- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
válasz
Corsa02 #2676 üzenetére
Állítottam be egyedi FAN profilt ami a zero fan speed rovására megy. Cs GO-t próbáltam ott 65-72 fok között ugrál, de beállítottam, hogy ezen a hőfokon még csak 60% pörög így nem hangos, de egy komolyan játéknál bővel 70 fok fölé ugrik rögtön az elején nem 10 perc után.
Nekem gyanús az is, hogy a pasztám csont száraz és mivel a hőleadás gyatra itt a hűtőnek már dolgoznia kell betyár módon.
-
szabozsolt87
tag
válasz
Corsa02 #2674 üzenetére
Nos eltávolítottam minden VGA-val kapcsolatos drivert és szoftvert. Feltettem egy 2020-as drivert, hogy lássuk mi történik itt még afterburner nincs fent csak az nVidia driver. Itt viszont annyival változik a dolog, hogy felpörög és nem is akar leállni csak mikor kiléptem a játékból.
https://drive.google.com/file/d/1-43D2RUdcK0w3AMJoiNyMGzros1JrLJL/view?usp=sharing
-
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
válasz
szabozsolt87 #2642 üzenetére
Helló Srácok,
MSI gaming x tulajoktól szeretnék kérdezni elsősorban. Bizonyos időközönként a ventilátorok max. fordulaton járnak 15-20 másodpercig, de csak is terhelés alatt. Utána vissza veszi az eredeti állapotára és szépen halkan teszi tovább a dolgát majd néhány perc múlva újra ismétli. Ez szándékosan a gyártó így állította be ki lehet e esetleg kapcsolni vagy csak is egyedi FAN profil beállítással szüntethető meg esetleg Afterburnerrel?
Előre is köszi a válasz.
-
szabozsolt87
tag
Hali Srácok,
Eléggé elvesztettem már a fonalat a VGA piacon, de szeretnék cserélni és egy 1660S v. TI lenne a kiszemelt. Itt a fórumon kutakodva elég vegyesek a gyártókkal kapcsolatos tapasztalatok és más fórumokon is birkóznak a magas hőfok és zaj kérdéssel. És Én sem igazán tudom melyik gyártó kártyáját lenne érdemes venni és persze azon belül is van több típus. Jelenleg egy RX 480 van Gigabyte nos elég hangos szerencsétlen néha szóval ő is finom hangolni kellett. Korábban Asus GTX 660 volt neki tökéletes volt a hűtése, de pl az Asus Dual-ról meg azt olvastam, hogy gyalázat. 1080p nagyobb felbontásban nem játszom és a High beállítások is megfelelőek nekem. Nem ragaszkodom az extrához, de vajon a 6 GB VRAM elég lehet 2 év múlva is akár? Nem szeretnék 1070 TI 8 GB venni pedig ugyan ebben az árban mozog a teljesítményük hasonló, de nekem a GTX 1660 valamiért szimpatikusabb. Ti mint 1660 tulajok mit gondoltok nézelődjek a sima 2060 felé inkább? 1-2 órákat játszok max., meg szeretem az újdonságokat is kipróbálni.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest