- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Coccer #36874 üzenetére
Hát köszi, de holnap visszaadom a STRIX 970-et és pénteken visszaváltok 960-ra. Sajnos a STRIX 960-amat már eladtam, így vennem kell egy újat, de nem bánom mert az 2GB-os volt és most egy EVGA FTW 960 jön majd 4GB vram-mal, ami halkabb lesz ennél sokkal és a vram-ból se fogok kifutni.
Nálam a gépben aminek hangja van az egy be quiet! táp és egy Silent Wings 2 14 cm-es venti 600-700 rpm-en. Ezek így kb ugyanakkora "zajt" keltenek, játék közben erre jön rá a VGA és a CPU fan. Sajnos a STRIX méretéből és a magasabb hőmérséklete miatt annyi hőt termelt, hogy játék alatt 1000 rpm-en ment a CPU cooler, míg a STRIX 960 alatt, ami jóval kisebb és 10 fokkal hűvösebb volt mindössze 6-700-at forgott. Plusz nekem hangos volt a STRIX 970 hűtése, hallottam mindig játék közben, amikor bekapcsolt és amikor ment, mivel ez az alkatrész esik hozzám legközelebb.
Kíváncsi vagyok az EVGA kártyával milyen tapasztalataim lesznek, mert az halkabb sokkal terhelés alatt és kisebb is, mint a 970, de méretre a 960 és 970 STRIX között van és ugyanúgy 68-70 fokos terhelve, mint a STRIX 970 volt, ami befűtötte a kis házikómat. Majd meglátjuk hogy teljesít zaj és házhőmérséklet terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest