
(#4617) Assdak ez érdekes, mert mitől lenne Idle hangosabb egy épített víz? Sokkal hatékonyabb az épített víz még Idle-ben is mint egy lég. Nyilván össze lehet rakni egy épített vizet úgy hogy az rosszabb haásfokú lesz mint egy lég, de ez kellő körültekintéssel kiküszöbölhető.
(#4619) beci43 van itt MSI Gaming tulaj is, ha jól emlékszem neki is jól ment a kártyája. Szerintem kérdezd meg tőle, már csak azért is mert az Iponban most több mint 30db van belőle.
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4614 üzenetére
Arra próbáltam reflektálni, hogy a jelenlegi custom 980ti-k 90% idle 0 zajjal rendelkezik, míg a víznek, akkor is van hangja. Ellenben tarhelés alatt, nyilván a léghűtés jár nagyobb zajjal, viszont olyankor általában ha másnak nem is, de az adott játéknak van hangja, így olyankor talán kevésbé zavaróbb. Részemről, olyankor van rajtam fejhallgató az esetek 90%-ban, mikor játszom, nem pedig idle. De kinek, hogy =)
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #4612 üzenetére
Az a gond, hogy a legtöbb FC vizesblokk csak a refkártyákra jó. Ez AMD-nél nem is gond, mert tuning szempontjából ugyan úgy kifoghattál egy jobb példányt a refek között is, mint egy customnál (Fury más téma). Nv-nél ugye a refek PCB-je nem üti meg a mércét tuning szempontjából, hiába tudod megfelelően lehűteni nem tudsz a víz miatt plusz órajeleket kicsikarni, mert a feszültségemelés nulla. Nyilván ki kell fogni egy jó GPU-t, de ez NV+refkártyánál felejtős. Az előfordulhat, hogy idővel a vizes gyártók készítenek bizonyos custom kártyákhoz is FC vizesblokkot, de ez időbe kerül és egyáltalán nem biztos.
(#4613) Assdak a kompakt víz felejtős, az épített víznél pedig Laing D5-öt kell használni. Csak a vízpumpa okozhat zajt, de lehet nálad a vinyóknak volt zavaró hangja. Szerencsére már az SSD-ék is olyan árban vannak ami megfizethető.
-
Assdak
őstag
válasz
Sebestyen01 #4612 üzenetére
A vizzel az a baj, hogy annak meg idle hangja zavaró. Többszázezres épített vízzel mondjuk még nem volt dolgom, de amihez eddig szerencsém volt, kompaktól, építettig, mindnek idle zavaró hangja volt. Számomra.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #4608 üzenetére
DSR-el megtudom nézni, ha az megfelel.
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #4537 üzenetére
Meg 3D vision,ULMB, 10bites panel, 1440p...meg olyan asus gari hogy három napon belül házhoz hozták az új monitort... (meg egy hónap pixelgari).
-
spanglee001
addikt
válasz
Sebestyen01 #4534 üzenetére
mikor kérdem jó e ez a monitor, senkinek nincs fos tn panel stb
, mikor megveszem már mindenkinek ez van
nem a tn panel a drága hanem a 144hz és a gsync, és a design
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #4534 üzenetére
Mert nem csak csicsa ide meg oda... van vagy 4 a topicban...
-
keIdor
titán
válasz
Sebestyen01 #4521 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #4515 üzenetére
A Project Cars-al nem nagyon szoktam online menni csak körözgetni. Nekem eredetiben van meg ha ez számít, egyébként hamarosan jön a 3.0-ás patch ami nagyon sok mindent fog javítani.
Esőben 39 Ai-val 2560x1440, Full grafikán DSX9 élsimítással:
2015-08-09 22:37:28 - pCARS64
Frames: 4866 - Time: 85328ms - Avg: 57.027 - Min: 41 - Max: 73 -
VincentVG
senior tag
válasz
Sebestyen01 #4490 üzenetére
ugyanez a kérdésem nekem is!!
Zotac GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme
valakinek info? gamer benchmark-okon nagyon jól szerepel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest