- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Egy aprós hirdetésben találtam az alábbi undervoltos eredményt - ez mennyire általános?
Vagy ez egy válogatott 1660Ti lehet?
-
válasz
szabozsolt87 #2686 üzenetére
Nem szaroztak spórolással, jónak tűnik az a fém lemez.
Mondjuk azt is lecsavaroznám, és kitisztítanám alatta.De akkor meglett a hiba oka, szuper!
-
válasz
szabozsolt87 #2681 üzenetére
Ha ennyi az egész, akkor paszta + hővezető pad csere legyen a kiindulási alap.
-
válasz
Jack Oneill #2664 üzenetére
Igen, az én StormX-em is 38%-on pörög ebben a pillanatban.
Én azokra a kártyákra gondoltam, amelyek tudják a félpasszív hűtést, de a bányászok nem preferálják a fel-felpörgő ventiket, inkább a stabil, folyamatos fordulatszámot. -
válasz
Corsa02 #2657 üzenetére
Tudtommal a bányászkártyákat állítják be tipikusan úgy, hogy folyamatosan menjen a ventijük, és ne álljon le a bányában... szóval ez mókolt BIOS lehet.
Ez a kártya baromi hűvös + halk kellene, hogy legyen.
TPU tesztben így néz ki az OC-zett GPU-Z képmentése: -
válasz
szabozsolt87 #2638 üzenetére
Ez pl. egy elég jó ajánlat.
-
válasz
Guenwhywer #2607 üzenetére
Ha nem számít a méret, akkor magamnak EVGA-t, vagy MSI Ventus-t és GamingX-et vennék leginkább (lehetőleg félpasszív hűtéssel), de kapható sok jó modell.
-
-
válasz
Guenwhywer #2601 üzenetére
Ami ajánlott, az a thermal grizzly minus pad 8, arctic tp-2 és tp-3, vagy apróról gelid thermal pad.
Vastagságot csak Te tudod besaccolni a VGA-d alapján; ha egy icipicit vastagabbat veszel, az szerintem nem akkora baj.
-
válasz
Aprósólyom #2581 üzenetére
Igen.
-
válasz
Aprósólyom #2518 üzenetére
Nyilván egy félpasszív modell lenne a legjobb, de az vagy 2 ventis, vagy 1 ventis Gigabyte, ami kb. fehér elefánt.
-
válasz
Aprósólyom #2516 üzenetére
Igen, 1000rpm-el megy, de nem hallom a 120mm-es Nanoxia házventi mellett... ami mondjuk kicsit rezegteti a házat, szóval meh. Nekem halk.
-
Üdv!
Beszállok egy használt 1660Ti StormX-el: kicsit féltem, hogy idle zavaró lesz a hangja, de szerencsére még nyitott gépház mellett is hangtalan, szóval eddig pozitívan csalódtam.
Mondjuk kicsit koszosan kaptam kézhez (hajszál, egyéb turha, pfejjj), így szét kellett szednem egy alapos tisztításhoz, de legalább megkapta az MX4-es kezelést. Ehhez képest meglepően jó állapotban vannak a hővezető lapkái, és a megfelelő mennyiségben felvitt gyári paszta sem száradt ki (kb. 1 év használat után), szóval a Palit nálam átment a vizsgán!
Majd jövök még kérdésekkel, alulfesszel, eredményekkel...
-
Itt ez a 1660Ti hirdetés. Ugyan 1 hó garis, de ha megnézed az eladó adatlapját, úgy lejjebb görgetve láthatod, hogy anno D1Rect tagtól vásárolta, és az akkori hirdetést is tudod ellenőrizni.
Fentiek alapján én nyugodt szívvel venném meg, kis alku talán belefér.
Ha lehet, járj utána mindig a cucc előéletének. -
- elhanyagolható vagy nincs coil whine-ja ( ;o) )
- később ha cserélném a ventiket a deshroud szempontjából előnyös(ebb) a borda kialakításaSzerintem mindkét szempont erősen modellfüggő:
- nekem csak egy Asus GTX 750 mutatott észrevehető coil whine-t, de ez semmit nem jelent;
- szinte minden gyártónak van saját, komolyabb bordával rendelkező modellje, nézegess a jobbakról teszteket, ahol elemeire szétszedik a VGA-t, ott Te is belőheted, melyik felel meg a legjobban.Az meg, hogy GTX1660S, vagy RX6600, semmit sem jelent önmagában.
-
Üdv!
GTX 1660 Super, 1660Ti esetében a Gainward Pegasus, vagy a Zotac TwinFan ajánlott?
Szellős ITX házba menne, OC nélkül, inkább alulfeszelve.Afterburner-ben be lehet állítani ezekre a 0rpm módot, azaz hogy bizonyos hőfok alatt ne pörögjön a ventijük?
Köszi!
-
Üdv! Az ilyen OEM kártyák mennyire kerülendőek?
Most nem a hűtésre gondolok, mert az nyilvánvalóan egy nulla, hanem az alkatrészek tartósságára, stb. -
Üdv!
Nem találtam 1650 topikot, szóval itt kérdezném: van számottevő különbség a GDDR6-os 1650-esek teljesítménye között, attól függően, hogy van rajtuk 6-pin tápcsatlakozó, vagy nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest