- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PandaMonium
őstag
A 660-at megtartottam, a 660Ti -t meg visszamondtam.
Pontosabban először meghirdettem itt a 660Ti -t, mert nekem nem volt pénzem átvenni, de kértem volna az akciós ára (66.500Ft mellé) 3.500Ft -ot, ami gyakorlatilag az én általam intézett ügyintézést, és hirdetgetési időt, stb. fedte volna, de az illetőnek lett volna így is bontatlanba egy ASUS GTX660Ti-je plusz egy Roccat Savu egere 70.000Ft -ért. Dehát persze, hogy még ez sem tetszett a népnek, megjelentek egy idő után az IQ betyárok akik szerint mekkora rohadék vagyok mert pénzt kérek még pluszba a vásárlás mellé és csak nyerészkedni akarok az egészen.Érdekes, hogy azért nem emeltek szót mikor valaki megvette akciós áron a csomagot, és külön meghirdette a kártyát 66.000Ft -ért az egeret meg 12.000Ft -ért...
Na mindegy, amúgy is költözködtem, úgyhogy úgy döntöttem se az idiótákkal nincs időm foglalkozni, se a rendeléssel, úgy hogy inkább visszamondtam.
Az MSI 660-amat 54.00Ft -ért vettem, a Roccat Savu-t meg 8.000Ft -ért, szóval így is maradt a zsebemben 4.000Ft, csak hát nincs Ti -m. -
ST05
őstag
az hogy mennyire boostol, illetve mi korlátozhatja
billdemon szépen leírta itt
a feszültséggel ne fogalakozz az állandó, de jól is van az úgyés ha 123-ra kitolható a csuszkád ,akkor a nagyobbik biosod van
Csoty: milyen táp van ott?
-
AT1S
tag
Válaszolva a saját WOT -al kapcsolatos kérdésemre.
"Ami feltűnt, hogy mintha jóval mosottabb lenne a kép a játékban? Ez mitől lehet?
Plusz, ha kiváltok ALT+TAB-al desktopra, azt elég lassan teszi (AMD-nél szite egyből ment). Ez lehet driver probléma?"Nos az egész annyi volt, hogy a natív 1920*1200 helyett 1920*1080-ban futott a játék. Most, hogy 1 hét után észrevettem
, visszaállítottam és láss csodát mindkét probléma elmúlt...
Ezekre viszont még nem, kaptam választ, esetleg ha valaki hozzá tud szólni megköszsönném.
"Az, hogy mennyire boostol az mitől függ? -mert nekem elég randomnak tűnik...
A VDDC viszont elég jónak tűnik: 1.1620V terhelve (tuningal), de ugye a feszemelés hiányában nem megyek vele semmire.
Valaki írta, hogy van kétféle BIOS "nagyobbik", "kisebbik". Azt, hogy tudom megnézni, hogy az enyém melyik? A power target 123-ig tolható ki, a boost clock 1202-ig a GPU tweakben. Ez a kettő között van, ha jól látom." -
fsb1000
nagyúr
A WoT-ot szerintem kézzel állítgasd be. Egy ilyen VGA-val valószínűleg CPU limited lesz.
Nálam a fejlesztett grafikára van állítva, szinte majdnem minden max-ra tekerve, csak az extra effektek vannak levéve. meg a lombozat nem max.
Vsync bekapcsolva és így a GPU terhelés 50% körül mozog a TDP% se megy feljebb 60%-nál, bár nem tudom a GPUz által mért adatok mennyire pontosak.
A lényeg hogy a venti fel sem pörög, illetve nem hallom. -
PandaMonium
őstag
Itt a sima 760-ról van szó, nem a 760 Ti-ről. Ennek a boost speedje 1033MHz (a referencia modellen), de kétségtelen, hogy megy az majd feljebb is szerintem. Jó kártyának tűnik, csak nem ennyiért. A 670 -nél épp hogy csak olcsóbb pedig az erősebb is, és kis hazánkat ismerve nálunk tuti még a linkelttől is rosszabb áron fogják adni a 760-akat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest