- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Faterkam #5075 üzenetére
A fő kérdés itt az volt, hogy összvissz 3k-val drágább a gigánál a TF3 és képtelen volt megemészteni, hogy azt írtam, hogy az jobban megéri.
Amúgy a TF3 a 660-nál már teljesen más. 63 fok körül tartja, meg ez nem egy 560Ti.Azt beismerem, hogy hűvös a giga hűtése, de bármikor bennevan a pakiban, hogy elkezd zörögni. Az ilyen bazári minőségű anyagok bármikor becsókolhatnak.
Én már amúgy azért is kifizetném azt a +3k-t, mert jobban érzem magam, ha nem egy agyonspórolt anyagokból készült cucc van a gépemben, de itt nem csak erről van szó.
-
marcusa
addikt
válasz
Faterkam #4926 üzenetére
Köszi, nem akarok már túl sok felesleges hsz-t gyártani a témában, van akiket untat, csak annyit még, hogy most visszatettem a 314-es drivert, ezzel még tuninggal sem érte el a 80 fokot (1150/6700 79fok max). Viszont ezzel Grid2-ben kb 15%-kal kevesebb fps-t kaptam...
-
marcusa
addikt
válasz
Faterkam #4817 üzenetére
Pedig szerintem a legolcsóbb 660-ak között az a legjobb... én már bánom, hogy mikor vettem nem azt választottam... az msi 1 ventise és az akkor 1 árban volt. Ma teszteltem kicsit huzamosabb ideig a max stabil tuningot alap bios-szal 1160/6800, de GPU-Z szerint a max hőfok 86 fok volt...
Már azon is gondolkodtam, hogy újra kéne pasztázni, mert határozottan emlékszem, hogy vásárláskor 70 fok fölé ment csak picivel, egyre melegebb... Van egyébként hivatalos infó, hogy hány fokig mehet fel? -
d@minator
addikt
válasz
Faterkam #4727 üzenetére
Ezek a progik is a BiOS-ban turkálnak, mint régen a rivatuner csak nem maradandó.
(#4730) tibor452: Most akkor lehet vagy sem vagy Gigánál limites?Egyébként milyen BIOS editor most a legjobb? Régen NVbioseditor-t használtam de már vagy fél évtizede nem volt NV kártyám.
(#4729) fsb1000: Nem akarom piszkálni és zömében IDLE fog menni. Az MSI halkabb volt? Először azt akartam de csak az egy ventist nem a TF-t. Válság van.
-
lowzor
veterán
válasz
Faterkam #4657 üzenetére
Nekem meg már első ránézésre az jött le. Egy papírvékony kis műanyag, gyenge minőségű, hangos ventikkel, rossz felfogatással. Nekem egyszer a kezemben maradt egy giga 6870 soc egyik ventilapátja, mikor megakartam pörgetni a ventijét. Ez nem vicc, tényleg így volt. Utána adhattam el áron alul a híres minősége miatt.
-
válasz
Faterkam #4657 üzenetére
egy gond van ezzel a hűtéssel - a keret és a ventillátorok felfüggesztése egyáltalán nem stabil. az összes felfüggesztési ponton képes rezonálni, ill. abban sem vagyok biztos, hogy a ventillátorok zörgése nem a rögzítés gyengesége miatt van. a hűtési teljesítményével abszolút elégedett vagyok, és nagyon halk - amikor üzemszerűen működik.
-
Blaise
veterán
válasz
Faterkam #1320 üzenetére
Kéne csinálni egy házi toplistát, mint a 7770 topicban. Mit szóltok hozzá?
-
Hivatalnok
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest