Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1595 üzenetére
Lesz bizony.
Csak az a gond hogy most pár napig VGA nélkül maradok.
Egy tartalék VGA lesz addig berakva. -
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1590 üzenetére
Ja én is ilyen gagyibájtra cserélem csak én windforce-osra.
Majd meglátjuk mennyire válik be.
Azt írják rá, hogy kuka. -
törölt tag
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_gtx_780_titan_gk110/hsz_9147-9147.html
-
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1587 üzenetére
Az igen akkor tudja a dolgát rendesen.
Neked a sima ref verziód van? -
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1585 üzenetére
Na akkor jó.
Tuningot próbáltad? Mennyit visz fesz emelés nélkül?
Most én is átváltok Ti-re am.Amúgy az nem meglepő, hogy NV-nél a BETA driver-ek jók. Ez csak természetes.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ez nem is lehet kérdés az a legfurcsább hogy a driver ennyire stabil eddig 3 bétát használtam és egyikkel se volt problémám. nincsenek textúra hibák, random fagyások stb... csak szépen teszi a dolgát, kussban
Ha rendben lenne a drive ATi részen akkor megvártam volna egy MSI 290X Gaming kártyát, mert alapvetően a teljesítménnyel nincs baj. De már túl régóta használtam AMD kártyát ahhoz hogy tudjam: a Catalyst szar volt mindig is és az is marad
Szerintem eddig a legjobb ár/teljesítményű kártyám ez, talán még a GTX 280 volt ilyen jópár évvel ezelőtt azt is csak beraktam és vitt mindent, húzni se kellett.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1582 üzenetére
Na tényleg ennyi használat után hogyan vélekedsz a 780 Ti-ről?
Megérte NV-re váltani? -
törölt tag
Egy határozott úriember megmondja a tuti! http://prohardver.hu/tema/amd_vs_nvidia/hsz_1118-1118.html
-
keIdor
titán
Elég furcsán fogok nézni, ha a Mantle valóban csak BF4 Single Player-ben fog látszani elsőre.
Nagy hűhó lesz a semmire. Hónapokra-évekre vagyunk még attól, hogy ez az API-t számításba vegyük vásárlásnál.
De jobb lenne, ha a Microsoft inkább észbe kapna a Windows 9/DirectX 12-re.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1572 üzenetére
Még beburkolom a kártyákat,és megy majd az alaplaphoz
Nagyon jól skálázódik az SLI.1200/6200MHz-en vannak a kártyák, Nem húztam szénné, 50MHz-et emeltem rajtuk csak . Igazán hozzáadhatta volna az EVGA hozzájuk. de nembaj, még jó hogy valaki betudja szerezni
Kingpin kártyák mellé neked ajándékba is adhatnák már .[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1570 üzenetére
Hát kidobálnak mindig fekete meg kékhalállal
Viccet félretéve, Crysis 3 ami elég dúrva grafikát kíván. 2560× 1600 2× MSA teljes grafikai részletesség 60-90FPS És ezt úgy hogy megse mondaná senki hogy 2 kártya dolgozik a gépbe. Olyan simán megy mint forró kés a vajba Tényleg nagyon megse fordúl a fejembe hogy vegyek 2db 780Ti kártyát. Szerintem ezek a kártyák lesznek meg az életembe a legghosszabb ideig.
Hozzáteszem menne 8× MSAA melett is de látványbeli külömbség nincs, 2560×1600 és 2560× 1440 között közel 10% teljesítmény külömbség van az a pár pixel ami kb 400.000 annyi plusz erőforrást igényel.
Még azok a hátlapok kelelnek rájuk, és nagyon jó leszl
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1564 üzenetére
Az még lehet azt is túlélné
Casanova* Persze, félbugossan kijön
Aztaaa mennyit gyorsúlt a játék..... 10 perc után... miez a kék, fekete halál ?
Mantle kód, összeütközött a DX kóddal , semmi különös
Még az Nvidia ott lesz a DX terén, addig az AMD-nek se lesz könnyű az élete.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
lassan itt a február. kijön már a mántli?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1541 üzenetére
Én nekem csak a fekete képernyő hiányozna a kék után
Betonhoz is vágnám a radeont.(#1558) Keldor papa Találélony a srác Jó nem nyerne vele díjat, de megcsinálta
Nállam milyen jól mutatna, mikor benyit az illető az ajtón
Radiátornak felszerelni a falra egy 600×1000-es radiátort, pumpának meg egy kerti szivattyú.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
No comment! http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/hsz_6111-6111.html
-
F34R
nagyúr
[link] allitolag a rev.2 javitott verzio jo lehet, de hires Gigabyte hogy ugy a 4 rev korul rendbeteszi a lapokat vagy a vga-kat szerintem ne vallald be, vegyel egy 780 msi-t vagy dcuII-t es kesz. hidd el eleg, nem kell a poposmeres es szeretnenk tobb konzolos videot is latni.
-
F34R
nagyúr
jo hat most en ezzel nem tudok mit kezdeni, nyilvan oka van miert annyi. sima 780 nem volna eleg ? ha veszed a box one-t amirol mar bontottak is akkor meg minek ? sokan meg azt se vennek eszre ha upscale lenne a video
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Mit szóltok ehhez?
Igaz ref VGA kéne de lehet, hogy csak egy db 780Ti lesz és mellé egy Xbox One.
1db meg no para a házban. -
törölt tag
Egyre jobb a helyzet!!! [link]
-
monosz
őstag
válasz Goldmen75 #1528 üzenetére
Nem,ezt még 86-ban a németektől hoztam.Akkora floppy dokkoló volt hozzá,mint 3 dvd meghajtó egymáson,és ez csak floppy volt.
De hasonló tortúra volt a "telepítés".Fej állítás,hangerő,meg stb.,hogy elfogadja. Fúú,az nem semmi volt.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
-
monosz
őstag
Na,ez sem volt semmi.
Magnó-ról tölteni a játékot,sokszor nem sikerült.
De bitang jó érzés volt,ha összejött,és elindult a "game".[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
-
törölt tag
Gyertek amd vs nv topikba. Abu magyarázza a bizonyítványt. Sírok a röhögéstől.
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1518 üzenetére
Egyszer azt mondja én biztos nem veszek sz@r AMD-t majd pár nap elteltével AMD 7990 kártyával keménykedik az Nvidia topicba.
Szerinted nem kétszinű? Szerintem ezek nemnormális emberek már
És még nekem mondja hogy kerüljem el, közbe ő jön okoskodni az Nvidia topicba.
Az ilyen embernek betiltanám az Nvidia kártyák vételét tuti[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
1994 óta van PC-m, már ha azt lehetett PC-nek nevezni.
Konzol 1995 óta (SNES volt az első, kínai sárgakazettásokat nem számítva )
Egyébként FPS-t konzolon tényleg már korán játszottam, PS1 Medal of Honor legelső részével kezdtem talán, szóval igen, nem új nekem már ez. Onnan meg már csak egy apró ugrás a TPS.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nekem megy a konzolos irányítás, hagyján, hogy kijátszottam, nekem 100%-on áll már egy jó ideje, mindent összegyűjtöttem, 50 ufohajó részt meg 50 levelet, minden random event stb. megvan.
Nekem bejött a játék, szerintem az egyik legjobb GTA rész lett, nem vagyunk egyformák ez van.
Multival nem játszottam csak single, így vagyok 600G felett achiban is. Azt hiszem az összes Single-s megvan, 70 küldetés lett arany az is az volt a legnehezebb.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
Milye furcsa hogy MrM94 összes barátjánál rossz az NV driver.
Akkor mi nem vagyunk a barátai mert nálunk minden hibátlan még SLI-vel tuningolva is. -
BlackSoft
addikt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #1508 üzenetére
Nemtudom, de én nem a két kártya teljesítményéről beszéltem, csak sokan azt hiszik olyan jó hatással van a feszültség emelés az alkatrészekre. Nembaj, én nem mondok semmit. húzzák, csak, aztán ne sírjon senki, vajon mi baja lehet a kártyámnak, miért nem ad képe. vagy miért hibázik. stb. Gyári hibás, ara kell fogni másnak a hülyeségét.
Tudom hogy photoshop, de tök jól mutat.
GTX 780 TI classified hogy áll?
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ha jön a Titan vagy 780Ti Black Edition, akkor gyorsan lépni kell valamit! -> XFX Radeon R9 290 Black Edition Milyen egyedi névválasztás
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Ha veszel egy ilyen szemetet...akarom mondani kártyát, akkor ne felejtsd el a szokásos noise test videót
Illetve értesítsd a teszt előtt a katasztrófavédelmet, és használj
munkaAMD védelmi fülest---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
norb55
őstag
[link]
csak saját felelőségre próbáljátok ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest