Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Kezdődik.
(#3398) players111:
Nem tudom mi a probléma ezzel. Én csak írtam egy szösszenetet. Most azt hiszi, hogy ezzel le tud járatni.
Ahhoz korábban kelj fel kisfiam.
Menj vissza TS-re panaszkodni.(#3400) F34R:
De van csak az összes hamis.
Egy van amit én csináltam poénból, hogy trollkodjak vele. Kb ennyi.(#3401) SzlobiG:
Köszi.
Itt látni a különbséget végre.[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #3391 üzenetére
Most miért mondod? Alig vesz szerencsétlen valami újat... Meg ki tudja kinek meddig ér már most?! Látod, mikor válság van és nincs semmi jó új game, ilyen teszteket kéne gyártanotok ráérő időtökben. Lenne ám versenyhelyzet!! AZ AMD vs Nvidia meccs elbújhatna mellette a pics@ba!
Tudom, hogy tőled vette! (Én mindent tudok ) Ismerem őt személyesen, mivel a barátom.
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
Tirexi
addikt
-
Daemon75
tag
Jaja...már annyit kaptam, hogy besz@ri vagyok, hogy kénytelen voltam. Néha engedni kell a nyomásnak...
Norb? Hát nyomja szegénykém a melót most ezerrel, néha azt is kell, hogy tudjon megint venni valamit a gépbe. , másképp lemaradna tőletek, és megelőznéd pár "centivel" (vagy méterrel? )players111 Ne mááár....én legalább München-re tippeltem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tirexi 122k alatt nincs ref 290! A ref 290X 157k!
-
Tirexi
addikt
A poén az hogy összeszámoltam mennyit kerestem tavaly a YT-al és ámultam bámultam hogy semmi látszata neki. Oké vettem egy motort azt kivontam belőle de hát még akkor is...
Van egy nagy fekete hangoskodó doboz a szobámban aztán kész. (gépházra értem)Ejj Keldor valahogyan ki kell szállni ebből mert soha nem lesz vége...
-
Tirexi
addikt
Hát konkrétan mostanában a PC-m VGA erejét kb 90%-ban a Skyrim-ra használtam semmi másra nagyon és ott is inkább már csak a modolás megy mintsem a konkrét játék.
A CPU az konvertálásra viszont kell az tény, meg RAM sem árt.De kifejezetten azért építeni egy bivaly dög PC-t, hogy minden olyan játék menjen ami a 150k-s konzolokon is elmegy az lassan feleslegessé válik számomra.
Lehet nem is lesz Maxwell csere. Minek? Mivel játsszak majd? Mi lesz olyan PC only ami nem megy majd 780Ti-vel 1080p-ben?[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Most konkrétan annyira nincs semmi megint, hogy folyton 2D-ben megy a gép. Még jó, hogy nem csak játékra kell, mert különben csak interneteznék vele, már rég leépíthettem volna. Thief jön most, de azt is PS4-re veszem, szóval.
Ha nem lenne víz csak egy VGA lenne. Csak megbontani nincs kedvem meg időm, sok idő visszatölteni a vizet és légteleníteni.
Annyiból jó ez, hogy ha kell a kraft akkor itt van, de csak áll. Proci az ami inkább használva van mostanában.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
Komolyan mondom emberek ha tudtam volna, hogy ilyen veszett jó játékok vannak PS3-ra akkor már rég vettem volna.
Hamarosan új videó jön.
És itt most nem a grafikáról van szó... habár az is üt egy két helyen... hanem az hogy végre van játékélmény...(#3381) h1mpi:
Egyértelmű, hogy kell PC, de ha továbbra is ilyen silány szemetek jönnek ki rá mint eddig akkor értelmetlen lesz a fél millás gép építése.
Nem fogod kihasználni egyszerűen. Oké nekem más mert a legtöbb játékból teszek fel videót nekem azért kell a kraft, de ha nem YouTube-oznék kétszer is meggondolnám a PC építését.
Minden jó játék konzolra jön ez tény.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Kb 15mbps amit a youtube támogat (ez régi adat, lehet azóta már csak 12 körül van). Én 12-20-al csinálom, és sok videó szebb, mint nálad, főleg ha sötét jelenetek vannak egy játékban.
4K-nél régen 20-ig támogatta a youtube, de szerintem az is le lett véve... Mindegy, a lényeg, hogy 20 fölött nem érdemes, mert az már biztosan az felett van, mint amire a youtube vissza fogja konvertálni.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Phobion
őstag
Azt meg szabad kérdezni, hogy hogyan készítesz ilyen és ehhez hasonló intro-t? Értem ez alatt, hogy valamelyik evvel foglakozó oldalán találtál tutorial-t? Azt tudom, hogy After Effects szükséges hozzá. (Nem, nem szeretnék youtube channel-t indítani, legalábbis nem olyat, mint amilyennel Te rendelkezel. )
Amúgy jóféle lett![ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
4K felbontáshoz YT-on milyen bitrate-t használjak?
Ez 50MB/s-el készült: [link](#3368) Neoteric:
8MB/s-et használok 1080p-re az ADSL miatt.
1080p-re elvileg olyan 15MB/s körül lenne viszonylag kocka mentes a kép.
Szal kb olyan 60 körül lenne jó. Akkor nem sokat tévedtem.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Motion_Blur #3365 üzenetére
ha itt tartunk 290X CF meg a fűtés helyett lenne jó
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
trufa12
addikt
Azért hogy ati párti legyek kissé
én pl szerettem az 1950 xtx et .
a hd 3870 passzív hűtéses is jó volt
a 6850-6950
ezekkel én elégedett voltam a maguk idejébesőt az 1950 xtx a nála jóval újabb játékokat is kellemesen vitte,
nem beszélve a 3870 rőlszerintem ezek jók voltak .
De mostanra kissé enyhén elbaszott magával az amd . ezzel az új szériával meg ezekkel az ócska driverekkel,
de szerintem azért van ez most mert konzolba tették a pézt... (az is szar de az mind1 mert konzol)pl nv nek a 8800 as szériája volt 1 kalap kaka
meg náluk is voltak kemény driver hibák, de gondolom így állapodtak most meg hogy most ők legyenek a topponMondjuk egyértelmű hogy én most már maradok nv-intel vonalon az amd térden állva könyöröghet akkor sem térek vissza nem felejtem el az álmatlan éccakákat
Meg azt a sok pénzt amit én bele öltem -.- ahelyett vettem volna korábban inteles nv-s gépet és már én is 8 db 780 al tolnám itt[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #3353 üzenetére
Megy a 2900XT kártyához a jó öreg AMD kártyák amik fütöttek mint a mostaniak.
trufa12 2900 XT lesz az szerintem.
Daemon75 Nekem a ház oldalára 4db ilyen venti felmegy Meg biztos nem piros kötegelőt használnák, én Nem AMD párti vagyok. akkor már zöld kötegelő,
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Rendszerhűtés kipipálva! Végülis megoldotta nem?
Players111 : Én találtam a neten és mutattam Norbnak. Úgyis most cserélt ventit, mondom remélem ő is így oldotta meg. De még kábelkötegelő se kéne, elég lenne egy bálamadzag.
-
norb55
őstag
Ez mekkora már, én szobai ventilátort állítottam régena gépház mellé. De ez sokkal jobb megoldás . -
Tirexi
addikt
-
norb55
őstag
Nem vagytok fáradtak még? Tudjátok, ki korán kel az aranyat lel, ki későn fekszik,későn is kel
-
Rasiel
senior tag
válasz cyberkind #3341 üzenetére
Én is. Arsenal-szurker vagyok már régóta, reálisan nézve én sem adtam sok esélyt a csapatnak. Hol van már a 10 évvel ezelőtti csapat azokkal a játékosokkal, akik veretlenül nyerték meg az angol bajnokságot.
Gondoltam, hogy az egy órás vidit nézed még lefekvés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz akoska07 #3328 üzenetére
Akkoriban nekem kb. 3 hónap kellett, míg végignyomtam az IGI-t, úgy, hogy azért elég sűrűn játszottam vele. Ha jól emlékszem voltak benne olyan részek, ahol végtelen ellenség jött. Mentési rendszerrel én sem voltam kibékülve, nem kevésszer anyáztam miatta. 2-vel is eljátszogattam még, de azt hamarabb meguntam. Viszont egyikben sem volt valami sok esze szerencsére az ellenségnek. Tényleg pontosan céloztak benne, nehezebb szinten elég volt asszem egy lövés a halálhoz.
Valaki írta itt még a Max Payne-t. Örök favorit nálam az a játék. Gondolkodtam is, hogy a napokban felteszem, aztán végigjátszom negyedszerre is, de most egyelőre a Doom 3-at akarom egyszer teljes egészében végignyomni, mert 10 év alatt nem sikerült egyszer sem. Többször eljutottam benne egy darabig, aztán valami miatt mindig delete lett belőle. Igaz, HD3000-nek AA nélkül, 1200p-ben nem mindenhol tetszik a játék.
(#3332) cyberkind: Melyiket nézted?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem vicceltem,tényleg kipróbálnám.
Nem azt mondom,hogy meg is maradna ,de mindenképp leteszteltem volna.
Család gépébe keresek vmi egyszerű megoldást,és ebből SLI tökéletes lett volna.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Tirexi
addikt
Na a Last of Us videó itt lesz elérhető 23:00-kor: [link]
Én húztam aludni. -
nagyúr
válasz SzlobiG #3329 üzenetére
Egyébként ha újra megcsinálnák azt a játékot next gen grafikával,az elég ütős lenne.
Abban még volt sztori.Én a Sniper Elite III-t várom nagyon.
Amúgy meg ma mérges lettem az NVidia-ra.
GTX 750Ti-ről lemaradt az SLI csatlakozó.
Azonnal dobtam volna belőle össze SLI-t.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Én a Project IGI első részével játszom.
Ehhez aztán kell az erős vga.Az a játék még mindig kihivás.
Nincs mentés,a pályán alig található élet és az ellenség rohadt jól lő.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Tirexi
addikt
válasz trufa12 #3323 üzenetére
Adja hát.
A mostani PC-s játékok 80%-át megjelenés után kukázni is lehetne akár kezdve a BF4-el.
Nekem is jobban bejönnek a régebbi játékok amúgy.Amúgy hamarosan elérhető lesz az 1 órás Last of Us videóm.
Nagyon beteg game emberek, tiszta kész voltam az elején.[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
az anyám bexarok úristenit hová lett az ihlet -.- max payne 1el nyomatom ,ez még mindig adja skacok
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
daveoff
veterán
Értem, majd kipróbálom. Engem nem zavar hogy nem lehet vele mikrofonos felvételt csinálni, csak saját felhasználásra vennék fel vele. Legalább nem kell még egy felesleges programot megvenni, feltelepíteni. FPS-t nem is nagyon buktál vele?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Tirexi
addikt
5.1 nincsen Avermedia-n azt el kell felejteni.
Ha meg HDMI-ről veszel fel akkor a VGA hangkimenetét fogja használni.(#3317) daveoff:
Próbáltam már.
Nos kb ugyan azt tudja mint egy Avermedia csak szoftveresen.
De nekem nem jött be mert nem lehet vele mikrofonos videót csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
-
Macka
veterán
Tirexi Te mivel veszed fel a játékvideókat. Szeretnék Dayz trollkodást felvenni, azért lenne jó...
-
Tirexi
addikt
válasz Phobion #3310 üzenetére
Sztem TressFX-re kell neki NV mellé.
Lara haja gubancolódik sima NV-vel.(#3312) Macka:
Hát attól függ mi veszi fel az adott játékot.
Action! a megszokott mert gyors és kiírja a felvételi időt.
Fraps akkor ha Action nem látja a játékot 3D-s alkalmazásnak.
És ha már semmi sem látja a játékot akkor meg Avermedia felvevővel.
De használtam PlayClaw-t is. De az bugos nálam mert ilyen zöld genyó foltokat rak a felvett videóba.[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
A kínaiak tudnak valamit....
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest