Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
GTX 660 vásárlásán töröm a fejem, egy HD 4890-et váltana, mert már itt-ott kevés szegényke, és hiányzik a dx11 is. A konfigom látszik az adatlapomon, abba menne bele.
Nem kizárt, hogy szeretném majd húzni, de számomra nem az az elsődleges szempont, hanem hogy rendes hűtése legyen, és ne azt hallgassam játék közben, hogy porszívózik mellettem a gép. Jelenlegi kártyám vapor-x-es hűtője is ment a levesbe a hangja miatt, egy Alpenföhn (azt hiszem Klara) váltotta, ezzel már semmi hangja a kártyának. Apropó, ez az Alpenföhn nem megy esetleg fel a 660-ra? Universal VGA Coolernak írják, ez csak most jutott eszembe.Szóval ennek tekintetében melyik gyártó melyik kártyáját javasolnátok nekem, ha az árat is figyelembe vesszük?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Csak kíváncsiságból: ez az iponos akcióban szereplő 75k-s ASUS 660Ti mennyivel tud többet a sima ASUS 660-nál, ami 55 környéke?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mondjuk 67-ért már jobban tetszik. Kérdés garantált-e, hogy azon az áron kapod, aminél leadtad a rendelést.
Nem látom meddig tart az akció. Ha tudnám, hogy jövő hó elején is lesz még, akkor biztos megvárnám inkább a fizut, akkor már beleférne.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű kérdésem, és bízom a segítségetekben. Adott egy lista, ti melyiket választanátok? Tudom, hogy a többség az asusokra, a drágábbra voksolna, de vegyük figyelembe, hogy én 50-nél húztam meg a lélektani határt, és ez már mind afölött van, tehát csak óvatosan. Egyébként nem is tudom mi a különbség a sok ASUS között, gyári OC vagy hűtés talán?
Fontos szempont: ár és a halk hűtés, de némi tuningpotenciál sem árt, viszont nem ragaszkodom bikatuningos példányhozA lista:
MSI N660-2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE
GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE
MSI N660 TF 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE
ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 OC PCIE
ASUS GTX660-DC2-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 PCIE
ASUS GTX660-DC2O-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 PCIE
ASUS GTX660-DC2T-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 PCIE"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jesszus úristen milyen vitát indítottam itt el a délutáni érdeklődésemmel, nyugi srácok!
A javaslataitok alapján két kártyára lőttem be a választást, de úgy jönnek az akciók most, hogy lehet 660Ti-be kellene beruháznom Roccat egérrel, 10-et kell csak durván rádobni az ASUS 660 árára. Pl ez a Gainward Phantom milyen?
Ja igen, és a két kártya:
ASUS GTX660-DC2-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 PCIE
MSI N660 TF 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, de jelenleg nincs ennyi pénzem, ezt csak hó elején tudnám kicsengetni fizu után, ez az akció pedig szerintem holnapig tart. És még a 4870-re sem jelentkezett senki, pedig az a sima 660-ba is bele van kalkulálva. :/
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz d@minator #5054 üzenetére
Igen, de nem jelentkezik érte senki. Én pedig nem tudom eldönteni, hogy 660, vagy 660Ti akciósan.
Ha sokat várok vele (hónap eleje, fizu), akkor kifogynak az egérből, és úgy már nem lesz jó vétel, írva vagyon, hogy az csak a készlet erejéig. Most viszont egy simánál többre biztos nem fogja futni.
Vagy találnom kell valakit, aki épp gamer egeret akar venni.."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
660Ti-t ki tudná hajtani a procim? (i5-3570) Eddig 660-ban gondolkoztam, de most a Ti verziót is számba veszem, feltéve ha találok valakit, aki épp gamer egeret szeretne venni.
Rendelni szeretném valamelyiket, mert úgy tűnik sikerült eladni a jelenlegi VGA-t.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz PandaMonium #5293 üzenetére
Ha 7-8-ért elmegy, az már nekem jó, csak akkor menjen el biztosan 1-2 héten belül.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pont ezt nézegettem ma, majdnem megrendeltem 70-ért 2 órával ezelőtt, még szerencse, hogy vártam 1 kicsit, rendelés leadva!
Ennek halk a hűtése, ugye?
Tata: az egérre is megvan a vevőm, úgyhogy ennél jobban nem is alakulhatott volna.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
53??? Jézusisten mi van itt! Várni kellett volna még 1 kicsit. Igaz a 62-es ár sem volt rossz érte, annyi a különbség, hogy ez gyári OC-s.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Én viszont húzhattam újra 3 napja miatta a win8-at, boot logo után nem adott képet a gtx660ti, meg is ilyedtem, hogy rossz a kártya. Integrált VGA-val ment rendesen. Előtte HD4890 volt. Még azt is próbáltam, hogy integrált VGA-val bebootoltam, és feltettem az nvidia driverét, nem segített.
Nem úsztam meg a win reinstallt, azóta jó.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nvidia Control Panelben hol lehet profilokat létrehozni? Gammára szeretnék egy profilt, hogy gombbal tudjak váltani 2 beállított profil között, lehetséges?
Display->Adjust desktop color settings
Ez alatt szeretném beállítani, hogy az egyik profilban Other applications control color settings legyen bepipálva, a másikban pedig a Use NVIDIA settings, ahol én beállítottam valamit, ez megoldható-e, és ha igen, hol tudom beállítani a profilt?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest