Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Necc
addikt
válasz
peter_27 #4049 üzenetére
A 17" -os kategória már jóformán nem laptop, az ilyeneket szokták asztali PC-ket kiváltó masináknak nevezni, és lakáson belüli hurcipálást leszámítva igazi mobilitásra nem a legjobb. Ha csak játékra kellene gép, és a hordozhatóság abszolút nem számítana (kapni olyan táskát amit direkt arra találtak ki, hogy az egész PC-t lehet benne hordozni pl. lan partikra), akkor próbáld meg rábeszélni egy asztali konfigra, ennyi pénzért már "übergépet" lehet összerakni játékra.
-
Necc
addikt
válasz
peter_27 #4033 üzenetére
Na segítek én is akkor a döntésben, ha elolvasod az utóbbi hozzászólásokat, akkor láthatod, hogy valakinek már Acer 5930G-je van, nekem meg ugyanez lesz (ma lett leadva a rendelés
), ez csak jelenthet valamit, igaz eltérő emberek eltérő igényekkel, de egyvalami mégis csak közös ebben a laptopokban: játékra (is) kell. Sajnos a határidő gondolom nálad is karácsony, így csak ezután tudunk (tudok) visszajelzést adni, hogy megérte-e az Acer-t választani vagy sem, de 2ember csak nem foghat mellé, míg az MSI-t amióta a fórumot követem senki se választotta
-
KVic
csendes tag
válasz
peter_27 #4033 üzenetére
Én is vívódtam az 1. és a 3. között. Az MSInek a felbontása is nagyobb, azért is tetszett, viszont kinézetre visszafogottabb. Ami nálam az egyik döntő tényező volt, az az, hogy az MSIken a billentyűk nem egyformák. A kurzor billentyűk baromira idegesítenének, ha mindig mellé nyomnék. Ha tetszik a laptop, sztem ne aggódj a proci miatt, mert elég erős az is, nem hiszem, hogy észrevennéd a különbséget játékok alatt. Ezt olvastad már?
[link]
Agyon vadásztam a netet, de csak ezt az egy tesztet találtam róla anno. A GX630X meg nekem túl lakkozott. -
(Darkwood)
őstag
válasz
peter_27 #4033 üzenetére
Azt lenne jó tudni, hogy a MSI Glare GX701X-289-ben a 9600M GT DDR3-as-e? Az Acer Aspire DDR3-as, erősebb a CPU, nagyobb a HDD, kapsz hozzá egy szar Vista-t, de kisebb a kijelző, és egy gigával kevesebb a ram (ez nem akkor a baj)! Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor én inkább az Acer-t választanám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- MotoGP & WSBK
- Autós topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest