- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Assdak #24273 üzenetére
HAf 932 plus házamban 5 halk 12-es ventivel viszont oldalt lyukacsos a G1 65 fok volt kb. Az egy brutál jól szellőző ház. Corsair air 540-ben ugyanúgy halkan porszürőzve volt 73 fok körül is. A Asus black witcher 3 -ban, szerintem legjobban "fűtő" játék most, porszűrővel 75 fokig is elmegy witcherben halkan, bélküle 70. Az sem mindegy mennyire áramlik be a levegő.
-
válasz
Assdak #24001 üzenetére
Koszi, megnezem mit tehetek.
Melorin Hali! Apron vannak hasznaltak 85-90 korul is kozben, vagy aqua 3 jatekkal asus black, elpasszolod a cuccokat ha nem kell es jo arban van a kartya. Multkor volt iponon is 109-ert ket jatekkal. De ha nem szukseges az uj kartya, vegyel egy garisat az apron.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Assdak #23992 üzenetére
Én is valami ilyesmit tapasztaltam most.
Megpöccintettem a gpu-t, a vram-ot nem bántottam, nem ugrott túl nagyot a teljesítmény, visszább vettem a gpu-t, emeltem mellé vram órajelet, úgy nagyobb %-ban gyorsult.
Persze, visszavettem a vram órajelét stock-ra.
Mondjuk ahogy elnézem, a 150-200MHz plusz órajel vram esetén mondhatni elenyésző.
-
TTomax
félisten
válasz
Assdak #23373 üzenetére
Mert az szoftveresen sehogy,csak egy megoldás létezik. A monitort dugod fel HDMIre és a TV-t DVIre... minden egyes portnak megvan a prioritása,ezen sajnos nem tudsz változtatni.. a HDMI mindig az első marad ha radeon ha nvidia...vagy teljesen kihagyod a hdmi portot...esetleg még talán az működhet ha beszerzel egy dp-hdmi átalakítót és azzal dugod fel a tvt,az biztos hogy nem tudod szoftveresen beállítani,a kábelokkal kell játszani.
-
válasz
Assdak #23328 üzenetére
Gratulalok a kartyadhoz! Az eredmenyed is rendben van.
--------------------------------
Tudnatok nekem abban segiteni, hogy a hwinfot ugy testreszabjam, hogy meg is maradjon abban az allapotaban? Kiszedegetem, hogy mit ne mutassson, mikor legkozelebb elindul, megint ott van minden a szenzor ablakban.
-
Sareth
senior tag
válasz
Assdak #22502 üzenetére
Túlragozzuk de olvass kicsit vissza. Ott a hivatalos bejelentés + az oldalukon is kint van már az akció a választott kártyához meg jár a kupon... Közben meglett a kompromisszum mert kaptam még egy levelet amiben azt írták hogy ha megérkeznek a kuponok küldenek egyet. Hát ennyi a fentiek meg visszavonva...
hackeeeee - rosszul tudod kolléga
-
-
Joco_77
senior tag
válasz
Assdak #21760 üzenetére
Engem amúgy mindig a minimum fps érdekelt minden kártyánál. Ezeknél a grafikonoknál soha nem érdekelt, hogy 50 vagy 80 fps (jó persze ha mondjuk nem quake ről van szó, vagy valami erősen multi fpsről), hanem inkább a minimum.
És néztem, hogy ahol a 660ti 23-25fpst produkált minimumként az én felbontásomon full ultrán ott a 970 is "csak" 33-35 fpst.
Tudom én hogy nem mindegy hogy 23 vagy 33, de nem érzem annyival erősebbnek a kártyát, hogy megérjen 70ezret ráfizetnem. Fene tudja..aztán lehet nem jól gondolkozom. Mondjuk én erősen megválogatom a játékokat is amivel játszok, úgyhogy emiatt is elleszek még egy ideig a 660ti vel ha úgy döntök. -
-
Joco_77
senior tag
válasz
Assdak #21753 üzenetére
Semmilyen játéknál nem éreztem eddig, hogy kevés lenne a 660ti dc2oc. pl GTA5 normál textúrával és minden highon is csodaszépen megy. BF4, Pinball Fx2, Mortal X mindmind gyönyörűen fut 1680*1050ben majdnem max részletességen.
Lehet nincs 60fps valamelyikben nem figyeltem, de 40-50 tutira.
Az árcsökkenésről annyit, hogy régen énis így gondolkoztam. "Most még ennyiért el tudom adni"Jelenleg a 660ti 40ért megy hardveraprón (62 ért vettem) Jövőre is 32-35 öt fog érni tutni. Bukni még 5-6 ezret és egy legalább 20-30% al gyorsabb kártyát venni nekem megéri várni...
Persze Witcher3 nem tudom hogy fog muzsikálni vele, gondolom pár dolgot levéve mennie kell majd, elválik.
Nekem most nem bizsereg semmim, hogy fú most vgat kell cserélnem...Majd ha meg leszek győződve, hogy igen, most van itt az ideje. -
yodamester10
őstag
-
dilipok
veterán
válasz
Assdak #20641 üzenetére
nekem az van (vagyis a gaming, de szerintem az ua). Nekem nincs panaszom ra. Nem is probalgattam igazan (nem vagyok egy tuningorult), full hdban tokeletesen kielegiti minden igenyem es egyaltalan nem hangos. (aztan lehet itt lehurrognak, de a teljesseg erdekeben szerintem hozzatartozik a kephez egy nem negativ velemeny is)
-
h1mpi
félisten
válasz
Assdak #20636 üzenetére
Attól, hogy botrány a hűtése és kinézetre se valami világbajnok... Sokkal jobban megéri egy Gigabyte WF3 OC. Csak meg kell várni, ameddig megint 152K körül lesz.
Amúgy nagyon meg kell nézni az árakat, mert az iponnál is a sima non oc drágább, mint az oc... semmi logika nincs benne.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Assdak #20438 üzenetére
Szerintem a Gigabyteot válaszd, nekem is ilyen van, rev 1.0 de nem "ciripel" egyáltalán, gyárilag viszonylag magas órajelre boostol(1380mhz), szóval akkor is erős ha külön nem tuningolod, a hűtése elég jó, van normális VRM hűtés is, hátránya, hogy a ventilátorok alapból magasabb fordulatszámon mennek(viszont nem hangos így sem) és nagy(nem fér be minden házba). Gainwardot azért nem választanám, mert drágább és csak 2 év gari van rá, Asusról sok jót írtak ebben a topicban, szóval az is jó választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest