- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Itt ez a 1660Ti hirdetés. Ugyan 1 hó garis, de ha megnézed az eladó adatlapját, úgy lejjebb görgetve láthatod, hogy anno D1Rect tagtól vásárolta, és az akkori hirdetést is tudod ellenőrizni.
Fentiek alapján én nyugodt szívvel venném meg, kis alku talán belefér.
Ha lehet, járj utána mindig a cucc előéletének. -
Corsa02
őstag
Azért írtam én is a pasztázást, mert nálam is melegedett pár hónap után (80 fok)...nagyon gyatra volt a paszta, kiszáradt és pasztázás is csúnya volt. (tettem fel régebben én is képeket) Azóta nálam is tuninggal max 68 körül van.
65 felett nem igen láttam ilyen értéket tesztekben...
A tesztek új kártyákkal készültek, azokon még jó volt a paszta( A Müszi-t sajnos nem értem
)
-
Grave_444
nagyúr
Szerintem a legtöbb 1660S pocsék módon van szerelve, több típusnál előfordul a melegedés, nagy zajszint stb. Elsősorban nem a hűtés miatt, hanem a száraz pasztázás eredményeképp.
Ha visszakeresel a hozzászólásaimra sokat írtam az undervoltról és az újrapasztázásról is.
Így, hogy ez a kettő megvan kiváló a Gaming X, viszont gyárilag az én példányom közel 75-80 fokos volt, mindezt 2200-2400rpm mellett. Azóta tuningolva max 67 fok és 1400-1500rpm.Gyárilag a komolyabb verziók kapnak 1,08V körül, pedig 0,8-0,85V-al is szinte teljesítménycsökkenés nélkül tudják azokat az órajeleket.
-
- elhanyagolható vagy nincs coil whine-ja ( ;o) )
- később ha cserélném a ventiket a deshroud szempontjából előnyös(ebb) a borda kialakításaSzerintem mindkét szempont erősen modellfüggő:
- nekem csak egy Asus GTX 750 mutatott észrevehető coil whine-t, de ez semmit nem jelent;
- szinte minden gyártónak van saját, komolyabb bordával rendelkező modellje, nézegess a jobbakról teszteket, ahol elemeire szétszedik a VGA-t, ott Te is belőheted, melyik felel meg a legjobban.Az meg, hogy GTX1660S, vagy RX6600, semmit sem jelent önmagában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest