- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz
KisBundi #4247 üzenetére
Egy Asus A7Sn 17"gépem van T8300 proci 2x1GB Ram 9500M GS (3DMark06 5050pöty alapon) XP van rajta A GTA 4
1024x768
16:10
Texture Qvality Medium
Render Qvality HighAuto configure ezt adja be és még el is megy. Az biztos hogy ettől gyengébb kártyának már nagy kínszenvedés lehet ez a game.
-
Necc
addikt
válasz
KisBundi #4247 üzenetére
Én már csak pusztán elvből is utálom azt a játékot.
Senki ne akarja nekem bemagyarázni azt, hogy 1GB VRAM alatt a játék nem hajlandó menni magas grafikán, és annyira sem vagyok ostoba, hogy elhigyjem, hogy 512MB VRAM alatt nem lehet közepes grafikán használni. Van egy 8800GTS asztali kártyám 320MB VRAM-mal, és az összes mai játék elmegy rajta maximális, vagy magas grafikai szinten 1680x1050 felbontáson, errefel ittvan ez a szar, és legkisebb grafikán tudnám csak használni, mert nincs elég videómemóriája... egyszerűen nevetséges... és akinek Geforce 280-ja van valamivel 900MB VRAM alatt? Akkor ő sem játszhat vele magas grafikán, mert "gyenge lenne a videokártyája" a drága köcsög rock* szerint? Én meg játszak "low" beállítások mellet, mert nincs 512MB VRAM? De a notis 9700M GT karimmal meg játszhatok "medium" beállításokon mert ebbe van 512MB VRAM, az mellékes, hogy a teljesítménye a fele a 8800GTS-emnek. Nevetséges parasztvakítás az a játék, egyértelmű marketingfogás, hogy visszaélnek a hírnevükkel, hogy a parasztnépet VGA vásárlásra sarkalják, nem így kell túllendíteni a népet a gazdasági válságon.Szerintem egyszerűen és szó szerint szard le nagy ívben, hogy mit szólna a "nagy" GTA4 az amúgy elfogadható teljesítményű HD3650-edhez. Más, értelmesebb játékokat vegyél alapnak, ahol normálisan megírták a grafikus motort.
Legutoljára ennyire kiakadva a Crysis megjelenésekor voltam.
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
KisBundi #3367 üzenetére
Toshiba A200-1s9 megfelel neked, VGA-ja nagyon erős, de a kijelzőt tartó zsanérok nagyon gyöngék, majd nézd csak meg!
DV9000-es Pavilion és a DV6000-es Pavilion széria általában alaplaphibás, tapasztalatból tudom nekem is volt! A boltban is mondták, h mindenki hozza vissza mert sípol a gép (persze lehet kifogsz egy jót) de mivel 167k ezért tuti ASIS gép és gondolom a Notebookstoreban nézted ami számodra annyit jelent, h 99%, hogy javított gép (magyarul használt)! Hozzáteszem a HD2600 kb 2x erősebb mint a Go7600!
Ha játékra kell a gép akkor ezekkel jársz jól:
Dell Vostro 1500, HP Compaq 8510p/w, 8710p/w (szerintem gyűjtsél még!) -
Darth_Revan
veterán
válasz
KisBundi #3361 üzenetére
Én ezt javasolnám: Acer Travelmate 5520G-6A1G08 (LX.TKR0C.004)
-
válasz
KisBundi #3356 üzenetére
elárulok valamit a magyarországi kiskerek egyre brutálisabb árrésel dolgoznak rohadtul nincs nagy haszon viszont verseny annál nagyobb nem hiszem hogy külföldel sokkal jobban járnál max használatan veszel egyett de azt itthon is megteheted...
gart intézni meg macerás és ugye azt is tudjuk az ördög sohasem alszik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- ZEN.com
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged