- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
kisninja #3818 üzenetére
Azért érdekes ez a dolog, mert minap raktam fel egy cisztát (előtte XP volt és tökéletes volt minden), akkor annyira magas volt a CPU hőmérsékletem, hogy ki is kapcsolt a masina, most visszaraktam az XP-t, nem kapcsol ki, de kurva magas megint a CPU hőmérséklet. Ezek után is a porosodásra gondolsz? 1-2 nap alatt nem porosodhat be ennyire!
-
Devid_81
félisten
válasz
kisninja #3822 üzenetére
Jessszus!
65% tuning?
Ez nem gyenge!3dmark2006 ban mit tud egy mobility 7900GS?
Asztaliba olyanom volt nem túl régen és bizony bizony 7950GT szintet is tudta.
06 ban 56xx pontot dobott E6600 al párosítva.
Persze ez notinál más, de azért ekkora tuning az már-már gyönyörű! -
-
válasz
kisninja #2979 üzenetére
nem könnyű amúgy MXM modult szerezni, ebayen fordul elő leginkább, egész véletlenül 2hete láttam 1et, úgy 400€-ért kelt el kb.
Az http://www.mxm-upgrade.com/-on vannak hasznos infók a kompatibilitásról, de félek tőle, h a 8800 nem megy bele a type I. MXM-be. (+még van 1 csomó minden, pl a megfelelő helyen vannak-e a ramok és a GPU a hűtőborda miatt, stb)
Amit meg lehetne próbálni, hogy megkérdezel pár összeszerelős boltot (mo-gon esélytelen, német v UK esetleg, pl www.mysn.eu), hogy nem adnának-e el neked külön mxm modult. Tartok tőle, h olyan árat kérnek, amiből kijön egy jó noti fele
-
válasz
kisninja #2974 üzenetére
egyelőre xps-ben lehet kapni csak tudtommal. Érdemes körülnézni mobile workstation téren is, az nvidia nemrég dobta piacra a quadro megfelelőjét a 8800m-nek
szvsz jó cucc, tud annyit, mint a régi fajta 8800GTS, v inkább többet is.
inspiron 9400-ra gondoltál amúgy?
Dell-en kívül pl az alienware (na jó, ők is dell tulajdon) árul 15.4"-os (!!!) laptopot, 8800M GTX-el. persze az ár 2000+€
-
-
B.DanY
csendes tag
válasz
kisninja #2963 üzenetére
A proci tuningnak nem nagyon olvastam utána, csak én ugy gondoltam hogy az FPS -t nem nagyon dobja meg hiszen olvastam GX600 as tesztet és ott ugye van a Turbo mod hogy 20% emelkedik az orajel ami mellesleg nem kevés, szoval annyit emelkedik a proci orajele de érdemi változás nem torténik, meg még az Asus C90 nél is hasonlot irtak ott pl 2.66 MHz rol 2,9 re megy fel!
Kérdésedre visszatérve lövésem nincs mivel lehet huzni a procit de googel biztos kidobb vmit majd megnézem és kiprobálomegyszer élunk!
Ja akkor a melegedést amit irtál ugy képzeljem el hogy pl 700MHz en elkezd melegedni és pl a gyári hutés nem birkozik meg vele és melegszik melegszik .... amig el nem fustol ?
Feszultségekkel mit lehet variálni az hogyan folyásolja be a GPU-t ? -
B.DanY
csendes tag
válasz
kisninja #2960 üzenetére
ÖÖÖÖ mi az hogy 1,24 meg 1,15 ?Feszültség? Én rivatunerrel csinálom ott csak egy csikon huzom a kis "jelet"!.És mi az hogy elkezd melegedni ha pl 620Mhz akkor belövi magát 85 fokra nem?, és ott marad
vagy nagyon hulyeséget mondok ... ! Valahol be lehet állitani hogy kikapcsoljon a GPU -u ha elér ilyen kritikus höt ?
Amugy neked mi a véleményed a hutopadokrol az msi -s forumon irtak rola hogy 10 C is lejebb megy a gép! Gondolom az GPU,CPU ra külön külön értendö, csak nem tudom hogy van e vagy jo e 17" os géphez, mert ha van akkor 5-7e Ft os áron nem olyan vészes!
Más.: Ha a CPU-t huzzuk / T7700/ akkor az befolyásolja a 3Dmark06 eredményt? -
B.DanY
csendes tag
válasz
kisninja #2952 üzenetére
Igen tudom hogy Dell-ed van meg is jegyeztem hogy szép eredményt értél el vele 3Dmarkban!
Az alatt mit értesz hogy 105 fokon lövi le magát ? Kikapcsol, hiba uzenetet ir, esetleg elromlik? Amugy most probálgatoma settlers 6 ot (imádom a stratégia játékokat) és kiváncsi voltam hogy mennyire melleg a graphic procesor unités hát 75 fok volt alap orajelen 625 .... multkor amikor megilyesztettél hogy vigyázzak az 740 Mhz volt akkor ott is ennyit mutatott.
-
BeLucZ
addikt
válasz
kisninja #2895 üzenetére
Hát de van rá két év nemzetközi gari!De nem hiszem hogy ezért ki fogják cserélni, hogy tul huztam a karit!Meg tudják állapitani hogy tul volt hajtva!Másrészt hozzá lett már nyulva,mert rakattam bele még 1 giga ramot és magyar xpt rakattam rá a németet letörölve!Kötve hinném hogy foglalkoznának velem ott kinn....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest