- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3743 üzenetére
nem sikerült megoldani a mark06-ot, majd még megpróbálom még1szer... most kicsit játszom a gears of warral, és beállítottam a directx 10-et meg az antialiasing(ha jól írom, amúgy nem tudom, h ez mi..
, de most mintha nem "esne" szét a kép..
amúgy hogy tudok laptopra drivert felrakni, asszem már olvastam itt ph-n, de nem találom. ati oldalán a 3650-eshez nincs mobilityként driver csak sima radeonként van.
köszi a válaszokat
mod.: nem jó még mindig "esik" szét kicsit.
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3740 üzenetére
ebben esetleg tudnál nekem segíteni?
"olyan kérdésem lenne, hogy az mitől van, hogy pl. játék videóban vagy magában a játékban, olyan dolog jelenkezik, hogy egy vagy 2 vonalban megtörik a kép és kicsit el is csúszik egymástól(vízszintes síkban) elsősorban, ha gyorsan mozog a kép. Ilyen a sima pc-men is volt/van.
Lehet, hogy driver-probléma?már az újdonsült laptopomról írok
, és arról is van szó. ATI HD3650-es kártya van benne + a pc-mben is ati kártya van..."
-
FerNandor
őstag
válasz
(Darkwood) #3740 üzenetére
megvolt már
ez a máik verzió pc-s izét is tartalmaz külön.. nem tom mi lehet
-
FerNandor
őstag
Hogyan kell a 3dmark06-ot működésre bírni?? "beszereztem" felraktam, majd elindítom, bejön a kis ablak nagyon apró szöveggel, hogy scanneli a gépet, ami akár 1 percbe is belekerülhet. de már ment 30 percet is és nem történt semmi.
vista van fent 32-es. és megnézném, hogy mennyit ad ki a gép(toshiba A300-15A)
köszönöm előre is. -
FerNandor
őstag
válasz
Darth_Revan #3640 üzenetére
Köszönöm Darth_Revan a választ!
Ebből úgy veszem ki, hogy az MSI teljesítményben jobb a Toshiba meg minőségben.. jól érzem?
A teljesítmény csak annyira fontos, h ezt a játékot vigye, amúgy általános használatra nekem elég jónak tűnik az a toshiba.
Amúgy a Toshiba jobban is tetszikNekem bőven elég egy medium beállítással 800*600-on(max 1024*768-on) Akkor ezek szerint az a toshiba is elbírja, amit belinkeltem, ugye?
Megnéztem notebookchecken a 8600m gt-t és a hd 2600-at, elég kicsi a különbség, de azért érezhető?Az is szempont, hogy minőségibb és tartósabb legyen, nem szeretnék vele szervízbe rohangálni
A toshibára vagy msi-re jellemző inkább ez?
Jah még 1 kérdés, mennyire melegszik fel egy ilyen komolyabb játéktól?(mondjuk egyszerre 2 óra játék)
[De még1szer hangsúlyozom, h nem játszanék vele naphosszakat, csak néha, nem ez az elsődleges cél.]
köszönöm a segítséget,és bocs, ha hülyéket kérdezek
üdv -
FerNandor
őstag
Hali!
Egy kis segítség kéne. Én is laptop vásárlás előtt állok, de úgy tűnik már megvan.[link]
Már nagyon régóta várom a Witcher c. játékot. És azért örülnék, ha a leendő laptopom elvinné legalább mediumon. Szóval a kérdés: a mobility Ati hd 2600 256MB-ram az milyen asztalinak felel meg?
És hogy alkalmas-e összességében ez a noti erre:A játéknak ez a minimumja:Intel Pentium 4 2.4GHz vagy AMD Athlon 64 +2800 processzor. RAM: 1 GB XP-re és 1.5 GB Vistára. 128 megás videokártya, mely támogatja a DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 rutinokat, tehát NVIDIA GeForce 6600 vagy ATI Radeon 9800. 8.5 GB szabad hely.
Ajánlott: Intel Core 2 Duo 2.13 GHz vagy AMD X2 5600+, 2 GB RAM, NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy ATI Radeon X1950 PRO.
Csak kíváncsi lennék, h viszi-e, mert akkor beleélem magam vagy éppen nem
Amúgy nem 'gémer' laptopnak szánom, csak néha játszanék vele.(nekem is egyetem miatt lett aktuális) Gondolom NFS:Most wanted meg hasonlókat amúgy viszi...
Előre is köszönöm,
üdv -
FerNandor
őstag
Válaszom #2577 Tommmmka és #2579 Speed(R) üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, segítségeket. Utánanéztem ennek a gx610-nek és tök jó, mondjuk ez a lángos dolog, így képen nem nagyon tetszik, de élőben lehet, hogy szebb.
Amúgy hol lehet ilyet venni? Neten laptop.hu-n, usanotebookon sem találtam, egyedül aqua.hu-n láttam.
Amúgy hol érdemes venni gépet? -én az internetes rendeléstől kicsit félek, (nem mintha már 100% lenne a vétel, de kíváncsi vok) electroworldben nem tudom, hogy van-e, media marktban meg megfogadtam, hogy nem veszek többet semmit...
Ha útközben eszembe jut még valami, írok
Köszönöm, üdv
FerN. -
FerNandor
őstag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, ezek közül melyik a legjobb videokártya, melyikekkel mennek az újabb játékok is pl (prostreet vagy régebbi, mint pl f.e.a.r.), de NEM kell max grafikán, mondjuk medium, vagy picit több.
-X3100
-GeForce 8600M GS
-GeForce 8400M GS
-Radeon HD x2300
-Radeon HD 2400XTNézegettem a laptopokat és egy bizonyos áron belül(220e) ilyen karikkal felszerelt gépeket találtam(acer,fujitsu-s,) Valaki legyen szíves mondja meg, hogy melyik a 2 legjobb. Nagyon nem vagyok otthon az informatikában, teszteredményekkel meg 3Dmarkos eredményekkel sem megyek semmire. Nézzétek el hogy nem értek ehhez.
Válaszaitokat előre is köszönömTapsztalatok is jól jöhetnek.
szerk.: ÁH, ELSIKLOTT A SZEMEM ELŐTT EGY ELŐZŐ HSZ,AMI AZT ÍRJA, H JÁTÉKRA AJÁNLATOS A 8600MGS KARIS GÉPET VENNI, AKKOR EZ TUTI? ÉS A LISTÁMBÓL IS AZ A LEGJOBB? KÖSZI
FerN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest