- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
sevcsenko
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4706 üzenetére
Itt kicsit olcsóbb!
http://www.laptopszalon.hu/webshop/3690/%0D%0ADELL+Studio+XPS+1640+15.6+FHD+Core+2+Duo+P8700+2.53GHz+4GB+500GB+DVD-RW.+Ati+HD4670.+VHPrem+6cell+fekete
üdv
sev -
sevcsenko
csendes tag
válasz
Vagy inkább ez!
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+STUDIO+XPS+16+874G50SAPBKHD+Fekete&mid=1&lkod=102&skod=2591
üdv -
sevcsenko
csendes tag
válasz
Hali!
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+STUDIO+XPS+16+864G50APRHD+FULL+HD+Piros&mid=1&lkod=102&skod=2602
üdv
Sev -
válasz
(Darkwood) #4699 üzenetére
Köszi
az összes HSZ-om/írásom free+opensource+szabadon felhasználható
Jahh, csábítja a népeket, hogy egy régi vasból gamernotit lehetne varázsolni, csak sajna a realitás más
ha lenne egy szabvány, és a sarki PC-snél lehetne MXM karikat kapni a desktop VGA-k mellett, akkor menne. így nem
-
sevcsenko
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4703 üzenetére
Ez a gép viszont még igen csak 300 felett van sajnos, én viszont nem szeretnék 280 fölé menni!
A 280-asban viszont "csak" 2.2 GHz-es a proci és a memória is csak a fele!
December közepére tervezem a konkrét vételt úgyhogy még kivárok!
Üdv
sev -
sevcsenko
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4701 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
(Darkwood) #4697 üzenetére
Ad.5.
Egy mobil VGA, ha véletlenül talál is az ember (amcsi/német ebay), többe kerül, mint a noti cseréje - nálam itt vérzett el a dolog. Ha meg notit cserél az ember, akkor egy csomó egyéb HW is erősebb lesz benne (újabb winyó, proci, RAM, stb) -
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4693 üzenetére
10-15%-ot ezek szerint rávág a gddr3 a ddr2-re.
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4690 üzenetére
Melyik gépekben van ddr2-es?
Azt tudom, h a Thinkpad T500-as is gddr3-al van szerelve. Olvastam gddr4-et is, az is hasíthat. -
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4688 üzenetére
Igen nagyon úgy néz ki. Majd a crysis-re leszek még kíváncsi, mondjuk annak rossz az optimalizálása meg nekem nem is tetszik de majd 1x kipróbálom.
Pedig nagyon féltem, h gyenge lesz ez a VGA, annyira bőven jó, h az már fáj -
kisninja
őstag
válasz
(Darkwood) #4668 üzenetére
persze de ma nem hiszem hogy kész lesz
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4661 üzenetére
Ez az eredmény kicsit meglepett:
3dmark 2006 : 4437 pont
Ennek nem kevesebbnek kéne lenni?Még nem néztem tuningot, nem szokásom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4658 üzenetére
Volt egy olyan rész ahol oylan füstben kellett meni, h semmit nem láttál, itt sajnos leugrott 24fps-re. De a pályán tpvább haladva volt ahol 50fps körül is mozgott.
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4654 üzenetére
Ez most az enyém, de ha megjönnek a 8530w-k lehet megválok tőle. Vagy barátnőmé lesz, ez attól is függ, h megveszik-e a 6910p-t és meg tudok venni egy T500-at amin továbbadok többért. Kicsit összetett a dolog.
szerk: Ó már 1000 éve be kellett volna raknom a CD2-t
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4652 üzenetére
P8600, 2gd ddr2 800mhz, sajnos csak 1 modul van benne, kell majd egy másik is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4647 üzenetére
Olyan lassan telepíti ezt a COD6-ot, soha nem lesz kész
-
spyduck
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4647 üzenetére
256mb de van 1024mb-ig hipermemory, persze ezzel kitörölhetem
-
válasz
(Darkwood) #4641 üzenetére
bizony, még anno nekemis tervben volt
szeretem a "népkártyákat": Ti 4800, radeon 9600, geforce 6600, radeon 1950pro, geforce 8800GT, radeon 5750
egyik sem égeti szét a házat, és nem került egy full konfi árába.
Hmm, a sorrendet nézve geforcenak kéne majd jönni 1-2év mulva. -
gyenge47
aktív tag
válasz
(Darkwood) #4635 üzenetére
Köszi, de nem ez volt a kérdés
Tehát még1x leírom, nehogy félreértés essen:
Asztali vga-k közül mi áll hozzá közel? -
válasz
(Darkwood) #4623 üzenetére
Én tőlük kicsit nyugatabbra lakom, nálunk is hasonló az árfekvés
-
válasz
(Darkwood) #4621 üzenetére
Nekemis eltartott egy ideig a döntés, azért eléggé csábító a 3.5-4GHz-re húzott, négymagosított Phenomok + egy HD 5750 ár/teljesítmény aránya - de mivel nekem fontos a mobilitás + kicsi helyfoglalás, marad a noti.
-
válasz
(Darkwood) #4619 üzenetére
Mo.-gon kb 300kHUF Enyhe 50k-t még akkoris megspórolsz, ha az összes postaktg-et (vagy 1 bécsi kirándulást) is beleszámolunk.
-
dannyl
addikt
válasz
(Darkwood) #4563 üzenetére
megpróbálok valami régebbi drivert feldobni, hátha...
A PC-n 9.7 van, a notin 9.9... Ugyanaz a jelenség. Akadozik. ha állok a kocsival 5 percig, gázadásra egyből megakad, vár elindul, és onnantól akadozik végig... -
dannyl
addikt
válasz
(Darkwood) #4561 üzenetére
Win7 lehet a ludas, mert az asztali PC-men, amin végigvittem XP-vel medium grafikán, most azon is ugyanazt produkálja full nullára lehúzva mindent. Azóta mondjuk volt egy 17"-os monitor 23"-osra váltás, de az 1920x1080-at visszavettem 1280x720-ra akkor se ment...
-
T-unit
őstag
válasz
(Darkwood) #4497 üzenetére
Akár ja az a verzió is sokkal jobb,tök8,csak ezt a mostani állapotot én megoldanám modik helyébe mert ez itt már régóta zűrzavar,és tudom kérdezők is utálnak olyan topikot látogatni ahol látják utolsó komment 1-2hetes...
Na mindegy én továbbra is próbálom megfelelő topikokba terelgetni embereket azt csak észreveszik végre ezt a helyzetet amiről beszélünk modik is. -
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4486 üzenetére
Nem ismerősömnek van hasonló úgy láttam. De nem a proci itt a szűk keresztmetszet amúgy, csinálnék hasonló méréseket lehet 20% kevesebb pont jönne ki, de ez a VGA teljesítményéből nem von le semmit. A nem az ennyemet postoltam mert az csalóka.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4484 üzenetére
Azthiszem igen, de ezek emelt prociórajelel készűlt eredmények, én nem nagyon szoktam a notimban ilyesmit.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4481 üzenetére
Minden program máshogy méri lehetnek a kijelzet adattól 50% eltérések is. Akkor úgy írom, hogy folyamatos volt a kép, olyan 25-70 FPS között.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4479 üzenetére
Régebbi nem csúcs játokok tömkelege megy vele szépen (de Shader Modell -esek közűl is jónéhány, ami álló kép a Radeon 7000 -en
) valós 25 FPS körűl vagy több, nem nagyon szoktam mérni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4453 üzenetére
Az adataminál lévő nem őskori P4 -es HP noti ATI Radeon 7000 -esen próbálgatam nem hardcore (nem a legrisebbre értem) játékokat legkisebb felbontáson is igencsak akadt, élvezhetetlen volt. Másik notim FS Intel X3100 simán futott natív felbontásban is, úgyhogy nem rossz azért teljesen, Aero is gond nélkűl száguld rajta.
-
rEme
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4474 üzenetére
Hát én nem láttam hasonló felszereltségű notebookot ilyen áron, legalább 100 ezerrel drágábban legközelebb. Ha tudsz ajánlani mást, szólj
addigis marad az eredeti kérdés
-
jetimokus
tag
válasz
(Darkwood) #4373 üzenetére
hmmm.... köszi a segítséget! bár tudtommal a legfrissebb driver van fent, de ez nem azt jelenti hogy tényleg....
köszi a segítséget! Üdv nektek! -
vzso
aktív tag
válasz
(Darkwood) #4351 üzenetére
Na és a 181.20-as driver sem sokkal jobb. Csak 18 pontot javított az eredményen.
-
vzso
aktív tag
válasz
(Darkwood) #4349 üzenetére
Igen, a Vista, na és a 64 bit, az igen csak csökkenti az eredményt egy "pár" száz ponttal. Na és a CPU sebessége is igen jelentősen befolyásolja az eredményt, erősen processzor függő a 06-os.
-
vzso
aktív tag
válasz
(Darkwood) #4347 üzenetére
Igen
.
Az alap gyári beállításokkal és a 178.28-as driverel. -
buherton
őstag
válasz
(Darkwood) #4333 üzenetére
Az elég nagy szívás. Mert azért ha vesznek egy konzolt, akk simán letudnák tesztelni, h h smint fut rajta...
-
buherton
őstag
válasz
(Darkwood) #4328 üzenetére
wtf?? Most láttam egy msi gépen futni (8600m gt).
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #4234 üzenetére
Mekkora véletlen, hogy a hugomnak egy ATI 3450 DDR2 csücsül a notijában
Bár csak karácsony előtt volt nálam, azért egy 3Dmark06-ot tudtam rajta futtatni, erre jött ki 1380 pötty. Konkrét játékot talán 1-et meg tudok rajta nézni, többre nem fog jutni idő, mert követelné vissza a notiját -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #4232 üzenetére
Egy önálló memóriával nem rendelkező NV 7000M produkál 640x480-on csont minimumon 15-20 FPS-eket, nem hinném el, hogy egy ennél lényegesen erősebb HD3410 ne alkotna valamit 800x600-on.
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #4230 üzenetére
Azért ne legyünk ennyire pesszimisták, COD4 minimum grafikán elmenne szépen, és az NFS-MW is elmenne egy közepes grafikán, természetesen mind2 játék esetén alacsony felbontásokról beszélünk (800x600).
A HD3410 ugyanaz a VGA, mint a HD3450, csak éppen a memória csak DDR2 lehet (3450-nél GDDR3 is támogatott), és a csatlakozás típusa is csak PCI-E v1.1 (szemben a 3450 PCI-E v2.0-ával), a többi megegyezik.
-
KisBundi
őstag
válasz
(Darkwood) #4211 üzenetére
Hát akkor bizony GT.
-
KisBundi
őstag
válasz
(Darkwood) #4209 üzenetére
Bocs srácok. Csak 10 k-val olcsóbb.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #4130 üzenetére
Nem adtam el, megtartottam
!
Bizony hogy jó. Elég sok tartalékot érzek benne, majd ha több szabadidőm lesz, tesztelni fogom.
Ergonómiailag nekem százas, nem recseg, nem ropog, gyönyörű képe van a kijelzőnek (Full HD), nagyon jó a betekintési szög. Halk, és sokkal kevésbé melegszik mint a másik notebook. (P8400)
3DMark alatt vga maximum 70fokos volt.
Most néztem utánna, valóban 8 cellás és 4800mAh, akkor viszont nagyon jól sikerült, mert Energiatakarékos módban, netezéssel, 70% fényerő mellett, hibriddel, 3,5óra üzemidő. Ugyanez dedikálttal, 2óra 40perc.
Köszönöm, viszont kívánom neked is.
Sietek a tesztekkel
.
Üdv: Retro11
-
IST90
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4118 üzenetére
kosz az infot
De nemtudna'd megmondani hogy honan tölthetek le egy jó drivert ATI Mobility Radeon 3650-hez ( a gepen Vista van, elméletileg vistaval is jó kellene futni a jatekoknak nem?)
Van neta'n ismerősöd akinek ilyen vga-s laptopja van) -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #4117 üzenetére
Azt azért elfelejtetted hozzátenni, hogy azonos hűtőről beszélvén annál "nagyobbat" hűt minél nagyobb a deltaT értéke! Ha neked a (tegyük fel) 80 fokos GPU-dat lehűtötte 77 fokra, a 25 fokos szobában, akkor ebből nem következik az, hogy a 100 fokot is 97 fokra fogja lehűteni a 20 fokos szobában, ott már sokkal eredményesebb lesz a hatásfok, és lemehet 95 fok alá is a hőmérséklet.
Mindenesetre én először a hűtés pasztázását nézném át, lehet hogy valahol kispórolták, vagy valami buhera progival meg kellene nézni, hogy a venti 100%-on forog-e terheléskor és nem csak 80%-on. Ezen esetleg egy BIOS frissítés is megoldás lehet, de ennek alaposabban utána kellene nézni.
-
EQ
tag
válasz
(Darkwood) #4099 üzenetére
Tehát ez azt jelenti, hogy mind a 2 nyíláson erős légáramlatnak kellene lennie?
Tudom, hogy már kérdeztem, de még mindig nem kaptam választ, mennyi a 9600M GT lassulási küszöbje? -
EQ
tag
válasz
(Darkwood) #4097 üzenetére
Szerinted 2 ventinek kell hogy legyen a gépbe vagy csak 1-nek?
kb 1 hónapja vagyok kint, egyenlőre csak látogatóba. -
EQ
tag
válasz
(Darkwood) #4095 üzenetére
Az egyik venti az biztos hogy forog rendesen, de sajnos semmi infót nem találtam a neten arról, hogy egyáltalán egy vagy több venti van e a gépben. Sajnos itt Dániában csak egy kis szervize van az MSI-nek és azzal nem is tudtam beszélni aki csinálta.
Mennyi a lassulási küszöb egy ilyen karinál? -
EQ
tag
válasz
(Darkwood) #4090 üzenetére
Azt, hogy kicserélték a teljes videó kártyát hűtési rendszerrel együtt és le van tesztelve. Van a gép alján egy venti nyílás, de nem érzékelek ott semmilyen légáramlatot.
Tudom, hogy az MSI nem a minőség csúcsa, de 6 hetet sem szeretnék várni megint. Egyébként mennyi a lassulási küszöb 9600M GT-nél? Esetleg egy hűtőpad mennyit segítene a dolgon?
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.: EQ
-
peter_27
aktív tag
válasz
(Darkwood) #4035 üzenetére
Köszi az értékelést.
-
rumkola
nagyúr
válasz
(Darkwood) #4043 üzenetére
Mondjuk a totyik címe miatt....
-
KVic
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4035 üzenetére
Az MSIben DDR3-as dolgozik:
[link]
NVIDIA Geforce 9600M GT (Built-in DDR3 512MB VRAM) -
insyde01
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4002 üzenetére
még 1 kérdés dark.... meg tudnád nekem nézni h mit tud a kijelzője? ms? meg ilyenek... sajnos én nem látom sehol kiirva
köszi
-
insyde01
csendes tag
válasz
(Darkwood) #4000 üzenetére
köszi dark..... te nagyon ott vagy ezen a forumon
ok akkor nyugodt szívvel adok ennyit ki egy ILYEN gépért
köszi
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #3990 üzenetére
s200: Nos?
-
s200
tag
válasz
(Darkwood) #3975 üzenetére
8800GT-vel ilyesmik születnek/születtek:[link]
A 8800GTS mintha erősebb lenne a GT-nél, nem?
Talán mondhatjuk, hogy nem hoztad ki a maximumot belőle.
A notis eredményedből pedig vonj le nyugodtan néhány pontot a felbontás miatt.
És ne higgy Revan-nak: bármelyik notin lehet futtatni 1280x1024-ben a 3DMark06-ot, ő is megtette nem egyszer: [link] -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3977 üzenetére
Kösz, hasznos link volt, majd december végén szólok ha netán nem nem sikerült volna
-
japy
őstag
válasz
(Darkwood) #3967 üzenetére
Hát az a 8000-pont 3Dmark06-al a 8800GTS 512-től igen karcsú! Az enyém alapon 11500-körül kap! Ezek fényében amit leírtatok azt hiszem marad a gép!
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3971 üzenetére
Mondtam, hogy minden alapórajelen.
Vagy te látsz gyárilag tuningolt procikat a boltok polcain? -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3969 üzenetére
Mivel engem ez az egész futuremark őrület teljesen hidegen hagy, ezért nem tároltam el semmilyen adatot sem.
Amikor összeraktam a PC-t, 1x lefuttattam a 2006-ot, mint stabilitás teszt, kidobott 10.000 körüli értéket, és innentől kezdve szartam az egészre, nekiálltam játszani.
Másnap a kollégáimnak amikor beszámoltam, ők se hittek, megint teszteltem, screenshot, elküldtem nekik és kész, be volt tömve a "lehetetlen" szájuk
Mivel újbóli tesztelésekhez le kell vakarnom a tuningolt a gépről, és ez újraindítást igényelne, ezért felejtős, hónapok óta nem indítottam újra a gépet (csak készenlét, S3 power state).Ha annyira kell a screenshot, akkor kérd el az egykori kollégáimtól, bár kétlem, hogy azóta megtartották volna
.
Jah elfelejtettem, hogy nekem gyárilag tuningolt a kártya, GPU +50MHz kb.; RAM +200MHz kb.
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3967 üzenetére
"Te mennyit kapsz 3dmark06-ban?"
~10.000 CPU és VGA tuning nélkül
-
threedog
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3961 üzenetére
mert jobb is
-
japy
őstag
válasz
(Darkwood) #3956 üzenetére
Köszi! Extensa az aspire a jobb széria?
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3952 üzenetére
Aha és hazai földön hol szerzel te ilyet ésszerű (anyagi) határok között?
A leg-leg #1 mobil VGA ami kis hazánkban kapható az az ATI HD3850 az MSI jóvoltából 330.000Ft-ért... az a +20% meg nekem nem ér meg +40% ráfordítást, főleg hogy a határ 280-300KEgyedül valami külföldi boltban találtam 8800M-GS -el ellátott Asus laptopot átszámolva 280K-ért, de azt behozni (postaköltség), meg garanciális problémák... vagy ha valaki tud ilyet ne habozzon
hó végéig kell döntenem.
-
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3931 üzenetére
bajom nincs vele, max. nem fogom húzni, amúgy se illik egy notit
ki tudja mi melegszik túl -
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3929 üzenetére
catalyst control center
-
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3922 üzenetére
Kösz, ehhez viszont azt olvastam itt, hogy leszedendő a CCC.
Amit nem akarok, most nagyon együtt van a gép.
nem tudom, igaz ez? -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3926 üzenetére
Is, csak már a tököm kivan, hogy a lúzerek egy P1 de jó esetben P2-es géppel akarnak használni egy 20/10mbites internetet, halvány lila fingjuk sincs az egészhez, de a számok nyelvén értenek, és megértik, hogy a tragacs pékettő monitorán 1/1 mbit sávszélesség szerepel, mert az őskori lelet ami a lakásukban találhatócsak annyit bír el, és a tököm kivan hogy ezért a hülyeségért kell kimennem helyszínre és a visító ostbaságukat hallgatni az embereknek...
A másik eset amikor már komolyabb PC-ről beszélhetünk (P3, P4) de az agyon van b*szva mindenféle programmal, a vinyó swappel mint az állat, és ezért nem megy a netsebesség...
Harmadszor meg a kiábrándulás. Ott állok a PC előtt, a képembe vigyorog a rengeteg vírus meg trójai róla, a túloldalon a webkamerán keresztül lehet hogy egy hacker bámulja a képemet a PC előtt, a PC is inkább egy zombira hasonlít, és álljak ott neki magyarázkodni a PC-hez s*gghülye ügyfélnek, hogy "a hiba az ön készülékében van", és álljak neki ott megmagyarázni, hogy mi az a vírus és hogy miért nem megy a roncs gépén normálisan az internet...Húú ezt a karácsonyt szerintem mindennél sokkal jobban fogom várni (eddig az összesre x@rtam rá
), hogy a sipákoló ostobákhoz végre beállítok egy "menő és elegáns" laptoppal, rákötöm a netet, lefuttatom a sebességtesztet, átadni nekik 5 percre, hogy maguk is láthassák, hogy megy a net, és a képükbe kötni hogy wazze láthatod itt minden rendben van, és már húzni is el...
Ja és a kérdésedre válaszolva egy szerelő&karbantartó technikus vagyok egy telekommunikációs cégnél
de mivel én vagyok az egyetlen "hardcore" informatikus a bandában, ezért ált. engem küldenek ki az ilyen "hibákhoz". Persze ott van még a helyi rendszergazdánk is, de ő már gyökeret eresztett
u.i.: csak ezt a szöveget az ügyfeleink ne olvassák el
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3924 üzenetére
Ügyfélnél: internet rádug (LAN kábel) -> net működik -> ügyfélnek mutogatni, hogy az ön gépe a szar, a mi szolgáltatásunkkal nincs semmi probléma
(kb. 10 perc + ügyfél további makacskodásai (+10 perc); minimális teljesítményigény, de a "vak" ügyfelek miatt végig a fényerő csontra tekerve kell, hogy legyen)
Helyszínelésnél, hibakeresésnél/javításnál: putty konzol futtatása (5-20 perc hibától függően; minimális terhelés)
Illetve az irodában bent ücsörögvén eszközöket konfigurálni, de ott már van 220V -
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3918 üzenetére
Készenlétben állítólag 2 hónapot is kibírnak a notik, azt a napi max. 2 óra üzemidőt meg csak kibírja valahogy.
-
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3920 üzenetére
Jó, valami régit sikerült először letölteni, most lejött az új, de hol van itt az overclock lehetőség?
-
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3916 üzenetére
csak kíváncsiág, x1600 vga
RivaTuner nem jött be, nem detektálta, mondjuk vista alatt vagyok
-
lúzer
veterán
válasz
(Darkwood) #3914 üzenetére
köszi
-
tomszi1
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3899 üzenetére
Ez érdekes hogy a 8600 M GS-en csak 800X600 ban lehetett,pedig a az a vga nem egy rossz kártya,igaz nem GT,de azért egész jó.
Én a 7400 go-val a shadow of chernobylt végignyomtam elég magas beállítások 1280X800 mellett,igaz nem dinamikus fényekkel,de egész jól vitte 3 giga rammal.A vége felé már azért eléggé beszaggatott helyenként.
Az biztos ha nekem nem lehetne játszani tft-n natív felbontásban,akkor nem is játszanék.
Amit észrevettem,hogy az asszonyom gépében 8400M GS-van és sokkal gyengébb teljesítmény-t hozott egy 1,73-as c2d-vel mint az akkori gépem turion X2 1,6 - 7400GO párosítással! -
Darth_Revan
veterán
válasz
(Darkwood) #3899 üzenetére
Valakinek 10 FPS is játszható
-
tomszi1
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3895 üzenetére
FPS-t nem mértem,de ezekkel a beállításokkal szaggatásmentesen játszható a játék.
Az élsimítás itt azonnal megöli a kártyát,mert akkor már eléggé szaggat ahoz,hogy élvezhetetlen legyen a játék.(temrészetesen nem a warheadre gondoltam) ...azt még nem próbáltamA crysis-t játszottam az előző noteszemen is turion X2-vel Nvidia 7400 (128)-assal 1024X768 low detailben kivéve a a környezet kidolgozása,mert az high-on volt és játszható volt azzal is. ...az a gép már a múlté,mert sajnos fujitsu volt és most a 2. szerelőnél fekszik talán javíthatatlanul :S
-
Krisz987
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3886 üzenetére
Ohh köszi szépen!!!
-
Krisz987
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3883 üzenetére
Mivel másabb a síma 256os 8400 mint a 8400 256mb(1 GB TurboCache)????
-
Krisz987
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3883 üzenetére
Bocs már hogy ennyire kérdezgetek, csak van amiről nemigen találok infókat:s!!!
ati x3470 256Mb és az ati hd 2600 1024 MB? -
Krisz987
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3881 üzenetére
Szóval akkor nemigen ajánlatos ilyen vga-val laptopot venni? ha játszani is akarok vele?
És köszi a választ!! -
girnyau
tag
válasz
(Darkwood) #3854 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
girnyau
tag
válasz
(Darkwood) #3852 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy DDRII, vagy DDRIII.
Az ASUS oldalán csak ennyi van. [link]
-
Darth_Revan
veterán
válasz
(Darkwood) #3841 üzenetére
Mert a kijelződ 1440x900
És 1024>900
-
Darth_Revan
veterán
válasz
(Darkwood) #3826 üzenetére
Hajrá, majd írj a fejleményekről
-
kisninja
őstag
válasz
(Darkwood) #3816 üzenetére
A cpu-d rohadt magas 100 fölé is megy azt pasztázd ujra venti megy egyátalán ?
De a legvalószinübb hogy be van porosodva teljesen. -
eLioT84
tag
válasz
(Darkwood) #3797 üzenetére
jaja közben megtaláltam, elvileg ez HP 8710w
-
amir
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3787 üzenetére
Hmmm...hát nem egy játék gépaz tény de ha te tudsz jobb minőségűt és teljesítmítményűt max 160K-ig akkor szivesen megnézem.
Sőt örülnék ha tudnál mutatni jobbat,mert én már mindent megnéztem
thx
-
amir
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3782 üzenetére
-
amir
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3782 üzenetére
Értem!
A cpu-t azért nem is írtam mert evidensnek tartottam...
És esetleg nem tudsz valamilyen modellt akár asust vagy valami mást ilyen árban amiben egy 8600GS nvidia vagy egy Ati HD 2600 van??
Mert én nem igazán értek hozzá....
Megköszönném a segítséged!
-
sfefe
addikt
válasz
(Darkwood) #3777 üzenetére
Es mennyibol jon ki egy ilyen laptop?
-
gwhaunting
csendes tag
válasz
(Darkwood) #3766 üzenetére
Inkább a játékra gondolok.
Ezért gondolkodok rajta hisz nem sok jót hallottam az msi-ről. Ezért vagyok gondolkodóban. a garanciáját sem ismerem, az asusét annál jobban -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
(Darkwood) #3760 üzenetére
Nem rossz ár, magyar országon kapható notik jóval drágábbak és nem nagyon tudnak ennyit bár ha belegondolok hogy 3 kilóért milyen asztalit lehet kapni
A mobilitást meg kell fizetni főleg az ilyen teljesítményűt... Az aksija meddig birja ?
Kivánom hogy ne legyen baja sohaüdv!
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
(Darkwood) #3757 üzenetére
Hi mennyi volt a szuper notebook ? Meg szabad kérdezni ?
Meg vagy vele elégedve minőségileg ? a kijelzője jó ? szépen nézninek ki a játékok ? ha beszarna ne adj isten hova vinnéd szervizbe? gondolok itt arra hogy ugye amcsiból van..
bocsi a sok kérdésért
köszi a választ ! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Darkwood) #3754 üzenetére
Esetleg...
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3743 üzenetére
nem sikerült megoldani a mark06-ot, majd még megpróbálom még1szer... most kicsit játszom a gears of warral, és beállítottam a directx 10-et meg az antialiasing(ha jól írom, amúgy nem tudom, h ez mi..
, de most mintha nem "esne" szét a kép..
amúgy hogy tudok laptopra drivert felrakni, asszem már olvastam itt ph-n, de nem találom. ati oldalán a 3650-eshez nincs mobilityként driver csak sima radeonként van.
köszi a válaszokat
mod.: nem jó még mindig "esik" szét kicsit.
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3740 üzenetére
ebben esetleg tudnál nekem segíteni?
"olyan kérdésem lenne, hogy az mitől van, hogy pl. játék videóban vagy magában a játékban, olyan dolog jelenkezik, hogy egy vagy 2 vonalban megtörik a kép és kicsit el is csúszik egymástól(vízszintes síkban) elsősorban, ha gyorsan mozog a kép. Ilyen a sima pc-men is volt/van.
Lehet, hogy driver-probléma?már az újdonsült laptopomról írok
, és arról is van szó. ATI HD3650-es kártya van benne + a pc-mben is ati kártya van..."
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3740 üzenetére
megvolt már
ez a máik verzió pc-s izét is tartalmaz külön.. nem tom mi lehet
-
citkar
addikt
válasz
(Darkwood) #3728 üzenetére
köszi
persze az élsimítás részletesség nem az egekben inkább alacsonyan is lehet, csak mégis játszható legyen pár újabb játék -
LaMotta
aktív tag
válasz
(Darkwood) #3731 üzenetére
Hát én is így értettem, hogy szinte mindegy, nagyjából ugyanolyanok... De egy pöttyel legyen több a 8400M GS
.
-
LaMotta
aktív tag
válasz
(Darkwood) #3729 üzenetére
Egy kaptafára megy mindkettő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged