- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Gondolom elsősorban te is arra vagy inkább kiváncsi játékok alatt h megy,erre itt a válasz.Illetve cpu-tól is függhet adott fps,de ez inkább adott gyártó topikja felhasználóktól,vagy ide való,más kérdés sajnos nem igen használják emberek/nem ismerik másik topikot,pedig ott a link 1hsz-be is mi hova való.
-
T-unit
őstag
válasz
(Darkwood) #4497 üzenetére
Akár ja az a verzió is sokkal jobb,tök8,csak ezt a mostani állapotot én megoldanám modik helyébe mert ez itt már régóta zűrzavar,és tudom kérdezők is utálnak olyan topikot látogatni ahol látják utolsó komment 1-2hetes...
Na mindegy én továbbra is próbálom megfelelő topikokba terelgetni embereket azt csak észreveszik végre ezt a helyzetet amiről beszélünk modik is. -
T-unit
őstag
Amúgy vicces 1.hsz alapján ez csak szintetikus tesztes(pl. 3dmark) topik,de sokan berakják ide a játékok alatti fps eredményeket is,a lényegesebb, nem kiemelt topikot meg alig látogatják...akár egybe is lehetne vonni a 2-t topikot mert a milyen notebookot vegyek topikba meg igen sokat kérdezik ez meg amaz gép alatt a gddr2-3-as ati/nv vga-n hogy megy ez meg amaz.De a másik topik is lehetne simán kiemelt.
Egyébként kb. amire számítottam,bár TDU-nál nekem kevés lenne 30fps,ott sem árt 40-50fps.Mobility catalyst hányas verzió,és win7 alatt nézted? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged