- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Modst3R #13016 üzenetére
Most olvasd vissza a legutóbbi hozzászólásokat, szégyelld el magad, és Viszlát!
A kedvedért, leírom, hogy minden (felemás) tesztet és hírt elolvastam, amit találtam a Pascalról, úgyhogy nekem ne gyere ezzel az osztós dumával, hogy olvasni kellene.
Azért nem éri meg a 980Ti-ről váltani, mert kapsz +5-10 fps-t +100 ezerért, aztán év végén mehet az apróra a 1080 is, mert megjött a 1080Ti, buksz rajta alsó hangon 50 ezret, meg megint eltapsolsz minimum egy 100-ast az új kártyádra.
Ha Neked ez megéri, sok sikert hozzá. Attól még lehet nekem is véleményem, nem kell itt osztani az észt.
-
Vigilante
őstag
válasz
Modst3R #13014 üzenetére
Hol mondtam, hogy ref alap!?
Kis szövegértés, mondom az 1070-et is húzod, de arányaiban nem fog annyit emelkedni az órajele, mint egy 980 TI-nak.
Ragelni meg sztem kettőnk közül te ragelsz.
Nekem nem szokásom, mivel hamar elviszi az embert az infarktus.
Egyébként meg úgy is a játékok alatti fix benchmark nyomnak nekem valamit is a latba, nem holmi 3DMark eredmények, ahol akár driverrel is rátolhat a VGA gyártó az eredményekre. Remélem érthetően kifejeztem magamat! További szép estét.
-
keIdor
titán
válasz
Modst3R #12701 üzenetére
Nekem elég oda is, csak nem érdemes mindent kimaxolni teljesen, meg 2xMSAA elég.
Ha DOF-ot meg Motion Blur-t kikapcsolom, a legtöbb játékban megvan a 60fps 1440p-ben is. G-Sync amúgy marha sokat segít, ha van is 45-50fps-re zuhanás, akkor sem zavaró.
Viszont már 20%-ért is érdemes váltani, én fogok is, csak nem júniusban egyből, kicsit várok míg lesz választék.Egy napot nem akarok IGP-n lenni, ez meg a másik.
Vtomi80: Egyetértek. Ha tényleg 2114MHz-en ilyen 67°C a GPU és mellé még halk is marad a Vapor kamra miatt, akkor nekem az jön le, hogy a custom hűtések feleslegesek. De ilyen 200W fogyasztásnál ez nem is meglepetés. Az egyedi nyákokat meg már régóta nem lehet kihasználni a voltage lock miatt.
-
VTom
veterán
válasz
Modst3R #12655 üzenetére
Persze, nyárra veszek egy fúrót, meg egy tekercs duckt tape-et, kipakolom a fagyasztót, belerakom a gépet, az ajatajára fúrok egy lyukat a kábeleknek, a nyílást beragasztom a duckt tape-pel, de majd vigyázok, hogy maradjon belőle, mert kell az asszony szájára is, aki gondolom nem díjazza majd ezt a műveletetk, mert ezek ilyenek, nem értik meg...
-
norb55
őstag
válasz
Modst3R #12626 üzenetére
Még mindig le vagy ragadva az Asus megszégyenítésénél ? Én se részletezem az Asus 980 Ti Gold kártyát, egyszer megtettem, hova fényezzem, tudom hogy drága, de jelenleg a leggyorsabb 980 ti a piacon. Nem akarok már cserélgetni félévente videó kártyát, nem akarom húzgálni jobbra balra, egyszerűen csak arra vágytam hogy a 780 Ti után jelentősen gyorsabb vga legyen a gépembe. Ezt elértem 1481/ 7200 gyárilag.
69-72 fok,1500-1600 fordulat mellett. Minden gyári érték. Nem tudnátok jelenleg olyat ajánlani amire elcserélném.
-
Maotun
őstag
-
keIdor
titán
válasz
Modst3R #12618 üzenetére
Én mondjuk semmit nem ígértem, de szépen megy 1500/8000-et a gyári fesszel. 1,21V. Stabil, feljebb nem néztem, mert nem látom értelmét. Gyári boost: 1404MHz volt, Asic: 75,9% ha jól emlékszem.
Más kártyák is tudják ezt, milyen tesztet vársz? Semmi újdonság nincs már, ez is ugyanaz a GM200-310 mint a többi.Ja, gyári profillal maximum 72C volt a GPU 2 óra Division után. Ez még maximum érdekes lehet. MSI Gaming után ez csendesebb és 10 fokkal hűvösebb kb.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Modst3R #12618 üzenetére
Talan mert folyamatosan fikazza itt paran az ASUS-t. Joerzesu ember ilyen kartyaval - vagy olyannal, amit itt a nagyerdemu nem tart jonak - be sem mer irni.
Ezert hagytam en is inkabb ezt es csak nagy elegedettseggel csendben hasznalom a Matrixot.
Viszon kivancsi vagyok kollegara az SLI-vel, mert en is gondolkodtam rajta. Leginkabb a hofokra.
-
VTom
veterán
válasz
Modst3R #12450 üzenetére
Szerintem relatív ez, hogy megéri, vagy nem, egyénfüggő.
Én úgy gondolom, hogy nekem megérte, mert azokat a játékokat, amikkel játszom, kompromisszumok nélkül tudom élvezni még jó darabig, és nekem ez volt a cél.Aki mindig a legújabbat szeretné a gépében tudni, annak valóban nem biztos, hogy megéri.
-
VTom
veterán
válasz
Modst3R #12434 üzenetére
Persze, én nem is próbáltam húzni, meg szerintem nem is fogom. (FullHD-n használom)
79.8 Asic, kíváncsi lennék mennyi a vége, de csak kiváncsiságból nem akarom kínozni
Egyébként először én is csodálkoztam, de olvastam teszteket, és midnenhol 80-82 fokon mentek az FTW-k.
-
cyberkind
félisten
-
Maotun
őstag
válasz
Modst3R #12256 üzenetére
ja az nem alap
4,6 Ghz 24/7-re.
[17546 pöttynél nem megy többet] 1505/8000 Mhz.-n de feszt nem emeltem, ha tovább megyek és emelek (+0.0031-41 mv ot) lehet elírtam
lényeg a 76% asic-al léggel ez a max ahol még stabil De nem kell jó alapon is legalább csendes is...
-
válasz
Modst3R #12098 üzenetére
Tudom, hogy te üzletben dolgozol, és van rálátásod a dolgokra, de ne haragudj, ezt nem vagyok hajlandó befogadni!
Ez a szöveg, hogy "Nincs most G1 és ha lesz is, akkor sem kapd meg csereként, csak ha kifizeted az akció nélküli árat!" egy az egyben az ilyen mentalitásért szokták megb@szni az üzleteket kőkeményen
én biztos hogy felnyomnám őket, ha rólam lenne szó, mert tudom hogy nekem van igazam
Másik tipikus szöveg: "Ezt most nem tudjuk kicserélni, mert ez akciós termék volt!" -> ezt is gyönyörű pénzjutalommal szokták díjazni
Ezeket a hazugságokat nem szabad elhinni!
Neohero: Melyik webáruházról van szó?
-
-Solt-
veterán
válasz
Modst3R #12020 üzenetére
Hozzá kell tennem, hogy jól szellőző, nagy házban van, plusz én mindig vsync-l játszom, így pedig kevés olyan játék van ami 1080p-n nagyon megizzasztja. Plusz vagy füles van rajtam, vagy a hangfalak üvöltenek... esélye sincs a VGA felől érkező bármilyen zajnak is, hogy a fülemig eljusson!
-
válasz
Modst3R #11922 üzenetére
Nálam voltak gondok a driverrel.
És mivan akkor,ha a gurusz@r volt vírusos ?
Le nem töltök onnan még egyszer.
Csak NV oldalról.És te is jól tennéd,ha NV oldalról linkelnéd az új drivert,mindenki úgy linkeli.
Most néztem,nincs fent az NV oldalán az általad linkelt 364.51 driver.
A 364.47 még fent van náluk.#11923 MésziGab :
980Ti-nek kb jövő ilyenkor lesz esedékes a leváltása.
Bátran vehetsz vmi jó fajta 980Ti-t. -
TTomax
félisten
válasz
Modst3R #11887 üzenetére
Az én refem is 1544MHzet megy aioval,és TitanX ahol azért több a vram,és biztosan az is kajál pluszban,e felett meg elfogy kb az összes Ti meg TX is 10-20-40MHz ide vagy oda és vége,feszlock mellett olyan mindegy a pcb,nem tud sokat hozzárakni egy custom jobb minöségü pcb,egy jobb hütês annál inkább és bizony az msi meg az evga két aio-ja a legjobb,az én felső kártyám még soha nem volt melegebb 55Cfoknál SLIben,solo meg 48Cfok a venti se üvölt rajta...
-
-
Montesantos
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest