Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Igen, a bohóc kimaradt Tele vannak a villamosok, táblák ezekkel a plakátokkal
És most kell valaki, aki van olyan merész, és beteszi ezt a képet az AMD topikba
Ki vállalkozik? Players?[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Mi van nem vagyok itt pár órát és betámad a gonosz oldal?
Valamit tenni kéne Players és Blekk.
Meg kéne alapítani az Egyesült Nvidia Tulajok Ligáját a ENTL-t. (kiejtése: entül)Mit szóltok hozzá?
(#2189) Casanova*:
Ez nem holmi fan klub ahol teát iszogatunk.. ez egy Liga ahol megpróbáljuk megakadályozni a vörös oldal gonosz terveit.
Ennyi.
Pl ha jönnek téríteni akkor ellentámadás kell meg ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
De azért nem szoktak bántani senkit sem Írhatom valakinek azt is, hogy "мајку ти јебем", arra sem lesz semmi, mert még a fordító is 110%-osan rosszul fordítja, és sokan azt is hinnék, hogy oroszul írom
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Motion_Blur
félisten
"az emberek 95%-a (a normalisak) ar alapjan valaszt maganak VGA-t."
Akkor én nem vagyok normális. Én a következők alapján választok VGA-t, fontossági sorrendben:
- teljesítmény
- zajszint
- hőmérsékleti értékek
- várható tuningpotenciál
- kinézet, esztétikum, anyaghasználatÉs igen, volt R9 290-em is...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Goldmen75
őstag
válasz Malibutomi #2172 üzenetére
Vitázni én sem akarok, de most baromi nagyot tévedtél velem kapcsolatban....s a hozzáértésemmel kapcsolatban.
1. Kurvára nem érdekel kinek mi tetszik, ez itt nem erről szól
2. Ez egy fórum! nem kéne vérre menni
3. Mindenki azt gondol amit akar a másikról DE azt kifejezetten útálom mikor úgy vádaskodnak hogy NEM ismerik az embert...csak 1-1 beszólása alapján ítélkeznek...Az is röhej ami itt folyik néha...Nincs több mondanivalóm!
sg22: Miért milyen komment egy off topicban, s ilyen eredményekkel? Oké Mid-ben van difi nem kevés, de ki az ilyen kártyákkal aki nem full-graffal tolja?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
értelek,nem szimpatikusak a kommentjeim. pedig alig írkálok.... ez téged ne zavarjon! szeretem nézni az ,,amd vs. nvidia,, szócsatákat. néha beszólogatok Én is.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Asbee
veterán
válasz Casanova* #2173 üzenetére
No offense, de Te van hogy érdemben is hozzá tudsz valamihez szólni, uszítás és trollkodás nélkül? Oké, hogy off topik meg minden (bár máshol is). A vitában nem akarok részt venni, de ők legalább próbálnak valami érveket felhozni miért melyik oldalon állnak. Nálad még ilyet nem láttam. Legalább is ész érveket nem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #2172 üzenetére
Itt még is mit vártál ez egy nv off topik.
-
Casanova*
veterán
AMD fanboyok betámadtak
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Goldmen75 #2169 üzenetére
"1-2 játékhoz lesz egyenlőre, az se mostanában..." Hóvégére már három, szóval mindkét állításod megdőlt, de te már úgyis kivitted őket ahogy a múltkor írtad ugye? [link]
Ne vedd zokon, de te már bebizonyítottad, hogy mindenféle utánaolvasás, és információ nélkül csak vagdalkozol...szóval be is fejezem, vitázni nincs értelme, hisz láthatóan nem vágod a témát, csak időnként benyögsz valami jó AMD ellenest, mert gondolod hogy az tetszik itt a népeknek
-
sg22
senior tag
válasz Malibutomi #2168 üzenetére
az emberek 95%-a (a normalisak) ar alapjan valaszt maganak VGA-t.
Nem azt mondja h kifizetek 200.000 ftot, csak ´jo legyen a driver´what should I do about this?!
-
Goldmen75
őstag
válasz Malibutomi #2168 üzenetére
A versengés a két cég között nem hat meg! Legyen normális driver s ne legyen gond gamék alatt a többi már nem érdekel! De ilyesmivel hülyíteni a népet...mint ez a mantle...1-2 játékhoz lesz egyenlőre, az se mostanában...tehát közel sem olyan mint a dx. Majd eccer lehet jó lesz. De addig NV is lépni fog, de most sincsenek lemaradva, sőt...
-
Goldmen75
őstag
Ultra felbontáson szinte semmi plusz Röhej Erre vártak sokan?
-
Tirexi
addikt
Na mi van mindenki elment aludni?
-
daveoff
veterán
Ő szinkronizálta a nyögéseket....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
norb55
őstag
Kár, pedig nagyon jó lett. Elsőnek mikor megláttam kiugrottak a szemeim .
Én hagyon az AMD-s kollégákat, mert csak egyre vadabbak lesznek már Már beseírhatok, mert abba a pillanatba törlik, a hozzászólásomat. (Nemis veszek többé Radeon kártyát ) Nemmintha eddig olyan sokat vásároltam volna már.
-
Tirexi
addikt
15 napos tag.
Valahogy nem hiszem el.(#2149) norb55:
Arról nem tehetek be sajna ide linket.Mindjárt fent a videó Keldor!!!
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Eladtam, de lett egy olyan alaplapom, ami már nagyon bejött régóta , ne sajnáljál, sz@rjá rá
Én mindig buktam az alkatrészek eledásán, már hozzászoktam . Nézd a dolgok pozitív oldalátHú te is 3 müszakba nyomod? Eggyütt érzek veled . Gyülölöm az éjszakát.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
LOL de beteg.
Nekem kell egy ilyen.(#2133) players111:
Majd kapja ő is a pihenőt. Nézd csak meg az aláírását.(#2143) Keldor papa:
Éjszakás vagyok a héten Keldor tudhatnád már.(#2144) Casanova*:
Ja igen Norb.. azóta sem volt kékhalálom.. Mondtam, hogy nincsen semmi baja a gépnek.
Te meg eladtad a tiédet... Jaj Norb..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De hovà tûnt Tirexi?
-
norb55
őstag
válasz zsoleszkai #2139 üzenetére
Még a dobozán a Tirex karomnyomok is rajtavannak. Ezt lesetagadhatná már
AMD oldalon meg az ASUS DCU 2-es hütése elett b@szva. 6 höcsöből csak 4-el érintkezik a GPU
Látszik az Asust mennyire érdekelte[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
LOOL
-
törölt tag
Tirexi! Ttomax haverodat jól megdolgozzák az amd fanok amd vs nv topikban.
-
keIdor
titán
Némi Maxwell információ morzsa. GM110, vagy jöjjön akármilyen néven, még arrébb van ez alapján.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #2124 üzenetére
Te képes vagy tényleg WC papírra írni Beszarok mondom komolyan
Mai nap a főnököm azt mondta szedjem össze a kutyaszart, , mondtam neki finoman, hogy összetéveszt valakivelErre azt mondta a munkahelyen azt csinálok amit én mondok ! Mondom neki Ha azt mondja hogy nyaljam ki a picsáját, akkor szerinte megisfogom tenni ?
Erre kicsit felemelte a hangját, de lehiggadt pár óra múlva. mondanomse kell a kutyasztart inkább kikerültem minthogy összeszedtem volna Milyen világba élünk emberek?BlackSoft 8800GTX , akkor már 8800 Ultra OC, nekem van egy, olyan csendes, és mekkora batár állat már. Még a doboza is megvan
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #2114 üzenetére
Én is állatkodtam, de én nemkaptam még kitilátst Látom te már a begyükbe vagy nagyon
Látom azért mindenki milyen szépen elbeszélget a történelemről
8800GTX szarintem a világleggjobb kártyája volt,nem 20% előrelépés volt, hanem 80-100%
egy évig tartotta keményen az első helyét. AMD akkor is bizongatta a 2900XT már sokkal előrébb jár a fejledségbe, de b@szhatta, mert nem adtak ki rá semmi olyan játékot, ami neki kedvezett volna.Akkoriba Apámtól kértem kölcsön, 170K, akkoriba egybe csak a képzeletembe volt (El is küldött az anyámba, erre is tisztán emlékszek De kaptam, úgy örültem a 8800GTX-nekmint majom a farkának.
Utána már lett állandó keresetem, utána elszabadúlt a pokol nállam már
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tirexi a HardverApró szabályzatát nem sértettem meg. Akkor most perelhetek?
-
Casanova*
veterán
válasz #35434496 #2114 üzenetére
az a baj,hogy nem ismerik be,hogy az intel igenis sokkal jobb,mint az amd. meg mantle igenis szar lett,csalódtak benne. nem ismerik be. beismerik,nem lenne vita.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt vagyok. Volt egy kis gond.
Kedves players111!
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd 2 óra kitiltásban részesült a következő ok miatt:
Személyeskedés és állandó flamekeltés egy gyártóval szemben megengedhetetlen a fórumban. Ez a fajta tevékenység közösségromboló hatású.
Minél előbb hagyj fel az ilyen hozzászólásaiddal, ha továbbra is a közösség tagja szeretnél maradni!Mindezt azért mert azt mondtam, hogy az intel jobb procikat készít mint amd. Na jó nem volt éppen szalonképes a fogalmazás.
-
Casanova*
veterán
válasz Devilhun_HUN #2111 üzenetére
az istenverte máááántlííííí!
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Na ki mit vesz észre?
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Casanova*
veterán
válasz hszilard666 #2109 üzenetére
-
Casanova*
veterán
válasz hszilard666 #2106 üzenetére
pc jobb,mint konzol? miért?
-
hszilard666
veterán
Daaaamn! Itt mindenki öregmotoros?
Na akkor:
VGA:
VTX 3D HD7870 black edition (tahiti)
Sapphire HD 7990
Palit gtx 780 tiCPU:
Intel 3570k
3770kKb. másfél éve kezdtem ezt a nagy PC építést, gémingelést, előtte konzolos voltam
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
proci985
MODERÁTOR
ja, kijott a 3870, aztan hirtelen 5-10kval a 3870ek ara alatt mentek a 2900xtk, pedig utobbiak picit gyorsabbak voltak helyzettol fuggoen. amivel ugye az volt a vicc, hogy lehet olcsoak voltak a tudasukhoz kepest, csak epp kellett alajuk egy haz, aminek 400W konnektorbol meg se kottyant atszellozni. meg mondjuk egy also hangon 500as tap.
az a vaporos hutes nem volt jo, nagyon hangos volt es meleg. azert azt hozza kell tenni, hogy hocsoves consumer vga megoldasok ott meg nagyon gyerekcipoben jartak, kortars 8800gtx/ultrak is nagyon hullottak a meleg miatt. szvsz kb az 570/580/69x0 idejere jutottak el oda a gyartok, hogy nem kellett aftermarket leghutesekkel szivni. nem mondom, remek volt a HR03GT hutes tekinteteben, de a maga 5(!) slotjaval gyakorlatilag be kellett imadkozni a hazba. plusz akkor meg a VRMhutest is meg kellett oldani, meg a honnan szerezzunk ketoldalu hovezeto ragasztot/hogy szedjuk le a hutest, ha veletlenul el kene adni/garizni kene.
290X ennyire szornyu? pedig a 6970ek utan mar azt hinne az ember, hogy a gyartok megtanultak, hogy lehet 250+Wot elfogadhatova tenni AMD oldalon is.
deicide2007 vege ota hasznalok softTHt, az er?
sajnos kimaradtak nekem is a matroxok, bar azokat nem jatekra talaltak ki.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Phobion
őstag
No, holnapra elvileg cserélik a 780-at, addig is - sajnálatos módon - vissza kellett operálnom a 7770-t, remélem nem fogja megbosszulni a leváltást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest