- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
AxBattler #2602 üzenetére
Köszi. Akkor lehet beszerzek pár félét 1/1.5/2mm vastagságot aztán azzal már biztos be tudom fejezni. Kártyákból a gigabyte mennyire ajánlott vagy nem ajánlott ? Mert az eladó karik nagy része az. Egy 1660S oc van a közelemben egyelőre az a kiszemelt. A hogwarts legacy lesz neki sztem a nagy teszt azt eléggé várom. Előtte ha hozzájutok a karihoz akkor esetleg az elden rings.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AxBattler #2486 üzenetére
Szerintem egy 10100 már igen. Korábbi I7 6700-7700 párossal felesleges kísérletezni, mert az I3 is kb abban az árban van és erősebb, modernebb.
Árban 20-25ezres processzorról beszélünk, ami olcsó lappal is üzemel, nincs miről beszélni.
(A jelenlegi halott platformba egy I7 4770 is 20-25k lenne, ezért felejtős)
zoo8800
I7 3770-nek megfelelő Xeon 4/8-as proci még egy 1060-ban is hagyott.
Ezt értsd úgy erősebb konfiggal ugyanaz a kártya mininmum és átlag fps-ben is többet hozott, 1660-nál ez a különbség még nagyobb lehet. -
Zamma
őstag
válasz
AxBattler #2475 üzenetére
...fentiek alapján magamat idézve „Melyik gyártó vagy modell ajánlottabb...¨
Rengeteg tesztet néztem már, a coil whine-ra max. csak utalnak - hogy van vagy kicsit hallatszik -, de láthatóan többeket és engem is zavar a megléte.
Ismert az is hogy nem minden alaplap-táp-gpu kombó cirippel...
Nekem pl, dedikált vga nélküli gép is képes adott műveletekkor Photoshopban cirippelni... Mi lesz akkor vga kártyával?@mindenki
De hogy konkrétabb legyek kinek van tapasztalata MSI 1660 Super Gaming X-el kapcsolatosan? Esetleg más modell is érdekel ami fanstoppos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest