Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

válasz Speed® #23156 üzenetére

Persze, hogy kiragadott példa. Első próbára ott volt a legszembetűnőbb a különbség de említhetném még a Stalker CoP-ot is ahol szintén elvárásaimon felül teljesít a kis 560. Csak szubjektív tapasztalatot tudok mondani és csak azokban a játékokban amiket én játszok. Tesztekre nem nagyon építek a 260-4890 pofára esésem óta. Csak annak hiszek amit itthon a saját gépemben érzek, látok.
    Igaz, hogy itthon drága az 560 de továbbra is azt mondom, hogy ha valakinek szűkebb a keret és váltani szeretne akkor most kell megfontolni a 280 eladását. Ha az 560 nem fér bele akkor még egy 460 sem elvetendő. Ezért írtam, hogy végig kell gondolni. Én ezt tettem.
    8-9 hónappal ezelőtt vettem a gari nélküli 280-at 35-ért, pár hete adtam el 29-ért. 6 ezret buktam rajta ennyi idő alatt ami szerintem megérte. A 29-et toldottam meg még 22-vel és lett belőle egy vadonatúj kártya, 10 év garival és rengeteg plusszal. Meg kell nézni milyen lehetőségekkel rendelkezik az ember. Mit, honnan, mennyiért tud beszerezni. Ha fontos, hogy még viszonylag használható árat kapjon a 280-ért akkor azt most kell eladni, mert pár hónap és már 20-ért fognak menni azok is, míg az 560-ak ára nem fog ilyen gyorsan esni. Szívem szerint megtartottam volna a 280-at dísznek de egyelőre még nem vagyok abban a helyzetben, hogy megengedjek 30 ezer forintnyi értéket "elolvadni" a polcomon.

• Butcher-HUN

senior tag

válasz Speed® #23156 üzenetére

Köszönöm hogy rá világítottál a lényegre! Én még várok a váltással. Szerinted a jövőben meddig lesz elég egy GTX280 a játékokhoz? Vagyis mennyi időt jósolsz neki? :R

Új hozzászólás Aktív témák