- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KVic
csendes tag
"Üresjáratban 50 fok körül mozgott a processzor hőmérséklete, amelyet még a hétvégi nagy melegben mértünk, így többnyire elfogadható értéknek minősül. Terhelésre a ventilátor sokkal feljebb kapcsolt, ha valami 3D-s alkalmazást is betettünk mellé, akkor még a VGA légkavarója is beindult, fokozva az élményt. A netezés alatt mindössze 56 fokos videokártya simán felment 80 fokra, mire letoltuk a Gears Of War első pályáját, a processzor pedig 83 fokon állt meg, ami nem túl bíztató a 85 fokos maglassulási küszöbre nézve, de legalább nem melegedett túl olyan könnyen, mint az előd."
([link])
Itt azt írják, hogy vidkari ventillátora is... akkor nem 2 ventinek kéne lennie? Középen meg baloldalt felül a linkelt képeden? Amúgy a középső venti elég sötét, nincs ott valami ami eltakarja a szellőzést, vagy ott csak beszívja a levegőt? -
Necc
addikt
Mindaddig, amíg nem vágsz el, vagy nem sérted meg a felületét bizonyos matricáknak, addig a garancia megmarad (ami mellékesen rá is van írva a matricára, hogyha "megsérülök akkor ugrott a garanciád wazze!")
Nem értem, hogy a mélynyomó miért van kitakarva matricával? Ennyi erővel tömjük be az összes hangszóró nyílását! Ostobaság, vedd le, szerintem még sokkal szebben is fog szólni.
A hőcsövekről meg annyit, hogy pont azért hőcső, mert a cső teljes hossza azonos hőmérsékletű kell, hogy legyen, a csőben található folyadék áramlása végett (ami még a gravitációra is tesz egy lapáttal). a gyakorlat azonban az, hogy (saját tapasztalatom szerint, és nagyon nem általánosítható!) 10 centinként a hőcső legforróbb és leghidegebb végpontjai között is csak 2-3 fok eltérés van. A hőcső lényege a "közönséges" lamellás hűtésektől eltérően, hogy a hőt távolságtól függetlenül messzire is el tudja szállítani, nagyon magas hatásfokkal, vagy lamellákon belül a hőcső sokkal egyenletesebben terítse szét a hőt (passzív hűtések erre épülnek).
Régebben még a Pentuim 4M -ek idejében sokkal hosszabb hőcsöveket használtak, és ott sem volt gond a hosszal. A lényeg, hogy az érintkező felületek (amennyiben nincs összeforrasztva a GPU kis tepsije a hőcsővel) bőségesen pasztázva legyenek. Ha itt spórolnak, akkor a hűtés hatásfoka jelentősen romlik. -
(Darkwood)
őstag
Hidd el, amint már mondtam, sokat nem segít egy hűtőpad. Nekem egy Asus S96s szériás notebook-om volt( T7500, 8600GS) és tettem alá egy Zalman ZM NC1000-es hűtőpadot, ami nem az olcsó kategória és kb. 3 fokot nyertem!
Ezek után ha Te aláteszed a hűtőpadot, akkor kb. 97 fokos lesz a VGA-d, ergo: nem szartál a kútba csak mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest