- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Te. Nem baj, csak hogy jött ide? Jó hagyjuk...
vzso: Ebben igazad van, bár én nem próbáltam. Nem is gondolnám, mert úgy hírdetik, hogy visszafele teljesen kompatibilis. Ettől függetlenül is szép eredmény.. (De egyébként megérdemelnél egy virtuális taslit, mert elakarod adni ezt a vadállatot
)
-
Retro11
senior tag
Akkor szerintem nem jól hallottad, mert Win7-el nekem mind a két notebookom (8600M GS, 9600M GT) több pontot ért el. Ráadásul kisebb a gépigénye.
Ez az eredmény alapon születetett? Csak azért kérdem, mert nem látom a GPU-Z ablakjait.Mondjuk gondolom ennyit számít a felbontás.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #4130 üzenetére
Nem adtam el, megtartottam
!
Bizony hogy jó. Elég sok tartalékot érzek benne, majd ha több szabadidőm lesz, tesztelni fogom.
Ergonómiailag nekem százas, nem recseg, nem ropog, gyönyörű képe van a kijelzőnek (Full HD), nagyon jó a betekintési szög. Halk, és sokkal kevésbé melegszik mint a másik notebook. (P8400)
3DMark alatt vga maximum 70fokos volt.
Most néztem utánna, valóban 8 cellás és 4800mAh, akkor viszont nagyon jól sikerült, mert Energiatakarékos módban, netezéssel, 70% fényerő mellett, hibriddel, 3,5óra üzemidő. Ugyanez dedikálttal, 2óra 40perc.
Köszönöm, viszont kívánom neked is.
Sietek a tesztekkel
.
Üdv: Retro11
-
Retro11
senior tag
válasz
Dante_Reguli #3300 üzenetére
Komolyan, miért van az, hogy senki nem olvas vissza
.
Természetesen a Quadro. (8700GT)
-
Retro11
senior tag
válasz
Darth_Revan #3254 üzenetére
Ilyenem van [link]
Ha látnád az eredetit, megértenéd
!
Egyébként, igazad van, de ha MXM-es akkor még marad némi esély arra, hogy a későbbiekben cserélhesd. Viszont hűtés szempontjából jobbnak tartom az integrált megoldást!
Amennyit sz..ptunk az új hűtővel.
8800M? ÁÁÁ most megsárgulok! Nem segítenél nekem is szerezni egy olyat
léééécccciii
-
Retro11
senior tag
válasz
Darth_Revan #3247 üzenetére
Nos Darth mondok én cifrábbat..Az elején volt olyan, amikor 95fokih is felment. Az oka 2laza csavar
! Muhahaa
Na de komolyra véve a szót.
A hűtés egy, majdcsak ugyanolyan alakú hőcső, mint a gyári, csak én barátommal készítetem egy teljesen újjat rézből. Ezen kívül pedig mint írtam, a memóriákra Geforce 3 Ti200as bordáját raktam fel.
Ja igen. A nagyobbik gond, hogy elég szakaszosan kapcsol be a ventillátor, ezért arra is ki kell valamit találni, hogy ha a legkisebb szinten is, de menjen. Mert ugye megvárja amíg felmegy valameddig a hőfok és aztán kapcsol be.
Igazából szomorú voltam, amikor kibontottam a notebookot, hiszen szembesülnöm kellet a ténnyel, amit már sejtetttem, hogy a vga integrált. De ez egyben szerencse is volt, hiszen a memóriára sikerült bordákat tenni
!
Most kutakodom a fesz. emelés lehetséges módjai után
-
Retro11
senior tag
válasz
rumos14 #3235 üzenetére
Hiába szedem le, nem megy vele. Előszö xp kell utánna jöhet a buherált driver.
Nos azért az hozzátartozik, hogy nekem már spéci réz hűtésem van gépműhelyből, sött, csináltam magamnak memó hűtést is,(régi kék Ti200as memó hűtőbordája) ami nem csatlakozik a hőcsőhöz, így nem veszi át a meleget.
Illetve újra kentem a 4grammos Arctic Cooling MX-2 pasztával.
Eddig gyári hűtéssel 650/588 órajelen tartósan 88-90fokon volt.
Az új hűtéssel 688/588 78-79 fok. A memóriáról nem tudok nyilatkozni, de majd fesz emelés után kiderül -
Retro11
senior tag
válasz
rumos14 #3226 üzenetére
Nekem 8600M GS van és 3DMark06-ban 3228 pontot ér el, persze nekem is 1280x800 ban mint rumos14 kollegának, tehát nincs olyan sok közöttük. Persze azt a kis finom GT-t is lehet húzni.
Pedig nincs normális driver, se xp
sanzi89: Lehet jobban jársz, ha az asust választod a gari miatt.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #3111 üzenetére
Nem konkrét divert, driverek listáját linkeltem.
Az már téged minősít, hogy nem találod meg, az összesen 6 vga driver közül az nvidiáét.Még valami.330ezer? Sajnállak. Enyém 170k-ba kerül. A te esetedbe pedig nem a noti a szűk keresztmetszet. Leírtam , és azért mert neked nem megy (Mert fingod nincs arról, hogy kellene "tuningolni", hogy tudsz javítani) ne írjál marhaságokat. Inkább olvass, és járj utánna, mert lenne még mit tanulnod.
Sanjállak, de tényleg..
-
Retro11
senior tag
válasz
spyduck #3101 üzenetére
Már ne haragudj, de ez kissé sértő, nem feleslegesen öltem bele 3órát míg ezt a kis minitesztet megcsináltam.
Sajnálom, hogy feleslegesen.
Másik okos fórumtársnak pedig, itt vannak a driverek: [link]
Okoskodni van, de keresni nincs eszed.
Ja és még valami. Nem hiába vagyok a tune listán még mindig a top10be a 7600GST kártyámmal.
Egyébként jobb eredményeket várok, az alaplap moddolása után.Kis felvilágosítás. 8600M GS simán hozni tudja a 8600M GT DDR2 szintjét!
Ja és nem ártana a 3dmark publik dolgokat is meglesni.
Crysisról meg annyit, ha árnyékok nincsenek bekapcsolva, hatalmas fps mennyiség szabadul fel.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #3096 üzenetére
Ha jobban megnézed a képeket, mindent megtalálsz. nekem 101.18.
Hol van a második memória slot?Kerestem, de sehol sem találtam, pedig szétszedtem rendesen.
2giga plusz ram mennyibe került?
Powerstrip.
Van egy olyan érzésem, ha újra pasztázom a hűtőt, és kiegészítem a hűtést akkor simán fog a memória is feljebb menni. (Arra gondolok, hogy a memória és a heatsink között nincs hővezető. Ide fogok csinálni rézből valami modúlt, amivel a hőt átvezetem a hőcsőre
Vagy mire gondoltál, mi hanyas
-
Retro11
senior tag
Rövidke kis tesztet csináltam.
Gépem: Mitac 8252D azaz Albacomp Bussines V4
-Intel T7300 (nemsoká X7900 MUHAHA)
-Intel PM965 (Crestline)
-2Gb 667Mhz DDR2 (Kingston DC)
-250Gb Samsung Sata 5400rpm
-Geforce 8600M GS 256MB (Szétszedtem és sajnos alaplapi integrált. Brühü)
-15,4" max 1280x800Elsőként Everest teszt:
[link]
3dmark tesztek:03: [link]
05: [link]
06: [link]Játék scrnshootok:
Crysis 1.1
1024x768 minden Magas kivéve az árnyékokat.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6(legkevesebb) [link]Far Cry 1.33
1280x1800 HDR (11re állítva) aniso 8x
Sajnos hiába nyomtam a prtSc gombot nem csinált képet. Fraps pedig elmenti a képet de nincs ott az fps.
Minimum: 33
Maximum: 61Teljes mértékben élvezhető.
NFS Pro Street.
1024x768 2xAF
Elsőként a beállításokról:
1. [link]
2. [link]
3. [link]Játék közben.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]A world detial és smoke levéve, mert sajnos a 2giga az 2giga, ráadásúl 768megát lefoglal a vga.
Call of Duty 4 - Modern Warfare
1280x800 szűrők nélkül minden High és Extra beállírásokkal.Beállítások:
1. [link]
2. [link]Játék közben:
1. [link]
2. [link]
3. [link]Ennyi lenne. Sajnos nem tudtam bmp.-be felrakni mert túl nagyok voltak a fáljlok.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #3081 üzenetére
174.40 nekem nem is ismeri fel a kártyámat
!
Egyedül a mitac oldalán található driver hajlandó működni.
-
Retro11
senior tag
válasz
(Darkwood) #3079 üzenetére
Mitac gyári driver.
Azt tegyük hozzá, hogy az nvidia oldalán található GS órajelei érvényesűlnek az én gépemben is. Kivéve a memóriát mert az sajnos csak 600Mhz-en jár. Brühühü
-
Retro11
senior tag
válasz
t72killer #3076 üzenetére
Ez mi ez a butaság, de komolyan?
Nekem 8600GS van és a Crysis 1024x768 Minden nagyon magason, kivéve az árnyékokat és stabil, játszható 22< fps.
Nem tudom honnan veszed ezt
Arról nem beszélve 1280x800ban szinte nem változik az fps, az akadások miatt nem maradt úgy. Kevés a 2giga ram.
-
-
Retro11
senior tag
-
Retro11
senior tag
válasz
Shapord #1564 üzenetére
Az uj notiknál van rá lehetőség mármint az nvida karival szerelteknél...A csatolo neve nem jut hirtelen eszembe...De ez az ujaknál van tehát 7800tol felfele de van is erről info itt PH!-n volt notis teszt ott van valahol...
Ilyen régebbinél meg esetleg az hogy kersel beszart notit amibe erősebb kari van mondjuk x700 és azt belerakatod valahogy..Ez még elképzelhető. -
Retro11
senior tag
válasz
StoneBridge #1558 üzenetére
Szerintem rángasd feljebb az orajeleit a vidkarinak is meg a procinak is...Jobb lesz az meg a plusz ram valoban jol jönne...Azért igy se semmi!!
Ja és ha nem tudod pontosan a ramod márkáját,tipusát használd az everestet nézd meg majd vegyél mellé ugyanolyat akkor lesz az igazi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged