- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
-
FaTHI
őstag
válasz
#98593280 #2977 üzenetére
Amit linkeltél az nem Twin Frozr- hűtésű ahogy olvasom, hanem ref.
Egyébként ma érkezett hozzám egy MSI Twin Frozr 660 Oc-kari Ipon 3év garis, és biza tényleg nagyon jól sikerültek ezek a hűtések.Mondjuk én már akkor megszerettem ezt a hűtést, mikor 480-am volt. Lehet eladom ,mivel van egy 650Ti BOOST-om is, bár fájna ezért a 660 ért a szivem,de hát minek ugye két kari. -
joysefke
veterán
válasz
#98593280 #2974 üzenetére
Igazad van, de gondolom ezeket az MSI Twin Frozr csodákat nem 45E forintért dobálják az aprón, 2,5 év iPon garival...
Mondjuk az igaz, hogy itt már nincs értelme megspórolni azt a néhány ezer forintot, arra rákültöttél egy csomó pénzt, hogy a többi komponens halk legyen...
De mondom, nem találtam Twin frozrt aprón akkor...J.
-
joysefke
veterán
válasz
#98593280 #2970 üzenetére
Jó,
-de ha én 20%-ot akarok idle (hogy éppen ne álljon meg a venti)? //MSI ugye 30%-ot enged
-sőtt továbbmegyek, 60 fok alatt nekem ne is emelje a fordulatot egy fikarsznyit se, 70 fokig egy picit emeljen, 80 nál pedig pöröghet ahogy akar.Van egy halk gépem, ahol eddig a TV /értsd a monitorm/ inverterzaja (vagy mi a fene) volt a leghangosabb, a második a vinyó stb... erre most a VGA beleszarik, és kb annyira hangos mint a TV inverterzaja.
Nem azért vettem drága "hangszigetelt" házat meg drága tápot, hogy egy idle 1300 rpm-et pörgő videókártya elrontsa és az eddig nagyon halk gépem csak simán halk legyen...
J.
-
marcusa
addikt
válasz
#98593280 #2737 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy az itt beállított line-okat az AB sorai alá teszi, tehát amit itt line 1-nek jelölsz, az a negyedik lesz a kijelzésnél. Csináltam egy mese videón egy screen shot-ot, hogy nálam hogy van:
Az első három sor, amit az AB HWinfo nélkül is kijelez, az alatta levők meg a HWinfo-ból vannak. -
törölt tag
válasz
#98593280 #2721 üzenetére
Béna vagyok, már mindent a leírás alapján beállítottam, de az Afterburner alap kijelzésein kívül a HWinfó-ban beállítottak nem akarnak megjelenni. Nem tudja vki mi lehet a hiba?
-
-
Peat;)
veterán
válasz
#98593280 #2674 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve az MSI TF-el, de nem tunningoltam még. Talán hétvégén megnézem kíváncsiságból. A gigánál hallani lehetett, főleg régebben arról hogy garanciáztatni kell csapágyas venti miatt. MSI TF-ről ilyet még nem láttam. A tesztek alapján amiket én bújtam vásárlás előtt hűvősebb mint az ASUS és én is azt tapasztalom hogy szigorú a melegedéssel szemben. Ugyanakkor terhelve szerintem pont emiatt kicsit hangosabb is lehet mint az ASUS. Én ASUS Directcu vagy MSI TF között döntenék.
-
mixi80
aktív tag
válasz
#98593280 #2674 üzenetére
Szia!
A GPU Boost alapvetően több szakaszra van osztva. Összesen 8 egységet emelhet a rendszer az alapórajelen, és minden egység +13 MHz-et jelent, amit a hőmérséklet függvényében változtathat lefele, ha meghaladja a 70 fokot. (visszavesz az órajelből 1 egységet a stabilitást végett)
Lényegében nemcsak a Power Limt befolyásolja, de ah tuningol az ember maximálisra kell állítani.Nekem MSI 660TI PE OC kártyám van, ha visszaolvasol csináltam teszteket róla.
A tuning, mint ahogyan írták lutri, nekem szerencsém volt vele alapból 1225 MHz-re boost-ol.
Tesztek alatt:
Core clock:+100 MHz boost: 1320 MHz Mem: + 600 MHz 7200 MHz
Játékok alatt:
Core clock: +70 MHz boost: 1293 MHz Mem: + 5000 MHz 7000 Mhz
stabil a kártya.A kártya hűtésére nem lehet semmi panasz C3, TR, BI, alatt max. 70-72 fok automata ventilátor vezérlés mellett, teljesen hangtalan.
Saját venti profillal lehet ezen javítani, de akkor a venti hangja is emelkedik.Üdv!
-
törölt tag
-
pcsabat
őstag
válasz
#98593280 #2655 üzenetére
akkor teljesen jó választás lehet!
Blaise: eddig 3 db-al találkoztam. Mind szó szerint anti tuning volt (de olyan szinten, hogy ilyet még nem láttam, bár a memória órajel az elég jól emelhető volt, mint minden újabb geforce-n, ezt tény). Ettől még lehetnek jobb darabok, ez csak saját vélemény. De szerintem eléggé kicentizte a gyártó ezeket a kártyákat és a +10%-os power limit sem egy rekorder tuningosra vall.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest