Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
én is FPS-el játszok,főleg cod-al. olvastam,hogy xbox one-ra lesz bill és egér támogatás. ez igaz? vajon itt is olyan stabil,kompatibilis lesz,mint PC-én? cod gémek mind a zöldet komálják. stabilitásban,fpsben a zöld rendesen ráver a pirosra.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Macka
veterán
Van is, egy XBox360-am.
Korábban is volt már párszor, és PS3-am is, de mindig eladtam őket. Ezt most éppen GTA V miatt szereztem be, de mióta végigvittem, be sem volt kapcsolva. Mivel én elsősorban FPS-sel játszok, és akkor is szinte csak multiplayert, PC-párti vagyok. Fene tudja a kérdésedre a választ. Szerintem a konzolok az amerikai, japán piacon tarolnak, az európai értékesítési arány alacsonyabb lehet. (Ez magánvélemény, simán lehet, hogy tévedek).
Szerintem a PC-s játékipart hátráltatja, mert már most is elsődlegesen konzolra optimalizálnak, a PC-s verziót meg fosportolják.
Kizárólag gazdaságossági szempontból a konzol sokkal jobb döntés. Megveszed egy 780/290 árából, és onnantól kezdve nem költesz rá, max a játékokra, amik igaz, hogy drágábbak, de egy AAA-s PC-s cím sincs 10.000,- Ft alatt.Mánt-líí driver szerintem: Ugye arról volt szó, hogy januárban kijön. Ki is jött, de rögtön vissza is vonták a "hirtelen" észrevett problémák miatt. Na, ma 31-e van, ergo ha januárban ki akarják adni, még ott van nekik a mai nap. De nem fogják. Szerintem tudták ők, hogy szar, csak meg kellett mutatni a hátáridő lejárta előtt, hogy két kávé között írtak pár sor a korábbi driverbe...
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Hát bárki, bármit is mond, nekem a PC-s Lara szebb... Természetesebb. Pár új effekt jól néz ki a TRE-ben, de annyira nem nagy a különbség. A videóból azt látom, hogy mozgások közben a PC-s verzióban van egy szép motion blur is, ami szerintem szintén jól néz ki, nem tudom a DE-ben miért nincs...
Amúgy miért megy 2fps-el mindkét videó?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
keIdor
titán
válasz Malibutomi #1796 üzenetére
Ahány teszt annyi eredmény, eleve nem is azonos pályán, azonos konfiggal tesztelnek. Annak idején néztem amúgy teszteket, Titan-al volt egy szinten a 290X emlékezetem szerint, itt a csaj meg amúgy sem alap órajeles 780-akat tesztelt, Asus VGA teszt volt inkább, nem AMD és nV.
De... friss teszt. Hasonló eredményekkel...
Direkt nem AMD topikba linkeltem egyébként, kerülni akartam a 290-es emberek negatív reakcióját, úgyhogy hagyjuk is a témát.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #1792 üzenetére
Második bekezdéssel egyetértek, nagyobbat szóltak, de a PS4-ben van azért kényelmes 3 év legalább.
Az Xbox One ami kérdéses, bár mindegy, Forza 5-el és Forza Horizon 2-vel engem megvettek kilóra.
Ki vagyok éhezve rendes autós játékokra, az meg akkor is csak konzolra van. Csak Kinect nélküli packra várok, remélem lesz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
WaterWawe
őstag
Egyetértek, ha a PC nem haladna előre akkor nem kéne hétnyóccvantíáj meg SLi, hanem a korábban megvett felsőkategóriás gép is elég lenne mindenre. Konzol az azoknak való akik nem értenek a géphez, mégis szeretnének játszani és nem baj ha nincs elsimítás vagy gyenge a grafika.
Ez a konzolgeneráció most még új, ezért ilyen nagy durranás, bár szerintem anno. az Xbox 360 és a PS3 sokkal nagyobbat szólt, szerintem a mostaniak nem is fogják olyan sokáig bírni.
-
keIdor
titán
Lauren első VGA tesztje, jól csinálta a csaj. Jó részletes teszt Asus VGA-kal.
Ez a 290X egy vicc, én azt hittem, hogy ez a 780Ti-al versenyez, azt inkább a sima 780 lesz az ellenfele. (annyira szorosan már nem követem ezeket, mint régen, kicsit tévhitben éltem)
Hiába DCU2, hangos, meleg (igaz kevésbé), sokat is eszik, a 290 sokkal korrektebbnek látszik, főleg OC után, de akkor meg már 780 inkább, mindenben jobb és halk is... A 760"X2" elég értelmetlen és rohadt hangos az is.
Főleg úgy érdekes, hogy Crysis 3 is meg BF4 is AMD-s játék, azt veri az nVidia hazai pályán. Sokat ért akkor a Gaming Evolved.Nem AMD fikázás akar lenni, semmi bajom velük, hogy kicsit nagyot néztem a 290X "gyengeségén" most. Csak kéne teszteket nézni gyakrabban.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
F34R
nagyúr
es hol van egy konzol hardvere a PC-tol, ez mind ures duma hogy nem tudnak szebbet kesziteni.
Raadasul nagyjabol egy kis i3-as (nyilvan nem hasonlithato ossze a jaguar magokkal, nah de akkor is) meg a gpu is kb egy 7850 szintjen van. en azt mondom nem fejlesztenek eleget pc-re es csak a profit erdekli oket.ell ne add mert meg jo lesz valamire
-
Tirexi
addikt
Hát de most viccen kívül vaze... Biztos, hogy nem PC-n fogom ezt végigtolni...
Na meg is rendeltem hétfőre itt van.Még szerencse, hogy csak kb 1 órát játszottam vele.
Ez már grafika.
Eladom a PC-m a fenébe... A konzoloké a jövő!!!!Mondom a konzoloké a jövő Players!!!!
Eldughatod a szekrénybe a Classified kártyádat. -
Tirexi
addikt
Még szerencse, hogy nem játszottam ki PC-n.. Rendelem is elő PS4-re. Ez baromi szép.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Raadas ez mar nem annyira jo
-
F34R
nagyúr
Egy kis pajzan
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
megmondtamm 8888!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
-
Casanova*
veterán
az egész okos zöld nép röhög rajta! mi nem szívtunk semmit,maradunk a jól bevált nvidiánál.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
-
F34R
nagyúr
-
Casanova*
veterán
amd nem tud jó stabil drivert csinálni, ez tény! úgy érzem nvidia is csinálni fog ilyen mántli félét jó driverrel. na az nagy durranás lenne!
(#1759) F34R: dehát majdnem minden procira van mántli. nekem ez a mántli nagyon bonyolult.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz Casanova* #1756 üzenetére
Nem néztem meg eddig, mert el lett b&szva a driver, most megint dolgoznak rajta... Olyan, mint a rezsicsökkentés....
Amúgy 2560x1020, ultra, 2xmsaa-val 64 fős multival eddig is olyan 70-80 körül lehetett 1200-ra húzva.
Motion: Ha lesz normális driver, csinálok majd szívesen, de nem én akarom a Mánt-Líível elöször kinyírnom a stabil rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
-
Macka
veterán
válasz #35434496 #1727 üzenetére
De komolyan, ez röhej... Ha visszaveszi magát 700 Mhz-re Mánt-Lííível, és így gyorsabb 10%-kal, akkor inkább fel sem teszem az új drivert, és marad 1200-on.
Ha tudom előre, hogy ez lesz az egészből, és nem dőlök be az AMD hülyítésének, akkor most Ti-m lenne. Ha valaki közületek vágynak a EK- FC blokkos 290X-re, akkor zaklasson, mert szerintem eladom a f....
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #1752 üzenetére
Melyik pakkba van ez a logó? Kell nekem is.
-
hszilard666
veterán
Huncutkodtam egy picit
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
daveoff
veterán
válasz #35434496 #1745 üzenetére
Hol van csomó multi teszt? Tudom, hogy 780Ti gyorsabb, de kíváncsi lennék multiban ténylegesen mennyivel gyorsabb, elvégre azzal játszik mindenki. Meg 290X is gyorsabb multiban, mint single-ben. Egyébként lemértem, amit kértél.....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
WaterWawe
őstag
-
Tirexi
addikt
-
daveoff
veterán
Miért támadtalak volna meg, haggyámá...!
Lehet igazad van, akkor ez nem kárörvendés, akkor nem tudom minek mondjam. Mindegy, hagyjuk. Az a baj, hogy előre elítéltek minden AMD tulajt....players: igen mérek, csak nagyjából 1 útvonalat kéne bejárnunk, és nem ér az eget kémlelni 10 percig.... A legjobb lenne multis mérés, felmegyünk egy üres szerverre, és mászkálunk együtt 10 pericg a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz daveoff #1737 üzenetére
Miért milyen károd származott ebből?
Ha azon röhögök, hogy tönkre ment a telefonod akkor az kárörvendés.
De ha azon röhögök, hogy szopatják a népet a fejlesztők akkor az csak szimplán csak vicc amin jót lehet nevetni.Vagy olyan károd származott belőle, hogy a Mantle-val majd gyorsabb lesz a bányászat vagy WTF?
Players segíts megtámadott Dévoff!!
(#1742) Casanova*:
Hát de most nem? Milyen károtok származik abból, hogy nincsen Mantle?
Nem tudsz felvágni vele, hogy gyorsabb az olcsón vett VGA-d mint egy drága 780Ti?
Nem értem.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Ez már nekem is sok amit az AMD művel, egész eddig az EA, meg a DICE volt a hunyó, hogy nincs mantle, most kiderül, hogy kész sincs a driver. Ekkora kamut, mint ezek. Ettől függetlenül nem értem miért ezen témáztok, és mi ez a kárörvendezés....
-
Phobion
őstag
iPon-ból mennyire érdemes vásárolni ilyen kártyákat? (Sok negatív kommentet olvastam )
-
törölt tag
Alakul. [link]
-
Tirexi
addikt
válasz BlackSoft #1726 üzenetére
Az igazat megvallva egy cseppet sem sajnálom őket. Az ilyen donator-ek meg is érdemlik ezt.
Ezen csak röhögni lehet, hogy egy egy ember belever egy ilyen online virtuális játékba ennyi lóvét.
Ez kb olyan mintha a havi fizetésemet a szemétbe dobnám ki.(#1728) players111:
Hallod nem akarom minősíteni a kollégát, de amilyen vergődés ott megy az már nekem fáj.
Nem képes bevallani magának, hogy igen is ez az egész Mántli dolog egy nagy kuka.
Nem baj, pont ahogy mondod, jobb mint egy kabaré.
Nem adok neki fél évet és NV-je lesz...Válasz erre: [link]
Vegyél NV-t megoldódik minden bánatod.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mantle késik és így magyarázzák egyesek. Komolyan mondom a kabaré l@#asz ehez képest. [link]
-
-
BlackSoft
addikt
Hallott már itt valaki az EVE Online-ról? Ez mi ez?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1724 üzenetére
Holnap jön és lesz is ánboxing meg hang teszt meg minden.
-
-
Tirexi
addikt
válasz Motion_Blur #1722 üzenetére
Azt a játékot még ki sem próbáltam.
Majd bepótolom ha megjön a Ti.
Gyanítom, hogy egy 650-el sem indulna. -
Motion_Blur
félisten
Ha Assetto Corsa-ban is hozna 58%-ot akkor lehet hogy el is gondolkoznék egy 290X-en... gyakorlatilag csak azzal az egy játékkal tolom mostanában. Emlékszem amikor még a 290-el csapattam, ott égette meg először a falat a kiáramló forró levegő annyira kikészítette a játék
Egyébként ha mindent feltolok, még a Ti se viszi el rendesen a játékot.. de ki is néz, azt meg kell hagyni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tirexi
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz #35434496 #1697 üzenetére
igen altalaban azzal mert az mindig pontosan mer.
Motion: merre gurult a gyogyszered ? de sokan kiverik erre a kaverire epeniskent
meg megertenem ha 8350 -et tennenek melle....
amugy mar tudom mi lesz a MANTLE es miert reklamozzak a Kaverivel.
Kaveri + 290 (dual graphics modban hozza azt a +25 siman mert gyakorlatilag 7750+ r9 290)
vagyis a mantle elerhetove teszi hogy 7750 tol erosebb kartyakat parositsunk az APU-hoz ezzel elerve a zobblet sebesseget. Igen am de ez az API felulrirja a kompatibilitast is es ezert hoz egy rakas bugot.AMD marketing owned.
-
törölt tag
Itt a ph-n szinte minden napra jut egy uj szar 290/x http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/hsz_6347-6347.html
-
keIdor
titán
válasz #35434496 #1702 üzenetére
Van konzolon bongeszo...
Mantle-hoz: erre szamitottam a Kaveri-s kep ota, a jovoben jo lesz ez ha mar tobb jatek tamogatja, egyelore megozte a korat... ez nem is a Tahiti/Hawaii-rol szol, hanem joforman csak a Kaveri-rol. Elrontotta a marketing megint, vagy csak a sol fals pletyka. ha 1-2 ev alatt beszalna az NV+Intel jobb lenne, bar akkor mar nem lehet GCN only.
1707: Sok az irodas biztos, en mondjuk most spec. telefonrol vagyok. Amugy szar a gazdasag, kivancsi leszek a forint is mikor dobja fel egyszer csak vegleg a talpat az orszaggal egyutt.
Tirexi: nem tudom azt a Samsungosat hol lehet venni, Logitech-et talasz argepen, de az iPhone only.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
Áhh miről maradtam le??
Nektek legalább van VGA-tok nekem csak egy 650-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest